Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Güvenspor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bu kaç zmnlık video be? şahanın filmine gittin galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hehe yok ya biliyorum eski , izlemeyenler varsa diye koydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Baya eski, çok izledim, güzel gerçekten. Benim bir önerim var. Bir topic açalım, videolar diye futbolla ilgili. Yetkililer sticky yaparsa çok iyi olur. Hem topik kirliliği olmaz hem de boşu boşuna topic açmayayım diye koymayan arkadaşların videolarını kaçırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 mantıklı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ama sticky de video takip etmekte zor olur sanki biraz program videoları,youtube gerzekleri videoları tarzında katogarileşsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 olabilir. öyle bir konu açıp sticky yaparım fakat ilgilenmeniz gerekiyor tabi. boş boş duracaksa açmanın sticky yapmanın manası olmaz değil mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar