Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Aklıma takılan birkaç soru ve 313 beklentisi

A new threat appears before ichigo and the others.Who could it be?
Ulquiorraaa vs ichigo mu geliyor acaba.Grimjawın yolladığı yerden gelebilir.Başka kim çıkabilir ki düşünüyorum belki uzaktan izleyen halilbel ?Stark ve yaşlı espada daha uzak gözüküyor.
Bu arada neden orihime tamamen iyileştiremedi Nelieli.Zaman ne olursa olsun reject etmesi gerekmez miydi.Grimjawun kolu nasıl iyileştirdi o zaman.Nelin hafıza uçtuysa çocuk formunda noitarayı nasıl hatırladı?Kenpachi fatality yapacak mı?
''Son olarak bir elin nesi var iki elin sesi var''uygulamalı olarak gördük, öğrendik.Sırada damlaya damlaya göl olur var.Kan gölü bekliyoruz:D

Sosyal ağlarda paylaş

önceki bölümlerde tepeden bunların dövüşü izleyen tipler vardı,belki onlarlada dövüş olabilir.
yamamoto gelirse heralde aizen'le kapışır kapışırsa heh,ilginç bir dövüş olur da daha çok erken bence onun için.
ilk 3ü merak ediyorum aslında bende ama 4 numara ulqiorra ichigoyu ezdiğine göre ilk 3 biraz fazla gelir,kesin onlarla savaşmadan eve dönüp ilerideki savaşa kadar train olacak yine level atlayıp gelicek.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ichigo hırpalanmıştı bayağı, nnoitra chad'a da öyle yaptı. hırpalanmış adamları kesip güçlüyüm ayağına yatıyor uyanık. ciddiye alsa kenpachi zaten tek seferde yarardı herifi eheh

yalnız halibel'i kiminle eşleştirecekler onu düşünüyorum, yoruichi herhalde? soifon mu yoksa?

yalnız o yammy halen dayak yemedi, kime dayak attıracaklar bakalım. komamura atsın bari adamacağız daha kimseyi yenemedi o kadar karizma dururken soul society arc başlarında. :/ bir de yeni miğfer yaptırsın kral olur ehe
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Yok ya, onlar tayço filan değildir yaws. 2 tanesi zaten ichi'nin tekme tokat dövdüğü adamlar, bir tanesi de bankai açmamış ikkaku'yu dövemiyen gözlüklü herif. Peyaz paltoları da yok.

Açıkcası Gotei'in kaptanları hiç umrumda değil. Bir Kyoraku ilgimi çekiyor. Gotei kaptanları yerine Urahara, Ishhin, Ryuhei üçlüsü olsa çok daha iyi olur. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...

Ulqiora

Görüldüğü kadarıyla Aizen'in Ulqi'ye güveni tam. Ulqi de emo falan ama (sdfshjfd), delikanlı çocuk yinede. Hem, her adımı bir-iki daha sonrasını düşünerek atan bi adamın(Aizen) Ulqi'yi seçerek yanlış bi iş yapacağını da sanmıyorum. Bi bildiği var ki, 4. espada da olsa onu koymuş oraya.
Ha Aizen Ulqi'yi yem olarak bırakmış da olabilir, o ayrı. Aizen'e güvenilmez ne de olsa.

Sosyal ağlarda paylaş

ssj4songoku said:
[spo]Yaws salla Ulquiorra'yı. Flaskback chapterları 108'den geriye doğru sayıyor. 2 yıl Flashback mi okuycaz bizzzz!!!?!?!?![/spo]

Herkes bu soruyu soruyor, ama hiç sanmıyorum. Muhtemelen birkaç chapter daha flashback görüp olaya geri döneceğiz. Zira Kubo Tite'nin kendisi bile emin olamaz şu an flashbacklerin kaç bölüm olacağından. (Hepsini şimdiden çizmediyse tabi.)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...