Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
ichigo meh. :/

341

yalnız orihime'nın kalkanı dördüncü espada saldırısını bile yavaşlattı, helal olsun.

...

abi orihime daha tüm gücünün farkında değil...
İstese tüm dünyayı değiştirecek seviyede bir gücü var...
4. espada falan yalan yani...
aizen hal etmiş falan filan...
Ama işte korkak bir kişiliği olduğundan dolayı böle az kullanıyo
bu arada diğer o ufak siblingler napıyolar orihimeyi indirme falan diye biri aizen böle böle dedi falan diyo
onları merak ettim ben...

Sosyal ağlarda paylaş

Emo ulqiorranın çenesi düşmüş.İchigo sözünü kesmeseydi ne dicekti acaba.Kötü yola düştün artık sen bir ırıspısın mı dicekti:)Yediği tokadı unutamamış bence
http://fc56.deviantart.com/fs20/f/2007/274/6/0/Bleach_____emocar_theory___by_seraphik.jpg
Yaminin en güçsüz espada olarak hiç şansı yok en dandik adam bile şu anda alacak durumda onu.Bence Yachiru bilem kesebilir onu.
Bu gene aizenin ichigoyu gaza getirmek için yaptığı planlardan kesin.

Sosyal ağlarda paylaş

Ninlempis said:
animede en son 203 ü izledim ama son bölümle birlikte gına geldi artık mangaya nerden başlasam var mı 2 sini birden takip eden.

Hiç başlama derim. 2 hafta daha filler var sonra baya kaliteli hikayesi olan bir arc başlayacak. 2 hafta tatil yap bence. Ondan sonra yeterince eğleneceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Manga'ya açtım bu konuyu fakat sizinle konuşmak istedim. Açıkcası Bleach senaryosun da Ichigo'yu izlemek artık beni sıktı. Pendulum pek bi güzeldi. Pek bi şirindi. Ama ben bu seriyi açıkcası Byakuya'dan izlemeyi yeğlerdim.

Bazılarınız Kenpachi diyecek. Haklılar. Var mı fikri olanlar, bu olsa iyi olurdu diyenler?
Sosyal ağlarda paylaş

naruto'da da aynı olay var, başrol en sıkıcı karakter. "azimle herşeyin üstesinden gelirim" desturuyla yapıyor ikisi de herşeyi ki gayet bayıyor bir yerden sonra.

tite kubo kenpaçi'yi ileride daha derinlemesine işlemek istediğini söylemiş ki elbette potansiyel var, talep var, yazar da böyle diyor. ergeç görürüz birşeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bind....

344

sonunda ulquiorra'nın gerçek gücünü görebileceğiz.

bu arada cuatro nedir arkadaşlar? anladığım kadarıyla cuatro bir arrancar seviyesi ama daha önce mangada geçtimi hatırlamıyorum.cuatro seviyesinden üstün olan espadaların las noches kubbesi altında release yapması yasak dedi ulquiorra.Herhalde yıkıcı bir release göreceğiz bir sonraki bölümde.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...