Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

363

yalnız evet, aptal saptal bir tip diye unutmuştuk ama wonderweiss vardı. onunla kim ilgilenecek bakalım, güzel sürpriz oldu. öbür dev gölge bizim ezik sandığımız 0 numara olabilir, herkesi dövüp geldi belki de.

kotawaru'nun olayı iyiymiş ama zaten adından belli, stark japonca bilmiyor muymuş lol. "reddetmek" anlamına geliyordu sanırım. yalnız bankai açmayalım derken halel getirmesinler kendilerine.

Biz unutmuştukta yabancı forumlarında ne zaman cıkacak o yaratık diye milley bahse bile giriyordu :)

ama bölümün adı rezil ya "superchunk from hell"
Kubo düzgün isim mi bulamamış?

Sosyal ağlarda paylaş

364

e bu ne lan, en güçlü tayçolar öyle mi dövülür bankai neyim açmadan. bir yürü git bu ne ya. anladık vaizard gelecek de hitsugaya'yı filan harcasaydın ya.

neyse ölmemişlerdir ama aksiyondan düşmeleri çok kötü oldu daha iki çeptır savaşıp. çok emrivaki oldu.

Sosyal ağlarda paylaş

364

Küçümseme sırıtkan tipleri özellikle Hirako kardeş üzer :D Jushiro/ukitake ikilisin karizmalarını çok kötü çizdiler caanım tayçoların gerçi sanmıyorum öyle yamulup gitsinler daha buzdağının tepesinin ucunu gösterdiler bakalım ne olacak bu arada bu zeka özürlü çocuk kisuke ile karşılaştığında söle süpermen modunda deildi bune lan?

Sosyal ağlarda paylaş

Bodrack said:

spo

Sadece onlar deil ki . Herkes gg olucak böyle giderse :/ Ben o sırıtkan tiplerin aizene karşı durabileceklerini pek sanmıorm

364

Abi allahlar geldi sen diyorsun durabiliti felan. Shinji yargılayacak.

Sokayım tamda filler üstüne geldi bu güzelim capture.
Bekle dur şimdi...

Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:

soul society giremeyeceğini bilsemde gözlerim uraharayı aradı umarım en yakın zamanda konuya dahil olur

Bence

Muhtemelen kalan villianlar ile cemaatül vaizard çarpışırken pilarlar yıkılıcak dolayısı ile çıkıcaklar soulsocietyden bi bakıcaklar urahara+tessai-san bekliyor :D

Sosyal ağlarda paylaş

364

Tayçoların madara olup araya Vaizard'ların araya girmesini kaç çeptır bekliyorum. Zaten Tayçolar harcayacak olsa Vaizard'ların Bleach dünyasında yer almazlardı. Ichigo'nun varlığı da Aizen için olsa gerek. Vaizard'ları da Aizen madara edecek ki Ichigo'ya gün doğsun.

Bu arada Vaizard'ların Soul Society'e gelmelerini sağlasa sağlasa Urahara sağlamıştır. Kendi kendilerine SS'e girebiliyorlar mıdır ki? Hoş Hachi faktörü var. Teleport kullanmış da olabilir.

Neyse bekleyelim görelim.

Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

manga okumuyorum ancak spoiler okumak için girdim de bune yav her mesaj sadece spoiler tag bence bunları direk yazın siz :P

çeptır numaraları yazıyoruz ki henüz belli bir çeptırı okumayan spoiler'a maruz kalmasın. özel anime forumlarında çeptıra özel başlık açılıyor hatta sırf bu yüzden. biz burada tek başlıkta böyle yapıyoruz.
demensmagnet said:

364

Tayçoların madara olup araya Vaizard'ların araya girmesini kaç çeptır bekliyorum. Zaten Tayçolar harcayacak olsa Vaizard'ların Bleach dünyasında yer almazlardı. Ichigo'nun varlığı da Aizen için olsa gerek. Vaizard'ları da Aizen madara edecek ki Ichigo'ya gün doğsun.

Bu arada Vaizard'ların Soul Society'e gelmelerini sağlasa sağlasa Urahara sağlamıştır. Kendi kendilerine SS'e girebiliyorlar mıdır ki? Hoş Hachi faktörü var. Teleport kullanmış da olabilir.

Neyse bekleyelim görelim.

ss değil ki orası, karakura. sadece taklit mekanı getirmişler ss'ten gerçek dünyaya sütunlar sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

benim evvelden beri bir teorim var, karakura'da o veya bu şekilde anahtarı yapıp saraya gidecek aizen. sonra orada muhafız tayçosu eski 12'inci tayço ile kapışacak. yazar kral mıdır nedir onu kapıştırmaz herhalde, başka bir hikayeye saklar sanırım.

aizen bitse gene cehennemdir filan birşeyler çıkar ayrıca evet. ki aizen de daha rahat 50-100 çeptır gider herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

365

heh evet ilk defa yama-ji'nin şaşırdığını gördük, gizli tutmayı becermişler demek ki saklandıklarını.

yalnız filler'larda fuku-tayçolar bile güle oynaya gillian kestikten sonra böyle tayçoların endişelenmesi iğreti duracak anime'de. :/

fakat dede "hayır aizen'den yanayız"ı duysa bankai açıp hepsini kavuracaktı gibi ehu

lisa ve kyoraku'lu kısım da hoştu, cero'dan bişi olmaz ona zaten de shunsui ne durumda acep.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...