b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 arkadaşlar şu an burada kimler tamamen role play olan bir shard istio? hiç bi şekilde lamer olmucak bi shard ve runuo olcak bir shardı kimler istio?[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi [Bu mesaj Bivrip tarafından 30 January 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 isterim.isteriz.isterler[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Evt Gelırım ama bır sartım var Crow gelmesse gelırım :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ayyy Rexx Sende Yani :D Bivrip Kim Rp Serverı IStemez Lamerizim Dısında?? Bende Gelirim Sphere Olursa RunUo sUX :D hehhe Sana Inat uhehue :D[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. ((((((((((((OoOooO)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 uo'da roleplay olmuyo bea illa biri gelip ortamın içine eder :) büyük bişi olursa kaliteli olursa belki gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Taz'a katılıyorum.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Bende Sana Katılıyorum :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Rexx e Katılır..[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. ((((((((((((OoOooO)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 zaten rp serverı, serverları var.. istiyor olsam onlardan birinde olurdum herhalde.. fakat OSI ayarı rp, quest, dünya oluşturulacaksa hiç durmam. (dünya derken, dl, fr gibi generic bir dünyadan bahsediyorum.)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: RaVena, 30 January 2004 21:27 tarihinde demiş ki:Kim Rp Serverı IStemez Lamerizim Dısında?? Hayatımda en nefret ettiğim şeylerden biride RP yapmayanları lamer, ezik şeklinde tanımlayanlardır.. Fakat bu RP yapmayan dediğim kişi RP server'larında RP'yi bozanlar değil, genel olarak "ben rp sevmem" diyenlerdir.. Ben RP sevmeyen biri olmasamda RP'nin tadında bırakılmasını daha uygun bulan birisiyim.. Bu fikre de Ethernass'da oynadıktan sonra kapıldım doğrusu.. :) Tabii ki isterim bende açılmasını ki zaten bu aralar birsürü RP serverı bombardımanı var (bkz : Etheria), insanlar nerede oynayacağını şaşıracak.. :D[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture [Bu mesaj Black1ce tarafından 30 January 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Cunku Ethernass kult, generic bir dunya. Bir UO Shard degil.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 [Black1ce, Dediğimi yanlış anladın sen bak ben Rp Yapmayanlara Lamerizm demedim.. Rp Yapanlarla gidip 'hahah adama bak ya Bana Lordum Dedi Zuahah'' Dalga Gecenlere dedim Isteyen rp yapar isteyen yapmaz buna ben karar veremem sadece bu kişileri kınadığımı belirittim rp yapmayanlarla bi alıp veremediğim yok.... Sozumu Yanlış anlamıssın BlackIce[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. ((((((((((((OoOooO)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sana direk bi laf etmedim ,ama dediğinden ilk bakışta o anlam çıkıyo ne yapabilirim :)[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Black1ce Eğitim Şart :D şaka bi yana. Tabi sende haklısın da olsun yani o dusunceği kafandan sil yeter...[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. ((((((((((((OoOooO)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: sharky, 30 January 2004 23:10 tarihinde demiş ki: Cunku Ethernass kult, generic bir dunya. Bir UO Shard degil. Ethernass aşmış bişi zatti[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 güzel olur rp shard[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 31 January 2004 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sadece rp serverı olmak yetmez bence.Bu serverın iyi calışması gm lerin işinin bilincinde olması edit gibi güven kırıcı olayların dahi konuşulmamamsı, stafınn cgarlarının olmaması,adaletli vede player kalitesini yükselticek zihniyette bir yer olması stafında bunu desteklicek nitelikte ve fkirde olması.stafın kararlarının gerekli olgun tavırlar takınması,en yakın arkadasını hiç tanımadığı bir palyerın yanında bile kayırmaması. Ve Bunun benzeri şeylerin olmaması En azından ben ve dostlarımın gelmesi acısından bir nedendir saygılarımla[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 sphere rulz yaa... rp olsn sphere olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 rp olsun runuo da olsun zaten yeme de yanında yat. malas da açık olursa tam rplik :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [Bu mesaj dieddragon tarafından 31 January 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 arkadaşlar ben serverı hazırladım tamamdır o zmn şu anda serverın yaratılış ve bilumum hikayelerini de yazıorum siteye Ardenia Dünyası'nın yaratılışını yazdıım gibi açıorum ben serverı siz hazır olun şimdiden (isteyenler).Arkadaşlar server runuo ile olcak ırk sistemi war,luck sistemi hazır,siz karakterlerinizi kasın hemen questlere raidlere geçicez her bişi hazır quest/raid konusunda gmlerimiz ne yazık ki az sayıda yannız hepsi de çok iyi kişiler oyun sistemini iyi biliolar.edit yapmayacaklarına da şerefim üzerine ben kefil olurum.edit olursa ve ben bunu yakalarsam zaten o kişileri hiç düşünmeden kovarım şimdiden sölüorum rp nizi bölen direk ban alacak bnm ööle çok oyuncu derdim yok çünkü[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 malas varmı skiller nasıl artıyor :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 malası yapmadım 10 kişi kaybolur playerlar :) arkadaşlar çok kötü bi engel var önümüzde ne yazık ki sponsorumuz yok ancak ben serverı evden açıcam ne yazık ki :([signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 evet evet olsun :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 rp shardı herke istiyor o kadar çok isteyen varki sanki rp zorunlu bir shard açıldığında dolup taşacak gibi geliyor insana ama malesef ... Yalandan kim ölmüş demi arkadaşlar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 RP Restricted bir dunya vardi zaten. Henuz online oyuncu sayisi 25-30 `u gecmedi. Gerci basvurularin %85`i falan red ediliyordu.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar