Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ichigonun dövüşü de en güzel yerinde kesilecek aha yazdım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ichigo meh. :/ 341 yalnız orihime'nın kalkanı dördüncü espada saldırısını bile yavaşlattı, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ha, parçalanan kalkanmış demek o benim anlamadığım şey :p ama sanırım siyah-beyaz çizimde şeffaf bir şeyi algılayamamam normaldir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Sam said: ichigo meh. :/ 341 yalnız orihime'nın kalkanı dördüncü espada saldırısını bile yavaşlattı, helal olsun. ... abi orihime daha tüm gücünün farkında değil... İstese tüm dünyayı değiştirecek seviyede bir gücü var... 4. espada falan yalan yani... aizen hal etmiş falan filan... Ama işte korkak bir kişiliği olduğundan dolayı böle az kullanıyo bu arada diğer o ufak siblingler napıyolar orihimeyi indirme falan diye biri aizen böle böle dedi falan diyo onları merak ettim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Hogyoku+orihime SS archindan bu yana Hogyokuyu elinde sonunda orihimenin güçleriyle ile yok edeceklerini düşunüyorum. Orihime gel bakım he efenim Reject et bakem şunu ok ^^ iyi iş aferim np :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 orihimenin amacı o zaten, ama orihime ve chad ichigonun gücünün yansıması sonucu güçlerini ortaya çıkardıklarından o kadarına gücü yetmeyebilir. Yine iş dönüyp dolaşıp king'e geliyor. İchigonun babası da büyük ihtimalle king'in özel muhafızlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 342 Woof Woof. Evet kıllandığım olay gerçekleşiyor. Orihime'yi tam bir prenses olarak görmekte. Ve Aizen'in galiba Soul S. tarafından yok edileceğini bilmesi nedeniylede kral ayaklarına takılmakta. Çok özlemişim Yami'yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Emo ulqiorranın çenesi düşmüş.İchigo sözünü kesmeseydi ne dicekti acaba.Kötü yola düştün artık sen bir ırıspısın mı dicekti:)Yediği tokadı unutamamış bence http://fc56.deviantart.com/fs20/f/2007/274/6/0/Bleach_____emocar_theory___by_seraphik.jpg Yaminin en güçsüz espada olarak hiç şansı yok en dandik adam bile şu anda alacak durumda onu.Bence Yachiru bilem kesebilir onu. Bu gene aizenin ichigoyu gaza getirmek için yaptığı planlardan kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Yachiru 10 kaptan gücünde küçümsemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 evet ya ulqiorra'nın çenesi düşmüş darlayıp duruyo bi ichigo'yu bi orihime'yi, ama iyi yerde şadap dedi ichigo takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 animede en son 203 ü izledim ama son bölümle birlikte gına geldi artık mangaya nerden başlasam var mı 2 sini birden takip eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 204 filler hiç izleme zamanına yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ninlempis said: animede en son 203 ü izledim ama son bölümle birlikte gına geldi artık mangaya nerden başlasam var mı 2 sini birden takip eden. Hiç başlama derim. 2 hafta daha filler var sonra baya kaliteli hikayesi olan bir arc başlayacak. 2 hafta tatil yap bence. Ondan sonra yeterince eğleneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 343 ahaha ben yamiyi anında keserler derken bu kadar hızlı olacağını tahmin etmedim:)İnşallah ölmemiştir de bi release yapmış halini görürüz.İshida bu pozları çok seviyor ama ölmedi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 343 Yammy ölmez ama ölürsede güzel olur.ishida ile ichigo uliquoraya karşı dövüşürler.Güzel bir dövüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 343 e yami release yapmıştı sanırım, boyu dev gibi oldu filan. mayuri'nin mayını ile gg oldu sanırım gerçi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 343 ölsün yami ya, sürekli yeni dövüşler oluyor sonra önceden başlayanlar bitmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Yammy daha önce release yapmadı diye hatırlıyorum. Grand Fisher o büyüyen. ichigonun babası harcadı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Manga'ya açtım bu konuyu fakat sizinle konuşmak istedim. Açıkcası Bleach senaryosun da Ichigo'yu izlemek artık beni sıktı. Pendulum pek bi güzeldi. Pek bi şirindi. Ama ben bu seriyi açıkcası Byakuya'dan izlemeyi yeğlerdim. Bazılarınız Kenpachi diyecek. Haklılar. Var mı fikri olanlar, bu olsa iyi olurdu diyenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 naruto'da da aynı olay var, başrol en sıkıcı karakter. "azimle herşeyin üstesinden gelirim" desturuyla yapıyor ikisi de herşeyi ki gayet bayıyor bir yerden sonra. tite kubo kenpaçi'yi ileride daha derinlemesine işlemek istediğini söylemiş ki elbette potansiyel var, talep var, yazar da böyle diyor. ergeç görürüz birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Uraharayı seviyorum ben.Hiç belli etmiyor ama sürekli hakkında sadece o yapabilir; ondan başkası yapamaz lafları geçiyor:) Aizen kadar güçlü olduğunu düşünüyorum.Bir de benihime var tabi insan merak ediyor nasıl bir bankaisi var diye. Uraharanın gözünden onun hikayesini görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Bide arrancar'ların geçmişi var. Açıkcası Hollow->Shinigami yapabilen bişi icat ettiyse urahara. Lütfen Grimmjow'u kurtarsın. Bide yami :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 344 anlaşılan itsugo'nun kılıcıyla geyik çevirmesi gerekecek önümüzdeki bölümlerde, maskeli hali yetmez bleach'in "sen benden güçlüsün, ben senden güçlüyüm" dövüş formülüne göre. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 344 ulq release çok merak ettim neye benzicek.Bu arcın antagonisti o olduğundan bu dövüşten beklentim çok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bind.... 344 sonunda ulquiorra'nın gerçek gücünü görebileceğiz. bu arada cuatro nedir arkadaşlar? anladığım kadarıyla cuatro bir arrancar seviyesi ama daha önce mangada geçtimi hatırlamıyorum.cuatro seviyesinden üstün olan espadaların las noches kubbesi altında release yapması yasak dedi ulquiorra.Herhalde yıkıcı bir release göreceğiz bir sonraki bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar