Lexius Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 312 neyse ya ölenle ölümmez artık :P bakalım neler çıkıcak ben ukitake ile metrosexüel tayçoları bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Aklıma takılan birkaç soru ve 313 beklentisi A new threat appears before ichigo and the others.Who could it be? Ulquiorraaa vs ichigo mu geliyor acaba.Grimjawın yolladığı yerden gelebilir.Başka kim çıkabilir ki düşünüyorum belki uzaktan izleyen halilbel ?Stark ve yaşlı espada daha uzak gözüküyor. Bu arada neden orihime tamamen iyileştiremedi Nelieli.Zaman ne olursa olsun reject etmesi gerekmez miydi.Grimjawun kolu nasıl iyileştirdi o zaman.Nelin hafıza uçtuysa çocuk formunda noitarayı nasıl hatırladı?Kenpachi fatality yapacak mı? ''Son olarak bir elin nesi var iki elin sesi var''uygulamalı olarak gördük, öğrendik.Sırada damlaya damlaya göl olur var.Kan gölü bekliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 önceki bölümlerde tepeden bunların dövüşü izleyen tipler vardı,belki onlarlada dövüş olabilir. yamamoto gelirse heralde aizen'le kapışır kapışırsa heh,ilginç bir dövüş olur da daha çok erken bence onun için. ilk 3ü merak ediyorum aslında bende ama 4 numara ulqiorra ichigoyu ezdiğine göre ilk 3 biraz fazla gelir,kesin onlarla savaşmadan eve dönüp ilerideki savaşa kadar train olacak yine level atlayıp gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yalnız ichigo hırpalanmıştı bayağı, nnoitra chad'a da öyle yaptı. hırpalanmış adamları kesip güçlüyüm ayağına yatıyor uyanık. ciddiye alsa kenpachi zaten tek seferde yarardı herifi eheh yalnız halibel'i kiminle eşleştirecekler onu düşünüyorum, yoruichi herhalde? soifon mu yoksa? yalnız o yammy halen dayak yemedi, kime dayak attıracaklar bakalım. komamura atsın bari adamacağız daha kimseyi yenemedi o kadar karizma dururken soul society arc başlarında. :/ bir de yeni miğfer yaptırsın kral olur ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 313 nezaman çıkıyor???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 bugün çıktı. 313 vay be, hikaye arc'ı mı değişiyor ne oluyor, karakura'yı yakıp yıkmaya gidecekler. orada öbür tayçolar karşılayacak galiba. hadi hayırlısı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 313 bu kadar çabuk gelmesini beklemiyodum valla bende,o orihime'yi kaçıran tip kimdi bu arada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 313 işte o devamlı işten kaytaran, relax espada ki bizim hawaii kimonolu tayçoo ile kapışacağına kalıbımı basarım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 hah tamam ya,bende dedim tanıdık geliyo :p şimdi sen söyleyince farkettim harbiden pembeli tayçomuzla karşılaşmak için yaratılmış sanki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 [spo] İnşallah yakın zaman içinde Isshin, Ryuhei ve Urahara'yı dövüşürken görebileceğiz. Gin, Tousen, Aizen vs Isshin, Ryuhei, Urahara ftw! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 spoiler özet: OFFF MANYAKKKKKKTI 314 hahaha aynı beklediğim gibi oldu ya, vakit daha da manyak savaşların vaktidir!DISINTEGRATE ALL EXISTENCE, RYUUJIN JAKKA! >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 [spo] Bu arada epey bir karakter arada kaynadı. Grimmjow öldü mü? Ulquiora hala boyuttan çıkamadı mı? Hallibel'in izlemekten canı sıkılmadı mı? Aizen sadece 3 kaptan olarak mı gidiyor? Nel yine at olacak mı? O kadar karakteri bir araya sokarsan böyle karman çorman olur Kubo Aloooooo! [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 cevaben grimmjow'un olayı görünürde bitti, diğer saydıkların kaptanlarla kapışacak bence. aizen beraberinde getirmiştir kesin onu görürüz gelecek sayıda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 [spo]Bence Nel salya sümük ile iyileştirecek. Hatırlarsan Grimmjow dünya'ya kendi başına portal açıp gelmişti. Ichi için portal açıcaktır.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 314 oh şit yeni tayçolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 [spo]Yok ya, onlar tayço filan değildir yaws. 2 tanesi zaten ichi'nin tekme tokat dövdüğü adamlar, bir tanesi de bankai açmamış ikkaku'yu dövemiyen gözlüklü herif. Peyaz paltoları da yok. Açıkcası Gotei'in kaptanları hiç umrumda değil. Bir Kyoraku ilgimi çekiyor. Gotei kaptanları yerine Urahara, Ishhin, Ryuhei üçlüsü olsa çok daha iyi olur. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 son sayfa süperdi ya ayrıca matsumoto'ya da buradan saygılarımı sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 şahane gidiyooooorrrr!!! 315 sahte karakura güzel olaymış, oradaki dövüşleri heyecanla bekliyorum ama galiba önce emoquiorra vs içigo olacak, neyse artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 315 abov harbi süper olucak dövüşler,gerçi ulquiorra yine tokatlar gibi geliyo ichigoyu asıl diğer tarafı merak ediyorum bizim tayçolar napıcak ne edicek arrancarlar nedir napar bide tabi ki aizen vs yaşlı reis tayço Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Herkesi aynı anda dövüştürecekler gene.En güzel sahnede bölüp başka dövüşe geçecekler.İchigo sittim belanızı bakışı ile koşuyor.Zangetsu çıkar bi iki hareket öğretir artık çünkü getsugaya tensou çok kullandı ve baydı artık.(Zangetsu bizi diskoya götür). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 318 ehe mayuri işte tam çılgın, tımarhaneden çıkarıp tayço yapmışlar besbelli ki. çok ilginç gidiyor, bakalım işin ucu nereye varacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 valla sürekli birileri çıkıyo nereye bağlicaklar acaba fena da olmadı bence flashbackler hikaye açısından hep aksiyon hep aksiyon nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ulqiora Görüldüğü kadarıyla Aizen'in Ulqi'ye güveni tam. Ulqi de emo falan ama (sdfshjfd), delikanlı çocuk yinede. Hem, her adımı bir-iki daha sonrasını düşünerek atan bi adamın(Aizen) Ulqi'yi seçerek yanlış bi iş yapacağını da sanmıyorum. Bi bildiği var ki, 4. espada da olsa onu koymuş oraya. Ha Aizen Ulqi'yi yem olarak bırakmış da olabilir, o ayrı. Aizen'e güvenilmez ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 [spo]Yaws salla Ulquiorra'yı. Flaskback chapterları 108'den geriye doğru sayıyor. 2 yıl Flashback mi okuycaz bizzzz!!!?!?!?![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ssj4songoku said: [spo]Yaws salla Ulquiorra'yı. Flaskback chapterları 108'den geriye doğru sayıyor. 2 yıl Flashback mi okuycaz bizzzz!!!?!?!?![/spo] Herkes bu soruyu soruyor, ama hiç sanmıyorum. Muhtemelen birkaç chapter daha flashback görüp olaya geri döneceğiz. Zira Kubo Tite'nin kendisi bile emin olamaz şu an flashbacklerin kaç bölüm olacağından. (Hepsini şimdiden çizmediyse tabi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar