Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 358 yalnız soifon cidden yenebilecek mi acaba, hitsugaya ultimate'ını sanki erken açtı bir de, sonuçlandıramayabilir gibi bir izlenim doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Sam said: 358 yalnız soifon cidden yenebilecek mi acaba, hitsugaya ultimate'ını sanki erken açtı bir de, sonuçlandıramayabilir gibi bir izlenim doğdu. spo bana soifon yenerse epey epic bi son olur gibi geliyo onların kombatta ama çok zor gibi anca yaralayabilir diye düşünüyorum sonradan gelen biri msl vaizardlar işi bitirebilir....hitsugaya ya gelince banada kendinden pek emin değil gibi geldi halibelinde sakladığı bişyler var bence bakalım nasıl sonuçlancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 vay be, beklenmedik işler oldu ve soifon ile kyoraku'nun olayını nihayet göreceğiz! gerçi biraz erken oldu stark açmadığı için ama neyse artık, yama-ji kurtarır olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet sonunda bankai sini bilmediğimiz bir kaptanın bankaisini görebileceğiz...soifon bakalım nasıl bişy yapıcak ortaya ne çıkıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ehe güzel bölümdü, ezik değilmiş hitsugaya o kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 360 suzumebaçi'nin bankai iyiymiş, mecha topu gibi ehu işe yaradı mı acaba, gerçi sanmıyorum o kadar kolay öleceğini kurukelle amcanın. en güçlü espada'yı o yapmaları lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ukitake Kopardı gene beni , Ukitake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 360 ahahah o ukitake oyun oynuyo resmen almış veleti karşısına çocugun elinden şekeri alıp ağlatır gibi ahahaha... bankai ye gelince şövalye gibi tip oldu assasinin bankai :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 360 soi-fon'un bankai bazuka çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 çüş yüz 60 o ne abi bazuka ne alaka ya allah aşkına kılıçtan bazuka çıkıyo... yapmayın etmeyin.. senbonzakura bile daha yaratıcı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ya bankailer böyle peşpeşe açıklanadursun ben asıl kisuke nin bankasini çok merak ediyorum bir de grandpanın tabii ki ama göremeyiz büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ban-kai acilan ilk kadin shinigami bankaisiydi. adam gibi bir sey bekliyordum, cok da guzel gelmedi gozume. yazik oldu. daha once de dendigi gibi ilk gordugum anda dedim mecha beam gun gibi bir sey olmus bu ne ya. hakkaten cover ops. taichosuna yakismayan bir bankai hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bankai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 361 ahaha bankai cannon değil nükleer çıktı tomahawk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 361 Elvis Presly tarzında denişik birşey olmuş durumda. Helal sana Stark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 362 Makinalıcerotabancası ehueah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 362 WTF!!!!....GEAR SECOND GOMU GOMU NO JET CEROOO!!!! ukitake de cero mu attı nedir o öyle...bunların kombat muhteşem olacak gibi sonunda bu ikisinin bankai yi görecebileceğiz gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 dual wield olayına hastayım bu 2 kaptanın merakla beklemekteyim bankailerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 362 evet güzel olacak. :) bence ukitake kendi cero atmadı ama stark'ınkini geri gönderdi, haftaya anlarız herhalde. yalnız güzelim hasır şapka gitti ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 362 tüh ya bankai yapacak sanmıştım bu bölümde, bi sonraki bölüm de gösterirler artık, göstermeyip başka dövüşe geçerlerse ayıp :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 yok ya o şapkaya bi çözüm bulurlar. biyerlere ucmustur falan yada leitunent i almıstır bi sekilde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 şapka yok ya abimiz şapkayı ortadan ikiye yardı stark'ın görüşünü kapatmak için fırlattıktan sonra. :( neyse haori sağlam en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 363 Wonderweiss Margera !!! Millet pet sıçıyor abi bu ne lan? Travma üstüne travma ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Haha hepsi dövüşe geçince bir numara aslında benim triplerinde girmese olmuyor.Wonderwiess bile son dakka gelirim aslında son boss benim triplerinde hahaha. o göz neydi lan diye merak ediyorduk zaten:) http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000107442/07.jpg http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000195002/19-20.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 363 yalnız evet, aptal saptal bir tip diye unutmuştuk ama wonderweiss vardı. onunla kim ilgilenecek bakalım, güzel sürpriz oldu. öbür dev gölge bizim ezik sandığımız 0 numara olabilir, herkesi dövüp geldi belki de. kotawaru'nun olayı iyiymiş ama zaten adından belli, stark japonca bilmiyor muymuş lol. "reddetmek" anlamına geliyordu sanırım. yalnız bankai açmayalım derken halel getirmesinler kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar