deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Up, yarın aramayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Haha bölüm mükemmeldi, koca bleachte olmasını istediğim şeylerden birisi oldu :P Herhalde bir veya iki bölümde harcamazlar bu fightı ve umarım daha iyi çizerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 374 kyorakunun gücü olmamış renkli istop lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ama kişiligine yakışan bir güç. hep oyuncu relax gibi gözükürken aynı zamanda ciddi acımasız ve belkide sadist olabilcegini gösteriyor. bir çoçuk oyununu çok acı verici bir biçimde gerçeğe dönüştürkmek bleachteki cidden orijinal az sayıda zanpaktou özelliginden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Gerçekten ince düşünülmüş, bu bankai'si falan değil di mi tayçonun? Ban-Kai diye girmedi olaya çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 374 yok bankai değildi. Shunsui'yi gördüğümden beri, ciddi savaşını felan görmek istemiştim hep, acaip mutluyum :) özelliği bence de ince düşünülmüş birşey ve memnun kaldım ben. Bankai nasıl birşey acaba ki Ukitake kullanmamasını istiyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bence muhteşem bi bölümdü, uzun süredir bu kadar iyi bleach bölümü hatırlamıyorum. hele naruto'nun bu kadar fail olduğu bi haftada ilaç gibi geldi heh KYORAKU'S DARKNESS IS TOO STRONG!!! BLACK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 374 yok bankai değil ve evet, gayet ilginç bir güç olmuş. :) oyunu kuralına göre oynamazsan kenpaçi bile olsan kesemiyorsun ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 375 oha, cidden şaşırtıcı bir bölüm daha oldu. stark gitti görünen o ki, ki barragan'dan sonra cidden fıs diye gitti kimseye bankai açtırmadan; aizen de bir kere daha arkadan vurdu kendi müttefiğini, hallibel de güme gitti birşey yapamadan. stark ve barragan nispeten iyi huylu olduklarından ve kılıç kesmesiyle de bleach'te neredeyse kimse ölmediğinden, üstüne üstlük espadaların ölürken toza dönüşme hadiselerini görmediğimizden bunlar hayatta kalıp "aizen'e karşı size yardım edicez" diye kendilerine yeni bir amaç bulurlar mı diye merak ediyorum şimdi. ve elbette büyük soru: NEREYE GİDİYORSUN AİZEN? ANAHTARI NASIL YAPTIN? GENE KANDIRDIN MI BİZİ? YA DA BÜTÜN BUNLAR BAŞKA BİRŞEY İÇİN PARAVAN MIYDI? MASAKA?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Aizen yaptı yine Nuri Alçoluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yok artık daha neler.... 375 Şimdi insanın aklına bin tane şey geliyo. Bu işi sanki dede tayço ayarladı da aizen, gin ve tõsen'i heuco mundoya gönderdi. Espadalar hali hazırda oluşmaya çoktan başlamış aizen gitmeden önce zaten. Şimdi de önlerini kesmek için bunlar heuco mundo'ya gönderilmiş, Espadaları kandırmış ve sözde kendi tarafına çekmiş. Sonrada hepsini yediler teker teker. Bi kaldı 0 numara. Şimdi aizen kalkar da dede tayçonun yanına gider ve görevimi tamamladım Genryūsai Yamamoto derse hiç şaşırmam. Tam bleach'ten beklenecek bir şey. Biliyorum belki de çok uç bir fikir oldu ama neler oldu bleach'te... Bu dediğimi tutar kılan taraf ise Tõsen'in heuco mundo'ya kaçarken bu en az kanın döküleceği yol demesiydi... | | V (Here comes the flames...) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 375 Bu bölüm ne kadar saçmaydı ya.Aizen ne alaka kesiyor kendi adamını.Bıraksa zaten ölecek.Ne aptalca iş.Bundan daha güçsüz espadalar neredeyse ölümsüz gibiyken en güçlüleri bi vuruşta öldürmek nedir.Ne oldu ,hani vastro lordeydi hani tayçodan güçlüydü, çok az sayıdaydılar ondan 10 tane bulsa soul sosayti biterdi. Hep bunlar boşa sallama yani laf olsun torba dolsun. Aizen,madem oyalasınlar diye bunları topladın ne diye kendin kesiyorsun.Hıyar mısın diye sorasım geldi.O kadar kötü bölümdü hatta hikaye olarak bleachin en kötü bölümüydü on üstünden sıfır verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 WSJ ratinglerinde 26. haftadan beri Bleach düşüşte zaten. Japon veletler bile anlamış Bleach ne halde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Theghosthand said: 375 Bu bölüm ne kadar saçmaydı ya.Aizen ne alaka kesiyor kendi adamını.Bıraksa zaten ölecek.Ne aptalca iş.Bundan daha güçsüz espadalar neredeyse ölümsüz gibiyken en güçlüleri bi vuruşta öldürmek nedir.Ne oldu ,hani vastro lordeydi hani tayçodan güçlüydü, çok az sayıdaydılar ondan 10 tane bulsa soul sosayti biterdi. Hep bunlar boşa sallama yani laf olsun torba dolsun. Aizen,madem oyalasınlar diye bunları topladın ne diye kendin kesiyorsun.Hıyar mısın diye sorasım geldi.O kadar kötü bölümdü hatta hikaye olarak bleachin en kötü bölümüydü on üstünden sıfır verdim. 375 Dostum Vaste Lorde'ler ile arrancarların yakından uzaktan alakası yok. Bunların tırt olduğu ap açık belliydi. Harribel'in ölümü ise 3'e 1 olan bir savaşta çok netti. Farkındaysan Harribel'in "lan aizen gg oluyorum heal bas" ifadesi yanında cabası. Yani hala vaste Lorde'ler WTF konumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Şu anki aktif plot ne ? Hala kız mı kurtarıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 kızı kurtar, memleketi kurtar, ihanetçiyi öldür, yasa dışı örgütü öldür, yanında "kötü adam gerçekten kötümü?" "ana karekter acaba ne kadar power up yapar" "bulunduğu konsept hakkında tam bilgiyi kimden alıcaz" "topluluk ana karekter ile ilgili ne söylecek" böyle devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Bu hafta güzel olacak ama. Gin ve Aizen gibi iki mükemmel villian (ve ne yalan söyleyeyim Gin beni Aizenden daha çok korkutuyor), üstelik Isshin, Ryuken, Yoruichi ve Urahara nında aksiyona gelme olasılığı ile bu hafta güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Kaede said: Şu anki aktif plot ne ? Hala kız mı kurtarıyorlar ? save the cheerleader, save the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 376 aizen'i nasıl yenecekler, yenebilecekler mi hiç bilmiyorum. çok pis adamın numaraları. birkaç kişiyi de öyle one-shot yapacak gibi görünüyor. kensei'nin o veledi tokatlaması güzel olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 vaperon said: Yok artık daha neler.... 375 Şimdi insanın aklına bin tane şey geliyo. Bu işi sanki dede tayço ayarladı da aizen, gin ve tõsen'i heuco mundoya gönderdi. Espadalar hali hazırda oluşmaya çoktan başlamış aizen gitmeden önce zaten. Şimdi de önlerini kesmek için bunlar heuco mundo'ya gönderilmiş, Espadaları kandırmış ve sözde kendi tarafına çekmiş. Sonrada hepsini yediler teker teker. Bi kaldı 0 numara. Şimdi aizen kalkar da dede tayçonun yanına gider ve görevimi tamamladım Genryūsai Yamamoto derse hiç şaşırmam. Tam bleach'ten beklenecek bir şey. Biliyorum belki de çok uç bir fikir oldu ama neler oldu bleach'te... Bu dediğimi tutar kılan taraf ise Tõsen'in heuco mundo'ya kaçarken bu en az kanın döküleceği yol demesiydi... | | V (Here comes the flames...) :D Valla hiç aklıma gelmemişti böyle birşey ama okuyunca yazını çok mantıklı geldi bana...çünkü ne yaptığı belli değil hala Aizen'in kafasına göre takılıyor canı sıkılmış millete sataşıyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bugun son bölüme kadar okudum ama beğenmedim be tam tahmin ettiğim gibi oldu bu bölüme kadar.zaten espadaların kaybetceği gün gibi ortadaydı.ama starka üzülmedim değil.o 0 no hikayeside çok saçma olmuş.direk trollemiş sanki adam kendi mangasını :P.aksiyonları için takip edilcek bir seri onun dışında çok tırt ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 erken spoiler gene Mangahelpersdan c/p liyorum erken spoler ı Credits: Zangetsu01 Source: Sheetz, FLOL 69さんからで Starts with Kensei. 白 私の敵討ちしてくれるんだ… Mashiro: You're avenging me... 69 俺の言う事もきかないで突っ込んでいったお前のあだ討ちなんてするか! Kensei: You didn't even follow my instructions so why would I avenge you? 俺はあの生意気そうなガキが許せねえんだ!! It's just that I can't approve of this cheeky kid!! 卍解!!なんちゃらかんちゃら~ Bankai!! Then they start fighting. 愛染様へ 愛染の後ろでドンパチしてるwwと69を背に Switches to Aizen. His back is turned to the battle between WW and Kensei. すまんよく覚えていない>< Nja says he's sorry but he doesn't remember what happens very well. まあ愛染様の挑発的な言葉がづらづら Aizen starts saying provoking things. 平子 ひより~策なしに無闇に突っ込んだらアカン あいつの能力は~ Hirako: Hiyori, it's no use rushing in without a plan. This guy's ability... 愛染 なにをそんなに怖がっているんですか? 平子隊長? Aizen: What are you so afraid of, Captain Hirako? ひより ビキビキ Hiyori gets fired up. 愛染 そんな怖がらなくても大丈夫でしょう~なんせあなた達は一回死んでるんですから 恐怖があるとでも~? 見たいな挑発をし Aizen says things like " It's ok to not be so afraid. After all you all have died once before, so what's to be afraid of?" ひより爆発して特攻 Hiyori erupts with an attack. ひよりの胴体に剣スジが通り胴体(腰から下)が真っ二つ…(俺は結構えぐかった><) Her body get pierced by a sword and her body is split in two (from the waist down)..(I heartless.) 市丸 お一人様 終い~ 市丸の伸びた刀で斬られ Ichimaru: Customer, it's over. She was cut down by Ichimaru's extended sword. 平子 ひよりいいいいいいいいいいいいいいいいいい~ 上半身をもち Hirako: Hiyoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii He hold her upper body. ひより シ・・ンジ・・うち・・我慢・・・できな・・・かった… Hiryori: Shin...ji...My insides...I... can't bear it.... 平子 ハッチ!!! 右腕がないのをみて Hirako: "Hachi!!" He sees him without his right arm. そうや織姫ちゃんだったら治せる間に合う… If Orihime-chan were here she could heal it... 苺!!!!! なにやっとんや~苺早く来てくれ~~~ Ichigo!!!!What are you doing? Ichigo, hurry up and come... 苺がどこかにむかって落下してる絵が書かれて 苺間に合うか!? The text reads, "Where is Ichigo headed? Will he be in time!" で完です>< The end. bana sorarsanız Fake bu çünkü Kubo gelicek iyi birini öldürecek. İnanmam görmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Shunsuinin ne kadar BALL sahibi olduğunu biliyoruzdaaa gözlerimle görmek için izliyip takip ediyorum anime-mangayı..Bankai açmadan no1 espada yatırdı...Bankai açınca tayçoyu kesmesin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Shunsuiyle ukitake zaten epik kankalar, dede tayconun favorileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bleach izleme sebebim adam zaten. Bankaisini görünce bırakıcam izlemeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar