BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 http://80.237.205.52/k/res/2004/05/20040522_1_1085248050_oz2h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 eğlencelimi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 başarılı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Oo gayet genelleyici olmuş, güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bugün tüm patiler "(td)" modunda emo mu oldunuz ne oldunuz :P lanet ediyorum topicten hep yaz yaz sıkıldım zaten espri yapmak ne kötü şey gülmek de hiç bana göre değil içim karardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 teroristsin yani sen? der başlatırım tartışmayı, başarılı değil diyorum.. hee hepimiz emoyuz, tickle us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 10 üzerinden 0 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 "anarşizt" mode : on google a müslüman yazdım çıkan şeye bak Müslüman Bekar Bayanlar muslim-muslima.com Belki de eşiniz buradadır? Ücretsiz üyelik, görüntülü sohbet http://muslim-muslima.com/?gclid=CMDmxZb52JECFRaHMAodgglMbA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 musluman kedi diye topic acarsan birde boyle bi foto koyarsan bütün müslumanların din namına birşey bilmeyen beyinleri yıkanmış şuursuz intahar komandolarıyla aynı kefeye koymuş olursun.. Dolayısıyla musluman arkadaslara (bende dahil olmak üzere) otomatik olarak saygısızlık yapmış oluyorsun... -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 fotonun ismi ilgimi cekti benim muslimpussy asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 oha harbiden ayrıca bence müslümanlar herşeye çok alınıyorlar mesela arkadaş müslüman kedi yazmış.. birde resim koymuş bence burada sizin yaptığını tayyipin karikatürlere takması gibi birşey :) ama isim olmamış ::o isme -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 alttaki türbanlı kedinin ifade süper ama =)) yukardaki gg..o başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 wtf? eglence kismina actim konuyu, konu disina degil. bari burda dini bidi bidi yapmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 PhysX said: oha harbiden ayrıca bence müslümanlar herşeye çok alınıyorlar mesela arkadaş müslüman kedi yazmış.. birde resim koymuş bence burada sizin yaptığını tayyipin karikatürlere takması gibi birşey :) ama isim olmamış ::o isme -rep Aynı şey değil alakası yok senin dediğin tayyeapa yani siyasi kimliği olan birine yapılmış eleştiri. arasındaki farkı idrak edemiyorsan diyecek bişeyim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hayır ikisi de aynı ikisinde de mizahi duyguları anlayamayanlar konuları saptırıyorlar neyse konu o değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 BioHazarD said: wtf? eglence kismina actim konuyu, konu disina degil. bari burda dini bidi bidi yapmayin. ironi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 musluman dedim diye mi? sen resme bakinca ne geliyo aklina? islamic forum of paticik olmus buralar -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 durmak yok yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 PhysX said: hayır ikisi de aynı ikisinde de mizahi duyguları anlayamayanlar konuları saptırıyorlar neyse konu o değildi düz mantık... :) din ve bayrak uzerinden mizaha tamamen karşıyım ve kesinlikle yanlış olduguna inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yazmıyım diyorum ama herhalde beyin almıyo şu resimde her yabancının düşüncesini iyice pekiştiren bir simge var bomba ve o başındaki şey neydi unuttum ismi, buna ne diye bakıyolar = müslüman. Sende gülüyosun. Yani dünya'nın müslümanları sağı solu patlatan terroristler olarak görmesini komik buluyosan devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tamam sen git photoshopla kedi resmi ustune halka ekle yay yabancilara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 moonfall said: fotonun ismi ilgimi cekti benim muslimpussy asdasd pussy=kedi yavrusu şu koyduğun resim de gayet salakça bir resim biohazard. eğer suicide bomber cat olarak koysaydın hiç tepki almazdın emin ol, sen müslüman olmayabilirsin ama olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar