Sam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 353 valla beklemediğim bir şekilde bitti, iyi ama. dumkof içigo yalnız, "böyle kazanmak istemiyordum" deyip verecekti maçı. ulan tek misin orada, yavuklun felan hepsi mundar olacak sen ölünce. bakabakaşi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 353 Üzüldüm lan. İlk defa manga okurken bu kadar üzüldüm. Ulqi ölmeden önce süper bi iyilik yaptı. Orihime adınada çok üzüldüm. Eller kesişmedi ya son kez.. Neyse şunu öğrendik bu form için kendini geliştirebilir artık. Sadece bu form içinde bi iç kapışma yapması gerekebilir. Formu kırmanın tek yöntemide boynuz kesmekmiş. Saygılar. Haftaya hem anime güzel, hemde manga güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 354 heh cidden çok büyük sürpriz oldu, one-şatlanmıştır işida tarafından dediğimiz şapşal en güçlü espada çıktı heh. diğer tayçolar dövüşe katılacak mı bakalım, belki unohana tayço da kendini gösterir nihayetinde. halnız hitsugaya kadar popüler olup da balon tayço yok yani. bankai açtı dayak yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ahahas.Aylar önce Narutofan forumlarına baktığımda yammynin hikayesi diye bi başlık görmüştüm.Birisi yammyi baş karakter yapmış.İşte kraldır şöyledir böyledir.Mayuriyi ,kenpachiyi, byakuyayı hiç zorlanmadan kesip.Hatta aizeni falan döverim o da kimmiş diye takılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. http://i2.photobucket.com/albums/y29/Regnier/Yammy/Yammychapter5002.jpg http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=342043&highlight=Yammi+espada Kubo dallaması bunu okumuş hahaha adama gönderme yapmış resmen:) zero espada nedir ya asdasd bi yerinden sallama direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 oha direkt kopyalamış dediğin gibiyse lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ahaha çizen adam imzasını değiştirmiş bugun :) http://img178.imageshack.us/img178/4776/34ilc7m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 narutonun babamı orklar kesti ühü konseptli peini bile daha iyiydi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 lol knight of zero gibi olmus bu biri su adami geass dan kaldirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 zero hierro soru şincik yammy release formda hulk gibin oluyo ama analiz ettiğim kadarıyla normal formda en berbat hierro yammyde ne kadar yiyip stokladıysa stoklasın ne kadar büyüdüyse büyüsü genede kesilebilir olacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 tam komamura ile dövüşecek tip işte, harcamışlar potansiyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 oha, bence çok iyiydi yammy olayı, sürpriz oldu bildiğin ^^ ama kimle kapışıcak şimdi yammy bilmiyorum, direk harcar çünkü oradakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 meh resmen son dakkada okuyucu kitlesi kaybetmeme üzerine yapılmış bi hareket yani. o kadar ezik gösterilen bi karakterin bi anda imba bişey olması biraz saçma geldi bana ben 0 ım en gaz benim kolumdan kemik çıkıyo 50 metreyim muhabbeti çok klişe ve bayık bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Manga 355 halibel hitsugaya nın sağdan 1/4 ünü götürür soi fon barraganı yerinden bile oynatamaz stark shunsui yi terletir şapkayı da keser açıkçası kaptanlar ellerine aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://img516.imageshack.us/img516/4854/yammy.png http://img5.imageshack.us/img5/6154/lolkubo.png Bir adam anca bu kadar trolleyebilir kendi hikayesini.Haha cero espada ne ya.Neyse halilbeli sevdim.Nel gibi daşmış. Bunların hakkından anca vaizard gelecek gibi görünüyor.Vasto Lorde falan bunlara gerek yokmuş zaten. Velet de aradan çıktığına göre halilbel vs yoruichi dövüşünü görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bence Kaptanları espadaya kırdırtıcaklar o arada stunlar madara olacak town a geri döndüklerinde Vaizards hoşgeldin yapicak mantıken budur sanmıyorum ichigo geri gelip arancar transformation ile dagatsın ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yok yamaji var daha nereye kırıyorlar kaptanları. onun iki yamağının da bankaileri görmedik daha. zor yani ilk defa bankaisini göreceğimiz kaptanların yenilmesi bence, bleach savaşları malum "en son bankaiyi kim açacak" şeklinde genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 355 hitsugaya'ya yazık oldu, soi fon da düşecek gibi görünüyor ama bence yorouchi gelip kurtarır onu. Şu shunsui'nin bankaisinide görsek fena olayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 355 hakikaten hitsugaya kadar fos olup da hayranlardan ilgi gören bir karakter var mıdır acaba, bankai açtı resurreccion'suz bile dayağı yiyecekti neredeyse. soifon da bankai açmadı sanırım ama kaybedecek gibi, bir tek shusui abimiz iş yapacak gibi. en kötü durumda yamaji hepsine tek atar. (:P) vaizard'ları aizen ve grubuna (aizentaçi! yazacaktım iyice alıştık :P )saklayabilir kubo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 355 Aslında olayların boka sarması biraz daha iyi. Bankai serisini görme vaktimiz çoktan geldi. Halibel'in eli yüzü açıldı mis gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 355 kyorakunun bankaisini görsek bi artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 355 bu taycolarin dayak yemesinden daral geldi artik, nasil bu kadar ezik oluyolar, veya digerleri nasil boyle hayvna gibi guclu anlamis deilim. gene itsigo veledine kalmasa isler bari. vizard gelip hesap kesse, urahara kafa koparsa, ya da dede tayco bi hamlede duman etse hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 356 Spoiler OHARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 oha o kim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yaşlı lavuk varya hane tahta oturan 2. espada sanırım.Onun bankai açmış versiyonu bence(unuttum ne diyolardı espadanın açılmış haline). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 resurreccion sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar