Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İchigo da feci katil bişey oldu.Bu maskeyi bekliyordum ben çünkü kubo daha önce koymuştu bunu.Merak ettiğim kontrolde shirosaki mi olduğu.Orihimeyi kurtarmalıyım kurtarmalıyım diyor ama adını bile söyleyemiyor.Emoquora kolu kanadı kırıldı büyük ihtimal onda da healing vardır ama. WTF:Zangetsu uçarak geldi lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 350 Zangetsu'ya diz çöküren ey koca inner. Naptın sen ? Nesin sen ? Yepis yeni, sıfır açılmamış bir hedesin şu anda. İşallah böyle kalır. Ayrıca ishidaya yeni kol esprisini yapan arkadaş. Bunu okuyorsan sana laflar hazırladım. Çok iyidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 harbi ishidaya yeni kol gozuktu ama katılıyorum ;P Zangetsu yeni ichigoyu zaptetmeye gelir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 351 http://img.onemanga.com/mangas/00000003/000156272/13.jpg Yeni maskenin şekli gerçekten çok güzel.Ciddi anlamda korkutucu kubo gerçekten çok güzel iş çıkartmış çizerken.Üstüme böyle bişi gelse direk kaçarım lan. Evet kontrolde ichigo yok kesinlikle.Çünkü dövüşme şeklinin böyle olması falan , yok yani imkansız. full hollow form hariç shirosaki de genelde konuşkan takılıyordu. Her ikisi de yok gibi bişi sallayacam şimdi ama bilmiyorum ne kadar doğru.Pure instinct takılıyor olabilir ya da innerworldde shirosaki ve ichigo battle görebiliriz. Uliquiora öldükten sonraki tahminim ichigo , orihimeyi doğrıyacak(eğer öldüreceklerse son şans) seriye daha bi depresif mode ekleyecekler.(: hhttp://img156.imageshack.us/img156/1854/ulquiorraisbatmanbycoll.jpg ulquironanın flashbacki yok mu ölmeden önce:) Greatest emo antagonist rest in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 351 evet ulq beklenmedik ölçüde kolay ve hızlı silindi grimmjow ölçüsünde popüler olduğu halde. "küçükken başıma şu geldi, ondan böyle oldum" beklerdim ben de heh. evet shirosaki değil anlaşılan, orihime "NAYIRRR BEN REDDEDİYORUMMM" deyip eski haline döndürecek mi bakalım. ya da kılıcındaki oyaji "adam ol içigo, yağmur değil tayfun kopuyor iç dünyanda" filan diyecek mi, ya da kubo bir kere daha mı şaşırtacak? her halükarda içigo olayı bitsin de karakura'ya dönsünler bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 351 Sam çok güzel yazmışsın abi :) Gerçekten Ichigo'nun yeni formu çok güzel. Kubo mükemmel çizmiş. Ve korkutucu. Orihime'ye dönüp "BÖEEAA" diye bağırırsa resmen kızcağız gider. Lust 5 serisi bence bi 6 ile bitmeli. Şu ulqiorranın geçmişini görelim. Neymiş ney değilmiş. Ondan sonra Ichigo bu formdan nasıl kurtulacak. Ishida'nın kolu ne olacak. Üstüne galiba HM'de arrancar kalmadığı için artık yeni bölümler başlayabilir. Asıl merak ettiğim bu bölümleri Anime'de izlemek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 uliq olmez daha o kadar aptal olamaz. zort oldum oldurdum diye, 30 bolum kapisma yada kankalik olmadan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Öldü kesin.Çünkü ''Öldür banane zaten hiç bişey umrumda değil ''diyerek emo ölüm konuşmasını yaptı.İchigo ayağı ile kafaya bastırdı en güçlü ceroyu verdi beynine.Sağ kaldıysa bile dövüştüğü adam artık ichigo değil. öldürdükten sonra da cesedi yemeye başlıyacağını düşünüyorum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ve üstüne sadece beynini ve iç organlarını yenileyemediğini belirtmişti. Biz buna HeadShot, Dotacılar GG diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 angut ulq nasıl bir salak savaş esnasında zayıf noktasını özellikle üstüne basa basa söyler ki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ahaha aynen onu dedim, bunu soyledigin iyi oldu diye dusundum icimden. gerce soylemese ne farkedicekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Orihimenin kurtarabilitesi var bence gerçi Orihimeyi pek sevmem ölebilitesi varsa ölsün :p tatsuki+Ichigo= (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dusundumde simdi yine ichigonun ic dunyasina bir yolculuk yaparlar yine yagmur yagar. Artik zangetsuyu gostersinler ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Regalya said: Orihimenin kurtarabilitesi var bence gerçi Orihimeyi pek sevmem ölebilitesi varsa ölsün :p tatsuki+Ichigo= (tu) Ve artık tam hatunluk bölümler çiziyor kübo. Kasıklara kadar açmış full bacak herifler. Lütfen Halibel VS Hitsugaya istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Canım Sıkıldı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 352 Bu ichigonun aim bozuk lan.Yakın mesafeden kafaya nişan alıyor ama nedense en fazla bacakları vurmuş.Ayrıca return of the emo.Ulquiora gerçekten orihimeyi seviyor olmalı yoksa ishida ve orihimeyi neden cerodan kurtarsın.Bunun için beyinsiz olması lazım. Oha yoksa beynin yarısını bıraktı mı acaba(:P) http://img.onemanga.com/mangas/00000003/000156272/16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 benim dedigimmi cikti ne? Zangetsuyu bekliyoruz heycanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 orda bi karede ichi nin maske yarımdı son saldırada ulqi boynuzu kırdı gibi görünüyo..yeni bi nel vakasımı olacak acaba ama farklı bir şekilde diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 352 Kavrayamadığım olay son kareydi. Tam neler oluyor biri açıklayabilir mi? Cero geriye doğrumu gidiyor? Yoksa Cero kütlesi yaptıda ulqi'ye doru ucundan sızdımı? Hede hödö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sartherien said: orda bi karede ichi nin maske yarımdı son saldırada ulqi boynuzu kırdı gibi görünüyo..yeni bi nel vakasımı olacak acaba ama farklı bir şekilde diye düşünüyorum.. o artwork gibi bisi manga baslarinda oluyor ya kucuk flashbackler alakasiz sahneler kouyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Gkgokhan said: 352 Kavrayamadığım olay son kareydi. Tam neler oluyor biri açıklayabilir mi? Cero geriye doğrumu gidiyor? Yoksa Cero kütlesi yaptıda ulqi'ye doru ucundan sızdımı? Hede hödö? Yok İlqi zıplayıp Boynuzlardan birini kesiyor.Sonra dengesizlikten Cero kesilen boynuz tarafına doğru fırlatılamadan patlıyor.Ama "Final Blow" diye geçen kısımdaki yeri anlıyamadım tam bende.dönüp İlq!e bitane patlatmış olabilir yada tam tersi.Çünkü boynuzu kestikten sonra alet hala elindeydi İlq'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 352 yazık işida da uyanamadı olaya, belliydi friendly fire açık kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Sam said: 352 yazık işida da uyanamadı olaya, belliydi friendly fire açık kalmış. :) :) :) 352 ichigo bilinci kaybetti ve ally felan demeden herkesi kesiyor, orihimeyede saldırması muhtemel.Yammy öldü sanıyoduk ama eskisinden de güclü olmuş ishida'nın mayınından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 iyi oldu ishidaya, hec sevmem hiyari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kitsune said: Sam said: 352 yazık işida da uyanamadı olaya, belliydi friendly fire açık kalmış. :) :) :) 352 ichigo bilinci kaybetti ve ally felan demeden herkesi kesiyor, orihimeyede saldırması muhtemel.Yammy öldü sanıyoduk ama eskisinden de güclü olmuş ishida'nın mayınından sonra. Renji hitsuyaga nin soyledigi espada bu olmali diyordu(yoksa baskasimi demis hatirlamyiorum) ne dedi ki acaba? Ishidanin yammyi attigi bolumde agir agir vermisti dog mog uyarlamasini sanirim guardian of the hede gibi bisi cikicak o da. Realworld e donsun artik ya arancharlar ne etti onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar