alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 adamınbiri said: coleslaw dünyanın en iğrenç salatasıdır yedirtmeyinde yemeyinde KFC de kapansın yerine burger king açılsın niye kapatıosun KFC leri anlamadım,zaten kfc olan çoğu yerde burger king var sende git ordan ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben haklı çıktım cthulhu /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 KFC sevmiyorum galete ununa bulanmış tavukları dana fiyatına satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 lol coleslaw normalde kfcninki kadar güzel diildir evet. kfc biraz sulandırılmış coleslaw verir, normalde coleslaw daha kötüdür : ) ama sağlık/tat ratiosu iyidir : ) kfc > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060909190832AAvo5EF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şimdi eve spariş veriyorum , kıskananlar çatlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Adamların ismi bile eziyo direkt. Burger KING > all :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masticore said: şimdi eve spariş veriyorum , kıskananlar çatlasın. bunu yapmıycaktın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Cons said: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20060909190832AAvo5EF Voys bence daha fazla üsteleme. Kültürden girdin işin içine bardağa aktarıyodura geldi : karabiber tuz g.t oldun sus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Phobos said: Adamların ismi bile eziyo direkt. Burger KING > all :P KFC yle Burger King i kıyaslamak yanlış, şahsen benim gönlümde ikisinin yeride ayrı :D yani gidip burgerda kanat yiyip sonra kfc yle kıyaslıcam diyorsan ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Masticore said: şimdi eve spariş veriyorum , kıskananlar çatlasın. ben de haşlanmış karnabahar yicem. negzel.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tamam işte sen uzun yaşıcan o ölecek hemen nie üzülüosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Dipnot: Coleslaw yerine ekmeğinden getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kfc yemeyi tercih edebilirdim ama şuan:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben çok sıkıldım extremeden bu aralar KFC den alacağım zaman mighty zinger aliorum tek bi de 5li Wings aliorum. Kolayı aşşadaki marketten aliorum ucuz ucuz o şekidle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 KOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Kova Hotwings > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kova olcaksa hot wings olucak kesinlikle, butu hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hayvan gibi yemek yedim 1.5 saat önce şu kovayı gördüm mü olay bitiyo kesin yemem lazım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Spidee said: Kova Hotwings > all egriid. çatlayana kadar yerim (beni biliyosun hakkaten yerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 butu geç zaten eheh. 15 parçanın dağılımı çoğunlukla kaburga, 3-4 gögüs 1-2 tanede kedilere vermek için but olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bi de bittikten sonra o artıkları yemesi çok zevkli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 but+gravy>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 keşke hiç bitmese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar