apple Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Gkgökhan taaruza gecti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Troll gibi adam. Saçlarını uzat boy tutuyo zaten tam troll olursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 370 oha yalnız adam ölmek bilmedi, hoş bence 1 numara olacak espada idi konsept açısından. şişko abimize hürmetler, noktayı koydu olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 370 Ne kol fetişi çıktı bu kübo kardeşim. GG olan kaçıncı kol. Chad, Harribel'in Fraccionları, Ishida, Soifon, Hachigen. Vardır daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 shiba var hani soul society'deki havai fişekçi, o kolunu nasıl kaybetmiş göstermedi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gkgokhan said: 370 Ne kol fetişi çıktı bu kübo kardeşim. GG olan kaçıncı kol. Chad, Harribel'in Fraccionları, Ishida, Soifon, Hachigen. Vardır daha :D Nası olsa İnoue düzelticek ne kadar giderse gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 manga vay be ümit ustaya bak aklını aldı god'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hacı gibi mülayim adam, ben artık hacıgen diyeceğim abimize. zaten geometrik şekiller uzmanlık alanı olmuş koruyucu kido yapa yapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 2 gitti 3'ün 1 i kaldı. Aizen Souski tutacak galiba... Ben 69'a geçecekleri an'ı bekliyorum. Epic battle'ler yaklaştı. Ayrıca Renji, chad divided by zero :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Ya hepsi ii güzelde sizce ichigonun babası ne zaman gircek olaylara .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 371 gönüllerin 1 no'su barragan, selametle.. hayır adam mekanın kralıyken neden o kovboy 1 no, öbür şişko 0 no filan anlamak mümkün değil. bundan öte ne güçleri olacak bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Genel zero Bence o şişko 0 no filan değil ya Gerizekalı zaten . Kandırmışlardır bak aslında tersten okunuyo bu sen 1'den bile güçlüsün layn diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 371 Alt yapıyı daha olaylar gerçekleşmeden önce yaptıkları artık Aizen'in gözlüğünden kesinleşti. Ve gönüllerin no 1'i ölmeside çok üzüldüm. Stark artık yapar birşeyler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 371 valla ben üzülmedim ölmesine, diğer dövüşleri göreceğimize sevindim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mangayı okumaktan nefret ediyorum, 3dk sürüyor 1 hafta bekliyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Reyna said: Ya hepsi ii güzelde sizce ichigonun babası ne zaman gircek olaylara .. :) Merakla beklemekteyiz ama görünürde bi olay yok. Artı onun olaya girmesi için geçmişinide göstermesi lazım büyük ihtimal Uruhara Kisuke gibi sürgün ama nedir ne değildir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Gkgokhan said: 371 Alt yapıyı daha olaylar gerçekleşmeden önce yaptıkları artık Aizen'in gözlüğünden kesinleşti. Ve gönüllerin no 1'i ölmeside çok üzüldüm. Stark artık yapar birşeyler ... Evet adam daha soul society'e ihanet etmeden önce gidip hueco mondo'nun kralını bağlamış kendine.Böylelikle Aizen'in ne kadar güçlü olduğunu gördük,adam mekan basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 abuk bi bolumdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 görmediğimiz özellik falan gördük o iyiydi de çok kısa ve boş be. stark'ın niye #1 olduğu belli adam 70 tarkan gücünde kurtları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 ya ukikate & kyoraku'dan sonra bu ikili çok havada durdu. hacıgen gibi karizma da yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 372 Stark yargılayacak gibi duruyor. Kurtlar çok yaratıcı bir zekanın ürünü. Alkışlıyorum... X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uke Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 yine en kritik, heycanlı yerde bırakmayı başarabildiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 çok kısa geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 373 hakkaten birincisi kim geldi? tavuk? sahibi? ikincisi stark çok fıssın barragan'dan sonra. üçüncüsü stark elbette ölmez öyle, üçlü bir savaş mı olacak yoksa bankai mi açacak yeni gelenler acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Aynen çok kısaydı, hiç birşey yoktu hatta, kurtlar iki ısırdı tamam. Bir de sonraki bölüm hakkında spoiler verdiler bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar