Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 roket adam said: "Ayrıca benzersiz bir kaka yapma deneyimi yaşamak istiyorsanız, mutlaka KFC Extreme'i deneyin" insanlar açlıktan sıçamıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 KFC ye gidiyorsan extreme den başka bişey yenmez zaten.. çeşit çeşit daha ne olsun, yerken gözlerimin önünde renkli renkli bulutlar uçuşuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 10 Ytl için gayet bol döküm bir menü. Aksam migrosda keyfini cıkarmak kalıyor o zaman banada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 10 milyona daha ne olsun.Farklı farklı nefis oluyor bıktırmı farklı şeyler yemekten , Üstelik içeceğiniz Doldurma bardak değil teneke kutuda geliyor . Burgerdan büyük seçim aliyosunuz şişiyosunuz o iğrenç içeçecekle sonra doydum diyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 iyide içeceği almak sana düşüyo sonuçta küçük boy al sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yoo büyük al az iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben doymuyorum diyenlere dedim onu . Ayrıca küçükte alsan büyükte alsan burger,macdonalds ta yapılan kolalar sonuçta. Tatları iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 orda yapılan kolalar nedir abi? anlaşma yapılıo toptan alıolar merkeze. merkezden bayiilere dağıtılıo. mcdonalds falan yapmıo onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çok severim <3 hepsini de nefes almadan yiyorum. iyi ki antalya'da yok yoksa obez olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben orda yapıyorlar diye biliyorum yani Aroma halinde geliyor su fln. katıyorlar içine. En azından ingiltere de öyleydi standarttır diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi manyak mısın ahahha coca cola pepsi vs tüplerle veriyorr işte.fıçı bira misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mtg turnuvasını kazanmışsın ama genel kültürden kaybetmişsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 valla öyleydi abim menajerlik yapmıştı ingiltere'de mcdonalds'ta yalan mı söyliycem :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bilemicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tüplerde vermiyor. masticoreun dediği gibi gazı ayrı konsantresi ayrı geliyor. mcdonaldsa kalıyor gerisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hele ice tealer toz olarak geliyor ondan o kadar iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kesinlikle tüplerde değil, bir keresinde aldığım kolanın asidi çok azdı geri götürdüm değiştirsinler diye yine asidi az çıktı sonra geldi müdürü özür diledi karışımı arkadaşlar yanlış yapmış diye. yani sonuç olarak kendileri karıştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fıçıdan bardağa koyup sora karıştırıolardır gazı kaçıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bi ice tea keyfim vardı, onunda içine ettin cons :( harbiden de cehalet mutluluk getiriyormuş lan :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 izmit burger king'te rahat 10 kere tüp değiştirmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ayrıca extreme yicek arkadaşlara tavsiye olarak acı baharattanda alsınlar hot shots ve hamburgere biraz dökün süper oluyor. bir ipucu da salata sevemeyenler onu patates püresiyle veya ekstra bi patates kızartmasıyla değiştirebiirler. Afiyet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 (cc) koydu noktayı dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 coleslaw hem sağlıklı hem güzel bir salata yiyin. iyi de gider etle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Jadelith said: coleslaw hem sağlıklı hem güzel bir salata yiyin. iyi de gider etle. tavukla harika gittiği kesin. geçen yapmaya çalıştım evde o salatadan iğrenç bişey oldu. var mı tam tarifi verebilcek biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 coleslaw dünyanın en iğrenç salatasıdır yedirtmeyinde yemeyinde KFC de kapansın yerine burger king açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar