heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dün sarhoş kafayla birlikte olduğum kız evli çıktı :S kocası olanları duymuş kızı fena dövmüş komple beni arıyolar yaprağı yedim kız bana git bu ülkeden seni bulurlar diyo allahım ben ne yaptım arkadaş ortamında sarhoş kafayla ffs :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nicotinee/mayhem II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 napacam abi ben :S adamlar beni bulursa kesin öldüreceklermiş kız öle dedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lan geçen ayda baba oluyorum diye başlık açmadınmı sen git uçkuruna sahip çık kardeşim yeter ya senin uçkurun yüzünden biz burda çözüm yolumu arıyacağız hep. aaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hayda nerden öğrendi kocası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evleniyodu bi de galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Jandor said: lan geçen ayda baba oluyorum diye başlık açmadınmı sen git uçkuruna sahip çık kardeşim yeter ya senin uçkurun yüzünden biz burda çözüm yolumu arıyacağız hep. aaaaa ben öle bişi demedim ki abi nerden çıkarıosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abi bilmiorum ya birisi söledi muhtemelen beni çekemeyen birisi abi sarhoş kafayla yaptımmı yapmadımmı onu bile hatırlamıorum ama napacam ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 plazman var agashow, bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 -.- birlikte olduun kadın seninle ilgili ne kadar şey bilio okulunu oturduun yeri vs? adını soyadını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hangi kız bu, evlenmek istediğin değil herhaled? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 içmesini bilmiyosanız içmeyin, içiyosanız da arkasında durmasını bilin diyorum ancak. ne yaptığını hatırlamicak kadar niye içiyosun a benim güzel kardeşim, ayıp değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya oturduum yeri semt olarak ataşehir diye bilio sokak semt yada apt olarak bilmio :S ama geceden çekilme fotolarımız var kızın cepten görmüş suratımı fln :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Gangren said: hangi kız bu, evlenmek istediğin değil herhaled? yok abi o deil ya onu unutmak için yapmıştım :( içmiştim bi nebze aklımdan çıkar diye sonra bu kızla brb uyandım :( off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abi bise yaparlarsa plazmayı veirirsin.belki affederler he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kız da enteresan, evli, seninle beraber olacak kadar yaşı küçük, ve yaptığı işe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 olmadı pırlanta alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ahuah ardeth rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kardeş sen şakamısın , gerçek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Gangren said: kız da enteresan, evli, seninle beraber olacak kadar yaşı küçük, ve yaptığı işe bak. abi kız bana dediği 25 yaşındaymış ben 22 yaşındayım nese sağolun bu gsl tavsiyeleriniz için ben yatıorum başımın çaresine bakarım uzunca süre bişi yazmaz isem anlayınki başıma bişi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ha bu arada kocası olanları nerden duyuyor. çok mu ses yaptınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şişede durduğu gibi durmuyor değ mi? yatma öle tanımadığın insanlarla ortaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar