Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 oradaki diğer ürünlerin türkiye fiyatıyla karşılaştırıp oranladıgımızda bu amarulanın tr fiyatı 55-60 ytl arasında değişmektedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bende alınmışı var :) Geçen hafta almıştım mükemmel bişi. Ama duty free malesef :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 de ne kadar? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Atu'nun sitesinde yazan fiyat olması lazım. O kadar civarında almıştım. 1 litreliği 14€ falan işte :) Kıbrısta daha ucuzdur hatta bakmadım ama. Yanlız çok berbat birşey. Ağzında hep tatı kalıyor habire içiyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 evet nedir? fiyatı sorulabildi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 1 litrelik 14 euro demiş adam ama duty free de varsa tanıdığınız getirtirin yani ama ben inatla halen meyvesinden istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 canni para göndersem sana bana kargoyla filan yollasna ne kadara patlar bu bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Bt'yi aradım. Birtek havaalanında bulabilirsiniz dedi başka bir yere satmıyorlarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 doğa şarküteride'de yok ordan pek umudum yoktu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hala arayan varsa diye istinye parkın pazar bolumunde icki satan bi yer var, orda satılıyor. son siseyi aldım sanırım ama byaa satılıo bundan dediler surekli geliodur yani. fiyatı da ucuk gelmedi oyle 50ytl sisesi, ve icince bu fiyata deger dedirtio resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 freeshoptan 40 ytl ye almış bulunmaktayım. tadı çok iyi. tatlı alkol sevmezdim ama beğendim bunu. htta ilk içtiğim likör bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende bir abime sipariş ettim gelirken, inşallah alır tabi :) oh biricik can abim benim. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu meyvenin ticaretini yapsak trilyoner oluruz trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahaha vidodaki maymunlar süper ama koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bi ben içemedim şunu ayar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi afrikadakiler de enayi diildir yani :DD 2 hafta sonra irlandaya giderken havaalanından alıyım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hıı irlandaya gidiyon hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gulerler sana irlandada elinde o likorle girersen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yarısı kaldı içilmiyor. tadı iğrenç gelmeye başladı. 1 litre viski aldırsam daha ıyıydı onun yerıne. havaalanından, yurt dışından fılan alıcaksınız single malt viski alın bea. neymiş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 süper market'te gördüm geçen gün. Demek ki artık yurtiçinde de satıyorlar sevenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Spastik_Serce said: yarısı kaldı içilmiyor. tadı iğrenç gelmeye başladı. 1 litre viski aldırsam daha ıyıydı onun yerıne. havaalanından, yurt dışından fılan alıcaksınız single malt viski alın bea. neymiş bunlar. +500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar