Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

İchigo da feci katil bişey oldu.Bu maskeyi bekliyordum ben çünkü kubo daha önce koymuştu bunu.Merak ettiğim kontrolde shirosaki mi olduğu.Orihimeyi kurtarmalıyım kurtarmalıyım diyor ama adını bile söyleyemiyor.Emoquora kolu kanadı kırıldı büyük ihtimal onda da healing vardır ama.
WTF:Zangetsu uçarak geldi lan..

Sosyal ağlarda paylaş

351

http://img.onemanga.com/mangas/00000003/000156272/13.jpg

Yeni maskenin şekli gerçekten çok güzel.Ciddi anlamda korkutucu kubo gerçekten çok güzel iş çıkartmış çizerken.Üstüme böyle bişi gelse direk kaçarım lan.

Evet kontrolde ichigo yok kesinlikle.Çünkü dövüşme şeklinin böyle olması falan , yok yani imkansız.
full hollow form hariç shirosaki de genelde konuşkan takılıyordu. Her ikisi de yok gibi bişi sallayacam şimdi ama bilmiyorum ne kadar doğru.Pure instinct takılıyor olabilir ya da innerworldde shirosaki ve ichigo battle görebiliriz.
Uliquiora öldükten sonraki tahminim ichigo , orihimeyi doğrıyacak(eğer öldüreceklerse son şans) seriye daha bi depresif mode ekleyecekler.(:

hhttp://img156.imageshack.us/img156/1854/ulquiorraisbatmanbycoll.jpg
ulquironanın flashbacki yok mu ölmeden önce:)
Greatest emo antagonist rest in peace.

Sosyal ağlarda paylaş

351

evet ulq beklenmedik ölçüde kolay ve hızlı silindi grimmjow ölçüsünde popüler olduğu halde. "küçükken başıma şu geldi, ondan böyle oldum" beklerdim ben de heh.

evet shirosaki değil anlaşılan, orihime "NAYIRRR BEN REDDEDİYORUMMM" deyip eski haline döndürecek mi bakalım. ya da kılıcındaki oyaji "adam ol içigo, yağmur değil tayfun kopuyor iç dünyanda" filan diyecek mi, ya da kubo bir kere daha mı şaşırtacak?

her halükarda içigo olayı bitsin de karakura'ya dönsünler bir an önce.

Sosyal ağlarda paylaş

351

Sam çok güzel yazmışsın abi :)

Gerçekten Ichigo'nun yeni formu çok güzel. Kubo mükemmel çizmiş. Ve korkutucu. Orihime'ye dönüp "BÖEEAA" diye bağırırsa resmen kızcağız gider.

Lust 5 serisi bence bi 6 ile bitmeli. Şu ulqiorranın geçmişini görelim. Neymiş ney değilmiş. Ondan sonra Ichigo bu formdan nasıl kurtulacak. Ishida'nın kolu ne olacak. Üstüne galiba HM'de arrancar kalmadığı için artık yeni bölümler başlayabilir.

Asıl merak ettiğim bu bölümleri Anime'de izlemek :D

Sosyal ağlarda paylaş

Öldü kesin.Çünkü ''Öldür banane zaten hiç bişey umrumda değil ''diyerek emo ölüm konuşmasını yaptı.İchigo ayağı ile kafaya bastırdı en güçlü ceroyu verdi beynine.Sağ kaldıysa bile dövüştüğü adam artık ichigo değil. öldürdükten sonra da cesedi yemeye başlıyacağını düşünüyorum(:

Sosyal ağlarda paylaş

352

Bu ichigonun aim bozuk lan.Yakın mesafeden kafaya nişan alıyor ama nedense en fazla bacakları vurmuş.Ayrıca return of the emo.Ulquiora gerçekten orihimeyi seviyor olmalı yoksa ishida ve orihimeyi neden cerodan kurtarsın.Bunun için beyinsiz olması lazım.
Oha yoksa beynin yarısını bıraktı mı acaba(:P)
http://img.onemanga.com/mangas/00000003/000156272/16.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Gkgokhan said:

352

Kavrayamadığım olay son kareydi. Tam neler oluyor biri açıklayabilir mi? Cero geriye doğrumu gidiyor? Yoksa Cero kütlesi yaptıda ulqi'ye doru ucundan sızdımı? Hede hödö?

Yok İlqi zıplayıp Boynuzlardan birini kesiyor.Sonra dengesizlikten Cero kesilen boynuz tarafına doğru fırlatılamadan patlıyor.Ama "Final Blow" diye geçen kısımdaki yeri anlıyamadım tam bende.dönüp İlq!e bitane patlatmış olabilir yada tam tersi.Çünkü boynuzu kestikten sonra alet hala elindeydi İlq'in

Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

352

yazık işida da uyanamadı olaya, belliydi friendly fire açık kalmış.

:) :) :)

352

ichigo bilinci kaybetti ve ally felan demeden herkesi kesiyor, orihimeyede saldırması muhtemel.Yammy öldü sanıyoduk ama eskisinden de güclü olmuş ishida'nın mayınından sonra.

Sosyal ağlarda paylaş

kitsune said:
Sam said:

352

yazık işida da uyanamadı olaya, belliydi friendly fire açık kalmış.

:) :) :)

352

ichigo bilinci kaybetti ve ally felan demeden herkesi kesiyor, orihimeyede saldırması muhtemel.Yammy öldü sanıyoduk ama eskisinden de güclü olmuş ishida'nın mayınından sonra.

Renji hitsuyaga nin soyledigi espada bu olmali diyordu(yoksa baskasimi demis hatirlamyiorum) ne dedi ki acaba?
Ishidanin yammyi attigi bolumde agir agir vermisti dog mog uyarlamasini sanirim guardian of the hede gibi bisi cikicak o da. Realworld e donsun artik ya arancharlar ne etti onu merak ediyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...