aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 363 wonderweiss kim yeaa, ben onu ilk defa gordum. bu bankaimi herkesin gorucegi yerde acmam triplerine de uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Sam said: 363 yalnız evet, aptal saptal bir tip diye unutmuştuk ama wonderweiss vardı. onunla kim ilgilenecek bakalım, güzel sürpriz oldu. öbür dev gölge bizim ezik sandığımız 0 numara olabilir, herkesi dövüp geldi belki de. kotawaru'nun olayı iyiymiş ama zaten adından belli, stark japonca bilmiyor muymuş lol. "reddetmek" anlamına geliyordu sanırım. yalnız bankai açmayalım derken halel getirmesinler kendilerine. Biz unutmuştukta yabancı forumlarında ne zaman cıkacak o yaratık diye milley bahse bile giriyordu :) ama bölümün adı rezil ya "superchunk from hell" Kubo düzgün isim mi bulamamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 364 Wonderwiess -1 espada çıkacak bence hahaha.(vasto lorde bir tek o çıkarsa şaşırayacam)O ne lan herkese res attı. Ukitake ve Kyōraku tayçoların bankaisini göremeden telef oldular. Ama olsun VAIZARD geldi lan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 364 e bu ne lan, en güçlü tayçolar öyle mi dövülür bankai neyim açmadan. bir yürü git bu ne ya. anladık vaizard gelecek de hitsugaya'yı filan harcasaydın ya. neyse ölmemişlerdir ama aksiyondan düşmeleri çok kötü oldu daha iki çeptır savaşıp. çok emrivaki oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 spo Sadece onlar deil ki . Herkes gg olucak böyle giderse :/ Ben o sırıtkan tiplerin aizene karşı durabileceklerini pek sanmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 364 Küçümseme sırıtkan tipleri özellikle Hirako kardeş üzer :D Jushiro/ukitake ikilisin karizmalarını çok kötü çizdiler caanım tayçoların gerçi sanmıyorum öyle yamulup gitsinler daha buzdağının tepesinin ucunu gösterdiler bakalım ne olacak bu arada bu zeka özürlü çocuk kisuke ile karşılaştığında söle süpermen modunda deildi bune lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bodrack said: spo Sadece onlar deil ki . Herkes gg olucak böyle giderse :/ Ben o sırıtkan tiplerin aizene karşı durabileceklerini pek sanmıorm 364 Abi allahlar geldi sen diyorsun durabiliti felan. Shinji yargılayacak. Sokayım tamda filler üstüne geldi bu güzelim capture. Bekle dur şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 shinji uzer, shinji agir intikam alir. hele kensei, tousenin kalbini kirar parasini vermez. bi de kisukeyle obur kidocu adam gelirse, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 soul society giremeyeceğini bilsemde gözlerim uraharayı aradı umarım en yakın zamanda konuya dahil olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Virus said: soul society giremeyeceğini bilsemde gözlerim uraharayı aradı umarım en yakın zamanda konuya dahil olur Bence Muhtemelen kalan villianlar ile cemaatül vaizard çarpışırken pilarlar yıkılıcak dolayısı ile çıkıcaklar soulsocietyden bi bakıcaklar urahara+tessai-san bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 spooo İchigo'nun babası nolcek acep ? Onu daha çok merak ediyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 manga okumuyorum ancak spoiler okumak için girdim de bune yav her mesaj sadece spoiler tag bence bunları direk yazın siz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 364 Tayçoların madara olup araya Vaizard'ların araya girmesini kaç çeptır bekliyorum. Zaten Tayçolar harcayacak olsa Vaizard'ların Bleach dünyasında yer almazlardı. Ichigo'nun varlığı da Aizen için olsa gerek. Vaizard'ları da Aizen madara edecek ki Ichigo'ya gün doğsun. Bu arada Vaizard'ların Soul Society'e gelmelerini sağlasa sağlasa Urahara sağlamıştır. Kendi kendilerine SS'e girebiliyorlar mıdır ki? Hoş Hachi faktörü var. Teleport kullanmış da olabilir. Neyse bekleyelim görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 D@rkwish said: manga okumuyorum ancak spoiler okumak için girdim de bune yav her mesaj sadece spoiler tag bence bunları direk yazın siz :P çeptır numaraları yazıyoruz ki henüz belli bir çeptırı okumayan spoiler'a maruz kalmasın. özel anime forumlarında çeptıra özel başlık açılıyor hatta sırf bu yüzden. biz burada tek başlıkta böyle yapıyoruz. demensmagnet said: 364 Tayçoların madara olup araya Vaizard'ların araya girmesini kaç çeptır bekliyorum. Zaten Tayçolar harcayacak olsa Vaizard'ların Bleach dünyasında yer almazlardı. Ichigo'nun varlığı da Aizen için olsa gerek. Vaizard'ları da Aizen madara edecek ki Ichigo'ya gün doğsun. Bu arada Vaizard'ların Soul Society'e gelmelerini sağlasa sağlasa Urahara sağlamıştır. Kendi kendilerine SS'e girebiliyorlar mıdır ki? Hoş Hachi faktörü var. Teleport kullanmış da olabilir. Neyse bekleyelim görelim. ss değil ki orası, karakura. sadece taklit mekanı getirmişler ss'ten gerçek dünyaya sütunlar sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Çok pis yerde fillerlara girecekler. Nasıl beklenir o da ayrı konu.Ha şu var Sam bahsettiğin adamlardan daha überleri bi şekilde animeye girmez ise biter gibime geliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Nereye bitiyor daha hell var. Aizenden büyük satan vardır.Soul sosayti gibi oranın başında adam yok sanmayın.İchigo en son onu dövecektir.HellxHeaven savaşına döner bence buradan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 benim evvelden beri bir teorim var, karakura'da o veya bu şekilde anahtarı yapıp saraya gidecek aizen. sonra orada muhafız tayçosu eski 12'inci tayço ile kapışacak. yazar kral mıdır nedir onu kapıştırmaz herhalde, başka bir hikayeye saklar sanırım. aizen bitse gene cehennemdir filan birşeyler çıkar ayrıca evet. ki aizen de daha rahat 50-100 çeptır gider herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Abi oldu olucak kamisama yı da katsınlar bi kere altyapısı one piece gibi 500 küsür bölüme dayanmaz bleach in daha über ultra teknik ichigo ya ne yükleyecekler en son ne hale geldi gördük hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 artı bir(laptopda artı işareti yapamadım...::o) Bence vaizardlar tousenle,devamlı sırıtan tayçoyu indircekler ama aizeni zorlayamıcaklar.Aizen'e herkes birlikte dalıcak,en son vuruşu ichigo vurcak,aradada orihime ölür felan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bankai biterse zankai açar, shounen'de sonu yok ki power-up'ların. (:P) naruto ve bleach kadar popüler serileri "aaa hikaye bitti" diye sonlandıracaklarını sanmam reyting ve tiraj düşmedikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Ve yüzük yok edildi zafer kazanıldı waiwha?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demensmagnet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Sam said: ss değil ki orası, karakura. sadece taklit mekanı getirmişler ss'ten gerçek dünyaya sütunlar sayesinde. Ss orası. Karakura'nın benzerini SS'e yapıyorlar. Sütunlar ile Karakura ile SS'teki benzerinin yeri değiştiriliyor. For citation: http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000027224/06.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 bleach serisi dediğiniz kadar kolay biter gibi durmuyor bence, manga chapter 316-364 arasının yaklaşık 15-20 dakkalık bir zaman dilimini anlattığını hesaba katarsak :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 365 ahaha dede bile gözlerine inanamadı genelde gözlerini kısıp karizma bakışlar atardı etrafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 365 heh evet ilk defa yama-ji'nin şaşırdığını gördük, gizli tutmayı becermişler demek ki saklandıklarını. yalnız filler'larda fuku-tayçolar bile güle oynaya gillian kestikten sonra böyle tayçoların endişelenmesi iğreti duracak anime'de. :/ fakat dede "hayır aizen'den yanayız"ı duysa bankai açıp hepsini kavuracaktı gibi ehu lisa ve kyoraku'lu kısım da hoştu, cero'dan bişi olmaz ona zaten de shunsui ne durumda acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar