Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşük gear ile warlock raid spec tavsiyesi


Absolut

Öne çıkan mesajlar

Üzerimde sadece PvPseti var başkada bişi yok. Kara veya ZA seviyesinde tatminkar DPS yapıcak tavsiye edebileceğiniz specler neler?
0 21 40 denedim ama 200hit yanı %20 crit olmadan bi işe yaramıyor diyorlar hakkaten yaramıyor
0 40 21 denedim bu da üstteki ile aynı sonuca ulaştı
PvP spec zaten bi anlamı yok PvEde
43/0/18 deneyeniniz oldu mu hiç yani düşük gear PvE speci diyorlar ama hiç denemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

41/0/20 tartışmasız şu anda işine yarıyacak tek talent buiddir. UA ya kadar inebilirsin inmeyebilirsinde o senin oynayış tarzına kalmış bana sorarsan UA atana kadar shadow bolt atmak daha mantıklı geliyor. Tabi yukardada bahsettim herkesin oynama tarzına göre değişiyor bu talent işi.... T6 gearlarını topladıgın zaman destruction olup ezebilirsin :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Affi git abso paşam t5 dengi bi gear yapana kadar
Ua atılmaz olurmu hiç ua nin her ticki oralama sbnin 28% i kadar dmg verir 6 tick > sb 1.5 sny > 2.5 sny
Bununla birlikde Affi Dps en önemli aspect'i Global cooldown managementtir düzgün rotasyonunu tuttur boşluk vermezsen verdiğin dps den çok memnun kalırsın.
Aynı hunter gibi steady ı düzgün ayarlamyıp gelen autoshotu yersen dpsnin içine edersin ama rotasyonun sorunsuz olursa eşşek gibi dps yaparsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Önce Siphon Life sonra CoA , UA, Corr, (Immolate bkz. aşağı) SB, SB - UA nın bitmesine 1.5 saniye kala UA bittiği gibi yenilencek :) global cooldown üstüne Corr hemen onunda son tiki o anda vuruyo zaten yeniliyon sonra başa dön. Aynı şekilde CoA bittiği anda CoA atıcan işte.

Hiç dmg almıyorsan yani cast unu uzatacak birşey yoksa araya Immolatede sıkıştırabilirsin. Ama genelde hareketli olman gereken bir encounter ise veya dmg filan alınıyorsa Immolate i es geç derim.

Edit 1: siphon lifei unutmuşum

Edit 2: Bu sırayı izlememim nedeni spell durationlarıydı benim. Daha kontrollü oluyor uzun durationlıdan kısa durationlıya göre atarsan dotları. Siphon Life, CoA, Unstable (1.5 cast timedan 19,5 ediyor), Corr, Immolate şeklinde.

Edit 3: Küçük düzeltme

P.S. amma editledim beah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dest oneririm. Za'da inanilmaz guzel itemlar var dest spec icin. Artik dusuk item kalmadi zaten, elini sallayan ZA kara ssc tk filan kesiyor. O yuzden affliction git demeyecegim. Dest git, specine olan tecruben artsin. Yeni gelen itemlar dest spec'e daha uygun afflictiondansa, blizz bile o yone cekiyor oyunu ufak ufak neden bilinmez.

Bunun disinda dest ile ilgili kisaca soyle soyleyebilirim, sende forumlari tirmalamaktan kurtulursun.

hit > haste > dmg > crit

Destur bu, buna gore yap hesabini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda benim kullandığım spec 41/2/18 ve çok iyi bir şekilde MH yapabiliyorum ama BT ye geçince dest lock en ideali.ama sen t6 t5 şu an almak hayal benim için demişsin o zaman bu spec sana yeter bu arada hit değerinin 150 civarı olması yeter dest olsan bile bu değer sana yetecektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...