Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben hatırlamıyorum dusuneyım bıraz yetkılıyım zaten ıstedıgım zaman edıtlerım eklerım burya edıt : sımdı dustayken aklıma geldı cıkıp geldım garbageseverler ıcın gecen hafta pharmaton adlı vitamin yüzünden iki gündür okula giderken binaların arkasına kustum fgd not : cesur olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 su süt gazoz kola zeytinyağı sirke elma suyu karabiber acıbiber tuz krem peynir havuç suyu nescafe kabartma tozu şeker süt tozu salça gibi maddeleri karıştırıp içmiştik :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 en yakın arkadaşım(kız) yolda giderken çok sıkışmış ve bi apartmanın girişine işemiş>:D< aynı arkadaşım yıl başında eğlendiği otelin 4.katında camdan aşağıya kusmuş:D daha sonra lobiye de kusmuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sarhoş olduğum bi gecede kusarken burnumdan pirinç çıkmıştı sırf o olay bile 2 gün daha midemi bulandırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bir arkadaş belli mahalledeki tüm apartmanların paspaslarını asetonla yakmıştı toplu yangın çıkardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 makarna yerken hapşurup burnumda biriken bissürü fiyonk makarnayı önümdeki masaya sümkürmüştüm. güzel idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 4-5 yaşlarındayken balkondaki saksılara ve oturma odasının halısına işerdim. Annem de her gün temizlik yapmasına rağmen yok olmayan kokuya anlam veremezdi. En azından büyü müyü işlemiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Şişe çevirmece oynarken yemek yiyen bir arkadaşın ağzına doğru osurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 burnumu karistirirken annem gordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 2 girls 1 cup :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar