Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Raw orda vatan evlatlarımız ölürken yazdıklarına dikkat et. Son uyarı sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 arjantin said: raw la ombak..necisiniz abicim siz,az çok ne olduğunuz belli de,gidin teröristlerin forumlarında saçma sapan abuklayın..şu yazdıklarına bak ya...karikatürmüsünüz siz ya.. senin mi pati? yönetim isterse banlar. Benim gibi düşünmüyorsan çek git zihniyeti kendini fazla saklayamıyor işte. Ek: K.Irak'ta pwnage dönüyor falan çirkin gerçekten yalnız. 100 lerce insan ölüyor orada. Ben forum için yazmıştım o yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 adam gibi yaz sende..geyik yapacaksan git başka konuda yap..gece gece insanın sinirini bozmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Demin dediğim yanlış bir laf oldu,özür diliyorum.İlk mesajıma da bakarsanız zerre kötü niyetim olmadığını da görebilirsiniz. Ama lüften,sizinle aynı görüşte olmayan insanlara 'PKK'lı' damgası vurmaktan vazgeçin.Benim dileğim kimsenin bu savaşta ölmemesi,tarafım da barış tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Hiçbirimiz insanlar ölsün istemeyiz ama vatanın bütünlüğü için orda canını ortaya koyan askerlerimize de sonuna kadar sahip çıkarız. Bu arada Büyükanıtın aslanı benim bi derdi olan adam gibi düşüncesini yazsın ortada kıvırıp kaytarıp laf sokmasın. Humanist takılcam diye 3 teröristi en ufak savunan da karşısında beni bulur. Savaş halindeyiz nerdeyse neyi hala savunuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 barış, tarafların güçlenmek için beklediği süreçtir. diye bi ünlü laf vardı kim söylemişti hatırlayamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hassas bi konu dikkatli konusmak lazim sokakta rahat gez bomba patlama korkusu olmadan alisveris yap sinemaya git diye orda insanalr canini veriyor sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Düşen helikopter konusunda tam bir açıklama yapıldı ise henüz görmedim o yüzden kıçımızdan sebebler uydurmaktansa lütfen açıklamaları bekleyelim. pkk vurmuş veya teknik arıza sonuçta değişen bişi olmayacak. Yani pkk vurdu ise kına mı yakıcak bazılarmız ki yok asker saklıyor ben herşeyi biliyorum yazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Hiçbirimiz insanlar ölsün istemeyiz ama vatanın bütünlüğü için orda canını ortaya koyan askerlerimize de sonuna kadar sahip çıkarız. Bu arada Büyükanıtın aslanı benim bi derdi olan adam gibi düşüncesini yazsın ortada kıvırıp kaytarıp laf sokmasın. Humanist takılcam diye 3 teröristi en ufak savunan da karşısında beni bulur. Savaş halindeyiz nerdeyse neyi hala savunuyorsunuz. Kimsenin terörist savunduğu falan yok.Demin söyledim gene söylerim,operasyonla PKK bitmez.Askeri olarak daha önce de bitirdik,fakat gene geldiler.PKK'yı siyasi olarak bitirmek lazım.Ben senin benim gibi insanlar gidip evinden uzakta ölmesin istiyorum.Başka bir isteğim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben bunu anlamıyorum..yahu onca askerimiz orada bu soğukta terörist kovalıyor,burada yapılan yorumlara bak..ulan sanki ben barış istemiyormuyum..çok mu hevesliyiz savaşa...şehirde bomba patlatan terörist vuruluyor,yok buradakiler üzülüyormuş,insanmış onlarda..arkadaş bunlar katil..o zaman katilleri tecavüzcüleri de cezalandırmayalım,öpelim salalım sokaklara.. askerimizin durumu geyik yapılacak konu değildir,kendinize gelin.... e:adam baktı seçimlerde yenilecek,bölge halkı bunlardan yüz çevirdi, başladı istanbulda,d.bakırda bomba patlatmaya.yapmıyormu? napıcan şimdi, nasıl siyasal olarak bitireceksin bi söyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Geyik falan yapmıyorum,farkettiysen 'evinden uzakta ölen insanlar' dediklerim askerlerimiz oluyor. edit: DTP'nin oy oranı her seçim düşüyor,çünkü bölge halkı kandan ve terörden bıktı.Evet,DTP PKK'nın siyasi kanadı,fakat onlara kalsa bu bombaları patlatmazlar,zararlı çıktıklarını biliyorlar. Bence çözüm masaya oturmak.Adamların siyasi kolları ile konuşarak PKK'yı silahsızlanmaya zorlamak. DTP'de PKK'da çözümsüzlüğü zorluyor,bu doğru.Şöyle bir gerçek var,bu adamların gelir kaynağı Avrupa'da ve Türkiye'de ki faaliyetleri.Devlet istese yurtiçindeki faaliyetleri durdurur.Yurtdışındaki faaliyetleri durdurmak için elimizde diplomatik bir güç lazım.Masada onların işi çözümsüzlüğe götürmesi bizim avantajımıza olacak ve haklılığımızı Avrupa'ya net bir biçimde kanıtlayabileceğiz.O zaman elimizde diplomatik bir güç olacak. Çözümün bir parçası da bölge insanını PKK'dan uzaklaştırmak.Bu devletin iyi yüzünü o insanlara göstermekle olur.PKK haybeye oluşmadı,yıllarca çile çekti o insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben yanlış anladım o zman,kusura bakma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Son 5 yıldır siyasi olarak çözüm denendi, ne hale geldiklerini hepimiz biliyoruz. Dağda askerimizi öldürmek için kamplarda eğitim alanlar meclise girdiler. Kusura bakmayın ama pkk için siyasi olarak çözüm diye birşey ne yazık ki yok çünkü istekleri vatanımızı bölmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 O yüzden 35 senedir denenen askeri yöntemi seçiyorsunuz yani? O da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 siyasi çözüm diye bir şey yoktur, siyasi başarı vardır ve bir tarafa aittir, diğer taraf ise kaybetmiştir. siyasi başarı destek çıkan olursa kazanılır, en büyük destek dışarda olduğuna göre, bizim "siyasi çözüm"e gücümüz yetmez. şiir gibiyim bu gece. içindeyim nasılsaaaaa hubeehubee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Son 5 seneki yönetim mi bitirdi pkk'yı? yoksa oy için destek verip, arka çıkıp, meclise sokup, bugünkü hale getirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bikere şunu anlayın,adamların amacı ayrı devlet kurmak.cumhuriyetin ilk yıllarında da,şimdi de birçok isyan çıkmış orada..sen iran olsan türkiyeyi meşgul etmek istesen ve bedel ödemek istemesen ne yaparsın?pkk yı beslersin.. al arkadaş,milletvekili olup meclise girmediler mi,dil kursu açmadılarmı,kürtçe kaset yapmadılarmı,televizyon-radyo kurulmadımı(24 saat yayın yapan kürtçe tv de kurulmak üzere) ama amaç ne?amaç orada kurtarılmış bölge yaratmak..bunun siyasal çözümü olmaz..ha,olur dersen,askerini oradan çekiceksin demektir.ortası yok..bu da yorumdur,diebilirsin tabi,ülke sınırlarını daraltalım diye..ama "siyasal" çözümü yok..abd de latinler texasda dağa çıkıp siyasal çözüm istesinler bakalım napıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 valla akp gelmeden once pkk nin halini hatirlamiyorsunuz galiba. birbirlerini yiyorlardi itler. bilmem kac sene rahat birakdilar orada, adamlarin yeniden geldigi nokta ortada. burada, orada harekatta olen askerlerimiz var, klavyenizden cikani tartin yazin diyoruz; harekati, orada olecek askerlerden gelecek haberleri, tartisma yaratacak bir karari almak icin kullanan bir c.baskanimiz var. perisaniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yahu girin Güneydoğu'ya, bütün Kürtleri öldürün o zaman abicim. PKK'ya siyasi desteği yurtdışı veriyorsa, askeri kuvveti (ve meclise girerken oy desteğini) de Güneydoğu Anadolu bölgesi vermiyor mu? Eh sizin mantıkla kökten çözüm olacaktır işte, hem askerî potansiyelini hem de siyasi da oy potansiyelini yok edin kökten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kürtler ile alıp veremediğimiz yok, pkk yandaşları ve yuvalandıkları yer ile sorunumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Son 5 seneki yönetim mi bitirdi pkk'yı? yoksa oy için destek verip, arka çıkıp, meclise sokup, bugünkü hale getirdi? AKP'yi kesinlikle savunmuyorum, sadece "Siyasi" ve "Askeri" yöntemlerin kullanılma sürelerini karşılaştırmak için verdim 5 yıl - 35 yıl örneğini, orda bir yanlış anlaşılma olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 allah allah mantığa bak ya..ya arkadaş,bak sen ister sübyancı ol,ister bölücü ol,ister nazi ol ister kanaryasever ol..eline silah almadığın,insanları öldürmediğin sürece istediğin partiye,düşünceye oy verme hakkına sahipsin..anladın mı... ha,ama eline c4 alıp şehrin göbeğinde patlatırsan,bende gelir senin burnunu c4 e gömer patlatırım,anladın mı.."elinde kılıç olan kılıçla ölür" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 dtp`ye bu verilen ikinci sans. ilkini mantikli kullansalardi cok farkli seyler konusuyor olurduk su anda. bulgaristandaki turk partisinin anlayisina sahip olsalardi kilit parti olurlardi su anda. demokrasiyi ayrimciliga giden yol olarak kullanmak istediler, butunluge giden yol olarak kullanmadilar. o yuzden de oy oranlari %5 lerde geziyor. daha da fazla artmaz. askeri mudahele de etsek etmesekte bu kafayi devam ettirdikleri surece daha fazla artmaz. buutn kurtleri kesmeye gerek yok. kurtlerin gercekten kendi haklarini savunacak, butunun ne kadar siki bir parcasi olursa o kadar guclu olabileceginin bilincinde olan bir partiye ihtiyaclari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: kürtler ile alıp veremediğimiz yok, pkk yandaşları ve yuvalandıkları yer ile sorunumuz. Abi geç onu şimdi, "Askerî çözüm" ve "Kürtlerle Kardeşlik" yanyana tezat oluyor. Bu örgütün beslendiği bölgenin etnik kökenini de biliyoruz, Diyarbakır'da neler olup bittiğini de. Kürtleri bu konudan hiçbir şekilde ayrı tutamazsınız yani. arjantin said: ha,ama eline c4 alıp şehrin göbeğinde patlatırsan,bende gelir senin burnunu c4 e gömer patlatırım,anladın mı.."elinde kılıç olan kılıçla ölür" Hah işte ben de diyorum ki sana, senin eline kılıç verdiğin adam, iyi-kötü yetişmiş, belli bir eğitim seviyesine gelmiş, kısacası devletin bir şekilde yatırım yaptığı bir adam. Bakıyorsun düşmanına, e o da senin doğudaki bir köyünden bir başka adam. Yani? Yani ona da yatırımı sen yapmışsın. E örgüt bu ikisini birbirine kırdırınca kim zararlı çıkar allah aşkına, bir düşün. 35 senedir bu adamları öldüre öldüre bitiremediysen, senin yetiştirdiğin iki adam durmadan birbirini boğazlıyorsa, 135 sene de savaşsan kökünü kazıyamazsın, üstüne bir de zararlı çıkarsın. Yani cidden, mantıklı geliyor mu, kendin beslediğin iki insanı birbiriyle dövüştürüp durman? Çözüm için olayın biraz daha derinine inmek gerekmiyor mu? Silahla vura vura mı bitireceksiniz illa bu adamları? DTP zaten kendi kendini yiyip bitiren bir parti, Kürtlerin haklarını savunmak gibi bir niyetleri olmadığı apaçık. Ama sen sadece DTP'yi baz alarak "Siyasi Çözüm" yolunu kapatırsan, kendi kendinle dövüşmeye mecbursun demektir. Hiç mi yok yahu Kürtlerin hakkını gerçekten adamakıllı arayacak bir muhatap? Ya da şöyle mi sormalıydım, "Hiç adamakıllı bir muhatap arandı mı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 hmm aslında devlet koysa ortaya bi tane kukla, medya pohpohlasa onu, kürtlerin lideri olsa, sonra devlet oturup güzelce anlaşsa onunla, baya bi karlı çıkar. düz mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar