Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 fizban said: bu maçı nası tamamlamış ki çin =) ben de bu macı japonlar nası tamamlamış diye soracaktım. malum hiç mi sakatlanmadılar ? varsa sırrı bilelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Aa ne biçim makinacısın Dynamick, temel kural işte, ne kadar küçükse o kadar sağlam olur, adamlar minnacık 1.50 boyunda, ne internal stress var ne buckling :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yok bunları milli maçlarda baya eziyorlardır herhalde. ondan olayı strength e bağlamış olabilirler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Eh Çin - Japonya maçında beklerdim ben böyle hareketleri. Adamlar az nefret etmiyorlar Japonlardan. "İndirin" direktifi gelmiş gibi oynamışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kalecinin yaptığı hareket, 82 dünya kupasında schumaer'in yaptığı hareketin aynısı. :D fransız oyuncunun futbol hayatını bitirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Alcadras said: kalecinin yaptığı hareket, 82 dünya kupasında schumaer'in yaptığı hareketin aynısı. :D fransız oyuncunun futbol hayatını bitirmişti. yanlız o kaleci siyah kuşak schumaerin kuşağı bile yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar