Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gladiator olduk da ne oldu, eli ayağı zor tutan mage 5v5'tan merciless almış. Merciless almak lazım bir şekilde. Patiden en az 3-4 kişide alabilecek potansiyel de var. Görsek güzel olur 5 tane "Lulz merciless glad" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gladiator diyen kim ki? Vengeful Gladiator pesindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Aaa doğru, merciless geçti. Vengeful evet. Türkler Vengeful peşinde diye topic açtırırız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Vengeful title'ı Türklerde! yabancılar çılgına dönüyor, haykırıyor OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gecen sezonun 4.su olan bir Warlock'la 2 v 2'den kapariz titlei diyoruz ama belli de olmaz hani. Olmazsa Hunter Druid Warlock'tan zorlayacagiz. =] Forteli teammatelerim, olmazsa 2.4'le beraber biraz geari konustururuz diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Xo said: background downloader'a düşmüş. en geç 3 hafta sonra gelir heralde. gecelek carsamba, olmadı bir sonrakine kesin gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 toggie said: gecelek carsamba, olmadı bir sonrakine kesin gelir. gecelek ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 en az 1 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 gelecek yazmaya calıstıgımı anlayamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 1 aya kalmaz yaf downloadera verdilerse patchi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 15 gün sonra 2.4 patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 toggie said: gelecek yazmaya calıstıgımı anlayamadın mı?maksat muabbet olsun diye yazdıgımı anlamadın mı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 maksat post kasmak anladım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 background downloader yine çalışmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 1-2 haftaya damlıcak ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 150 badge im + enchant param hazır gelsin artık =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 rahat günde 1kez inidiryorum ben onu.. dün indirdim bu gün gene yarın allah nasip ederse indirmeyi düşünüyorum tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Gelsin artık ya aylardır bekliyoruz. Herşey hazır, badgedir netherdır enchanttır pot flask püsürdür. Geeeel artık sunweeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 çok geç kaldı ya sunwell, bıraktım PvE yi. vatana millete hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 haftaya geliyor buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ben bu carsambadan bile umutluyum. olmadı gelecek hafta kesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 BT 2007 temmuzda mı ne geldi. Sunwell şubat sonu mart başı Resmen şaka gibi bir aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 lol şu patch bi gelemedi ya bekle bekle oyunu bıraktım hala gelmemiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Yağmur duası gibi, Blizzarda rakip duasına çıkıcama artık. Adamlar herşeyi sallıyorlar, nasılsa alternatif yok hepimiz kuzu kuzu oynuyoruz. Hoş benim için gene bir derece sınırlı raid imkanım olduğu için o derece sıkıntı yaşamıyorum. Ama 7-8 aydır BT farmlayanlarada acıyorum artık. Sonuçta alınacak item bile kalmıyor, genede dkp vs için gitmemek olmaz. En deli PvE'ciler bile, PvP'den nefret edenler bile sabah akşam PvP yapmaya başladı sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 primal nether'a ihtiyacım olmadıgı halde patch notlarını okuduktan sonra heroiclerde needlemeye basladım. 4 tane olmus, kaça satarım acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar