Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 nerden geliyo yahu? kardeşimin kafasını dağıtasım geldi azönce ayağımı çarptığımda yanlışlıkla, niye bilmiyorum bian tek düşünebildiğim birine bi yumruk patlatmaktı en yakınımda da kardeşim vardı, vurmadım ama acıdım gibi biraz, birazda ayağım acıdığından kovalayamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bakarak yürü. montla sıç gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 acı olayı geçmeden yani acıdığı esnada olur o tepki banada oluyor arada .. ama çarpan yerin geçince o isteğinde gidiyo.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 zhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 benim ayağımı çarptığım şey mobil bir ev eşyası ise alıp camdan atasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 şimdi denedimde kafa attım dolaba baya bi acıdı ölüyodum birine saldırmak dışında herşeyi hissettim fsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 en çok da serçe parmak çarpılınca olur bu acı ve tepki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 olm manyak mısınız lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 calimero said: en çok da serçe parmak çarpılınca olur bu acı ve tepki:D bikere ayağım buz tutmuşken geldi o başıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 abauvvv::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lan sorunlu gibi hissettim aniden :( bayadır ayağımı vurmuyorum hiçbiryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hadi herkes ayağını vursun dolap veya masa kenarları güzel oluyo yada kapı kenarlarına hadi!! hadi! el ele verelim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evet çok oluyo bana bu ekşiden devşirme başlıktaki olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tırnagıda unutmayın zonk zonk zonkluyo serefsız ınsan berserker oluyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yurt internetinin mına koyanları bulup öldürmek,öldüremesem bile ölesiye dövmek istiyorum şuan. Annesizin biri de modem şifresini bulmuş paso kapatıp açıyor interneti bulduk mu zaten toplu dövecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben genelde atıyorum sol ayak parmağımı vurursam çok daha şiddetli bi şekilde sağ ayağımla vurup parçalamaya yönelik aksiyonlara girişirim, o eşyaya da "al mk al al" diyerek söverim, sonra kırılınca da rahatlarım hayatıma devam ederim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Benim kafamı çarpınca oluyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar