Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

[video]http://www.crunchyroll.com/media-485434/Game-OpeningEnding-Bleach-Soul-Carnival-Intro.html?feature=oembed" width="459">

Aslında bişey yazmadan yeni topicle koyup biraz trollemek isterdim aam gerek yok. Konsol bölümünde pek anime oyunlarada ilgi olmadığından buraya koyayımda sadece ilgili kişiler görsün.
Psp'ye indirdim yine jaopnca oluşu dışında harika bir oyun. 2d aciton mu desem ne desem.
Sosyal ağlarda paylaş

Anime 197 izleyeniniz varsa, açılışta bir kaç görüntü var.Sam hatta bu konuda yorum yapmıştı.Pendulum'ları filmemi taşıyacaklar diye.Bende öyle düşünüyordum o anda.Bi an şüpe içindeyken karşılaştırdım.

-105

Şapkasız bir hiçsin Urahara...

Soi-fon çok yaşlı ... Olmadı..

Biz Mayuri'yi Serpil Çakmaklı olarak seviyoruz..(Raincloud'a sevgiler )

Sosyal ağlarda paylaş

335-336

kyoraku abimiz filan güzel, sakin takılıyorlar ama evet o üç cadı ölmek bilmedi resmen. matsumoto da resmen yarıldı neredeyse, hayatta kalır herhalde yardım geldiğine göre çünkü alışığız ölümsüzlüklerine. yine de sürpriz oldu. stark'ın yardımcısına da yazık yani paraladı kendini yavrucak boş yere. dayak attıracak kendisine ille anlaşılan.

ben aslında komamuro tayço gelir gene bir one shot çeker diye bekliyordum o hayvana, güzel olurdu hani.

ha bu arada pendulum olsaydı keşke bütün film ama anladığım kadarıyla gene filler karakter filan var. belki geçmişten alıntı kısımlar vardır pendulum sahneleri olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

337 - NANDATOO??!!!

OMIGOD!!! WTFBBQ!!! NANİİİ?!!!

of nasıl bir giriştir, sopayla one-shot rencide. adını yazdırdı karakura town chat'ine hayvanın. komamura tayço'yu beklerken babalar babası geldi heyt be! shikai'yi geçtim kılıcını çekmedi amcam dört fukutayçoya işgörmez raporu verdiren tipe.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...