Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kasımpaşa

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

ayhan ne ya ayhan ne abicim? sakatken abartılan bir adam sadece ayhan bana göre..hiçbir zaman tam olarak sevmedim, iyi adam demedim demem de sanırsam.Arda çok iyi oynuyor haftalardır.Eğer arda'yı kesip o adamı koyarsa yerine ilk kez bu hafta küfrettiğim kalli'ye küfür bombardımanı yaparım.

Bence fener maçında düşündüğü kadroyu direk sürmel isahaya kalli.
Sosyal ağlarda paylaş

Jay-Jay said:
Barusso çok gereksiz alındı bence. Elinde zaten linderoth var, ayhan var, mehmet topal var, daha mı ön libero lazım. Adam zaten kiralık sezonsonu gidecek hiç diğilse mehmet topalı oynat da adam biraz kendini geliştirsin milli takıma bi katkısı falan olur belki..

Barusso bana göre iyi bir transfer oldu, hem kiralık alınması daha iyi oldu.

Linderoth diyorsun ama adam sezon sonuna kadar sakat, Barusso sezon sonu büyük ihtimalle gidecek, Linderoth geri dönecek. Yani 2.devre onun eksikliğini doldurabilir.

Ayhan sakatlıktan henüz yeni döndü ve hiç de hazır bir görüntü vermedi, şu oynadığı 3-4 maçta. Barusso, Ayhan'dan çok daha iyi işler yapabilecek bir oyuncu, önliberoda.

Linderoth'u saymazsak takımda bulunan önlibero sayısı 3. Barış'da var ama Feldkamp onu sağ kanatta değerlendiriyor. 3 önliberoda bana göre bir takım için fazla değil. Ayhan bu formuyla zaten şans bulamaz. Geriye Barusso ve Topal kalıyor. Bu takımın çift önlibero oynayacağı zamanlar olacak, sakatlık durumu olacak, formsuzluk durumu olacak... Bunları da hesaba katmak lazım. Nitekim Mehmet Konya maçında sakatlandı ve yarı sakat oynadı, Leverkusen maçında. Bu maçta da riske atılmamak üzere Barusso oynayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bugunkü maçta barussonun ilk 11 çıkmasını istiyor ve beklıyorum. bu maçla bence takıma adapte olmasının gerekliliğini düşünüyorum. önümüzde fener maçıyla baslayan beşiktaş ve kayseri maçıyla devam eden zorlu 3 maç olacak. mehmet topal formunun zirvesinde ama gerek konya macında hafif sakatlıgı gerekse leverkusen macından sonra fiziksel ve psikolojik olarak yüklenilmemesini bekliyorum. tabi son kararı kalli verecek ama umarım ilk 11de barussoyu seçer !! ileri uçta nonda ve ümitin oynaması bence çok daha iyi olacaktır. hakan şükürün inadı yüzünden takıma zarar vermek saçmalık.
Sosyal ağlarda paylaş

Jay-Jay said:
Adam şimdi tam biraz parlar, iyi oynamaya başlar, gsnin orta sahasını iyice rahatlatır, sonra sezon sonu romaya döner, o kötü olur gs için bence.
evet bende öyle düşündüm gerek afrika kupasında kendini göstermiş olması ve sezon sonu roma ilede sözleşmesinin bitecek olması. adamın daha iyi kararlar almasını sağlıyacak..umarım bizde kalacağı tüm süre boyunca kendisini iyi bir şekilde gösterir. sezon sonunda neler olacagını şimdiden kestirmek güç.

değişiklik : imla hatası
Sosyal ağlarda paylaş

Korkmayın arkadaşlar Kalli bunu ligde son yaptığında çokrahat almıştık. Yine dinlendirme uygulamasıydı.

Yalnız çok maç yapmamış olan Ayhut kalede güvenemiyorum yani..

İlk yarıdaki maçı zor aldık yalnız. Ümit penaltı kaçırarak kolay pozisyon kaçırmaya devam etmişti, sonrasında da röveşata atarak kurtarmıştı yine :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...