Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

358

yalnız soifon cidden yenebilecek mi acaba, hitsugaya ultimate'ını sanki erken açtı bir de, sonuçlandıramayabilir gibi bir izlenim doğdu.

Mesaj tarihi:
Sam said:

358

yalnız soifon cidden yenebilecek mi acaba, hitsugaya ultimate'ını sanki erken açtı bir de, sonuçlandıramayabilir gibi bir izlenim doğdu.

spo

bana soifon yenerse epey epic bi son olur gibi geliyo onların kombatta ama çok zor gibi anca yaralayabilir diye düşünüyorum sonradan gelen biri msl vaizardlar işi bitirebilir....hitsugaya ya gelince banada kendinden pek emin değil gibi geldi halibelinde sakladığı bişyler var bence bakalım nasıl sonuçlancak..

Mesaj tarihi:
vay be, beklenmedik işler oldu ve soifon ile kyoraku'nun olayını nihayet göreceğiz! gerçi biraz erken oldu stark açmadığı için ama neyse artık, yama-ji kurtarır olmadı.
Mesaj tarihi:

360

suzumebaçi'nin bankai iyiymiş, mecha topu gibi ehu

işe yaradı mı acaba, gerçi sanmıyorum o kadar kolay öleceğini kurukelle amcanın. en güçlü espada'yı o yapmaları lazımdı.

Mesaj tarihi:

ban-kai

acilan ilk kadin shinigami bankaisiydi. adam gibi bir sey bekliyordum, cok da guzel gelmedi gozume. yazik oldu. daha once de dendigi gibi ilk gordugum anda dedim mecha beam gun gibi bir sey olmus bu ne ya. hakkaten cover ops. taichosuna yakismayan bir bankai hehe.

Mesaj tarihi:

362

evet güzel olacak. :)

bence ukitake kendi cero atmadı ama stark'ınkini geri gönderdi, haftaya anlarız herhalde.

yalnız güzelim hasır şapka gitti ühü

Mesaj tarihi:

şapka

yok ya abimiz şapkayı ortadan ikiye yardı stark'ın görüşünü kapatmak için fırlattıktan sonra. :( neyse haori sağlam en azından.

Mesaj tarihi:

Haha hepsi dövüşe geçince bir numara aslında benim triplerinde girmese olmuyor.Wonderwiess bile son dakka gelirim aslında son boss benim triplerinde hahaha.
o göz neydi lan diye merak ediyorduk zaten:)

http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000107442/07.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000195002/19-20.jpg

Mesaj tarihi:

363

yalnız evet, aptal saptal bir tip diye unutmuştuk ama wonderweiss vardı. onunla kim ilgilenecek bakalım, güzel sürpriz oldu. öbür dev gölge bizim ezik sandığımız 0 numara olabilir, herkesi dövüp geldi belki de.

kotawaru'nun olayı iyiymiş ama zaten adından belli, stark japonca bilmiyor muymuş lol. "reddetmek" anlamına geliyordu sanırım. yalnız bankai açmayalım derken halel getirmesinler kendilerine.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...