Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Theghosthand said:

348

Aizeni bilmiyor sanıyor haha allahın emosu.Aizen herşeyi bilir, görür.
İchigonun hollow formunda regen özelliği vardı hıllow ichigo gelirse anca bişeyler olur.

Sana Laflar Bazı Hazırladım

Abi öğründe kafam kadar delik açtı. Ayrıca doğru söylüyor olabilirsin.
"Aizen bilmiyor!"
Olm nasıl aizen lan ? Sen kime Aizen diyosun. Kim oldun 2 gün de. Bence ulqi Aizen-sama'nın mortingen olcağına inanıyor ve houncemoundeao'nin kendisine ait olmasını istiyor. Ve yazık içigonun ellerini ditreti ;(

Sosyal ağlarda paylaş

Laflarını gördüm üstüne laflar hazırlayıp resim de koydum:P

http://fc00.deviantart.com/fs30/f/2008/168/6/a/Aizen_Sousuke_by_AluraXT.jpg

Aizen-samadan aizene döndü. Ben ilk fark ettiğimde acaba çeviriye mi koymamışlar dedim ama öyle değilmiş.Resmen artistleşti.
ichigonun böğründeki delik çok büyük gerçekten.Hollow olması lazım kurtulması için.Full Hollow Transformationda instan regeneration var.Bir de tam hollow deliğinin oraya açtı ordan kurtarır mı acaba diye düşünüyorum.
http://images4.wikia.nocookie.net/bleach/en/images/d/de/2416930685_f8c596e872.jpg
Forumlarda orihimenin, ulquiorraya existence reject atıp olayı bitireceği veya ichigonun ölümüne reject atacağı konuşuluyor ki
ikisini de istemiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Bağa mı didin sen onu

Orihime bence oraya ölmeye çıkıyor.Ulquiora veya berserk olmuş shirosaki onu ağır yaralayacak.Ya da aynı narutodaki hinata olayı gibi ichigonun gözleri kararmadan son anda orihimenin memelerinin ulquiora tarafından kesildiğini göreceğiz.Bu shirosakiyi çok kızdırıp onu dışarı çıkarabilir.
Hem Kubo bir şey reject edecekse asansör kullanmaz direk kendi eder.
http://i39.tinypic.com/ok4kdf.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

PhysX said:
anam dayanamadım spoiler okudum. animein şu son tartıştığınız yere gelmesi için tahmini kaç anime bölümü var? o zamana kadar dayanamazsın meraktan ölürsün derseniz mangaya başliyim ben 8-)

Şu şekilde tahmin ediyorum.
5 Ekim 2004'e başlıyor ve 10 Ocak 2006'da bitiyor. Mangada da ilk aksiyonun sonu. Yani bir 2 yıl bölüm devam etmiş.

Bountogillerin başlaması ve bitişi 17 Ocak 2006 olup, 04 Ocak 2007'ye kadar insanları fitil etmişlerdir. 45 Bölüm grafik bakımından kötüdür. Konu bakımından da hededir(Tartışılır).

Derken 10 Ocak 2007'de Sevgili Arrancar'larımız ortaya çıkıyordur. Yani bir yıllık sürede Kübo-san 52 chapter neredeyse zaman kazanmıştır. Ve konuyu ilerletmiştir.

10 Ocak 2007'den, 16 Nisan 2008'e kadar güzelce konuyu izlemiş olduk. Yani 57 bölüm bize bağışlamış oldular. Konunun devam etmesi (bence) çok gereksizdi. Çünkü tam fillerlık bir yerde bitmişti. Grimm ile Itsigo'nun savaşı bitmiştir. Ve yaz nedeniyle de Kübo-san "Hadi gızanlar filır vaktidir.Haydin Gayri" der ve yeni 3. kaptanımız Amagai Tayço ve saçma salak sesiyle Enryü(DAİİİÇÇİİMARUUU) girmiş olur.

23 Nisan, Neşe doluyor insan. Bleach severlerin gözyaşlarına boğulduğu gündür. 23 Nisan 2008'de başlayan bu filler 21 bölümüyle 7 Ekim 2008 tarihinde sona ermiştir. Getirisi nedir? sorusuna Kira gibi güzel bir karekterin işlenişi ve Bountolara göre Bakkato dediğimiz ilginç bir kılıçla çıkmıştır. Ve ayrıca yıl 2008 olmasından dolayı WideScreen'a geçişte bu filler'da olmuştur.

14 Ekim insanların gözlerinin parladığı zamandır çünkü filler bitmiş ve Grim Vs Itsiko'nun hızlı bir fılaşbeki yapılmıştır. Artık seri devam edecektir.

Ve seri hala mangaya dayanarak devam etmektedir.

Eski kıstaslara bakarsak şu anda fillersız geçirdiğimiz 19. bölüm. Yani önümüzde bir 20 bölüm daha var. Bu da Pendulum'un bittiğini ve şu anda yemiş olduğun Ulqiorra sıpoylırının bitişine kadar süreceği kanısındayım. Ya da sadece Kule korumasına kadar devam edebilir.

Bence Ulqiorra spoiler'ını yedikten sonra "Aaa çok şey kaybettim ben" demektense yememiş olduğun onlarca daha güzel bölümü bekleyebilirsin.

Arkadaşlara hatırlatma olsun;
Espada Rank,
Kira'nın Wabisuke'sinin tam kullanışı,
Shühei Hisagi Fln Fln...

Ayrıca Daha İşsiz Adam Çok...

Sosyal ağlarda paylaş

349

Orihimenin her bölüm kurasaki-kun demesini sevmem ama bu bölüme uygun olmuş.Orihimenin çaresizliği ,yenilmişliği ancak bu kadar güzel çizilebilirdi.Animede izlemek için sabırsızanıyorum.İchigo hollow olarak uyandı ama ichigo mu yoksa shirosaki mi kontrolde?
Eğer shirosaki kontrolde ise emonun şansı yok demektir.İchigo kontrolü kazanmalı böylesi daha ilginç olur.

Sosyal ağlarda paylaş

349

bir kere de içigo azmiyle birşey beceremesin, naruto'da da şu an onu bekliyorum. "yeterince ıkınırsanız herşeyi becerirsiniz" mesajı şonenlerde milyar defa veriliyor kabız ana karakterler üzerinden zaten. hollow'a dönsün, öyle yensin. ya da yenemesin gelsin başka biri kurtarsın.

yalnız işida'ya yazık oldu be, elini orihime geri yapıştırır umarım.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...