khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Arkadaşla yeni bir realm e başlama kararı aldık fakat fikir almak istedik.Realm fazla dolu olmasın,yeni açılmış olsun yeterli bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yeni açılmamış birisine geçin bence.. ve eğer amacınız da pvp ise realmdan çok battlegroup önemli, hani seviyeli arena maçları ve düzgün queue time lı battlegroundlar açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Battlegroup horde kazanan bir yer olabilir, arkadaş öyle söyledi Bi de Pvp olmayan serverlarda arena zayıf mı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 BG önemli çünkü bazılarında Avyi ally alır geri kalanı horde alır diğerlerinde tam tersi. Mümkünse AVyi allynin diğerlerini hordeunkazandığı BG seçin. Her zaman için AV markları toplamak daha kolay ç nk hayatınız AVde geçecek nasılsa honor için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 spinebreaker bomboş üstat,gelin buraya valal :),hellfire da gün boyu 20 yi geçmedi horde sayısı ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Absolut said: BG önemli çünkü bazılarında Avyi ally alır geri kalanı horde alır diğerlerinde tam tersi. Mümkünse AVyi allynin diğerlerini hordeunkazandığı BG seçin. Her zaman için AV markları toplamak daha kolay ç nk hayatınız AVde geçecek nasılsa honor için :) abi varmı tavsiye ettiğin realm peki hangisi veya hangileri AV yi genellikle Horde'un kazandığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ve tabi birde bekleme sırası az olan en önemlisi :) Yani 1 tek BG için 10 dakka bekliyorsan işkenceye döner bir zaman sonra o iş. Yani normal AV 15-20 dakika dürüyor ve kazanırsan 450-500 civarı honor veriyor. Senin her bir AV cycleın 30 dakka sürerse beklemeler ile. 10 saatte 20 AV yaparsın en iyi ihtimalle ve %60 kazansan 12x500~ 6000honor eder. Ama hızlı bir Bgde bekleme 1 dakika ve kazanma gene %60 ise 10 saatte 18x500~ 9000honor ederki uzun vadede %50 daha çok honor demek :) Tavsiye edebileceğim benim bildiğim böyle server yok ama zaten toplam 2 serverı biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 biz karazhanda av sırası 30 dakika olunca havalara uçuyoruz sevinçten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 30 dakka mesela ağlatan bir Bg bekleme sırası yani 30 dakka bekle 20 dakikada oyun bitsin. Bu sürede diğer serverda 2 AV bitmiş ve katbettikleri halde senin kazanmanla eşit honor almış oluyorken bir de üstüne senden 2 kat fazla PvP yapıp eğlenmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 haklısın, çok fazla wow oynamadım ondan pek bilgim yok ama dolu serverlarda AV sırasının gelmesi daha kolay değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 2 dakkada giriyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Vindication'a adam lazım, 10 dakika WSG queueları var, delirtir. AB queueları tam bir muamma. bazen 1 saat, bazen hop instant giriyor. Deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aynen ressi+heal veren trinketi kasıcam kasamıorum 10 dakka que cok koyuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Cyclone battlegroupta sıra mıra yok 2v2 hariç, salı günleri 33dk. kadar çıkabiliyor yalnız :D Fakat horde av kazanamıyor, wsg de nadir, ama ab de bariz eziyor, eots 50% diyelim. Ben dahil, AV daily geldiği zaman yapmayan birçok arkadaşım var. Zaten istesende yapamıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yeni açılam serverda daha rahat kasarsın dusuk lvl dungeon ve q lar için party bulabilirsin ama 70 e geldiğinde çekilmez bir bg ve arena sırası beklersin ama dolu realmlerde pvp veya arena sırası 1 dkk civarı oluyor.. ben chromaggustayım bg ve arena sıraları genelde 1 dkk ama alt kasıyorum ortalıkta kimseler yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dunemaul'da açıcaz heralde boost gerekince main charlar ile halletmeye bakıcaz ama daha karar vermedik düşünüyoruz yorumlarınıza göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 benim trollbane servernda tum bg bekleme sureleri 1 dakkanın altıunda gece gunduz bglerin hepsinde horde kazanıyo hangi battlegroup oldugunu bilmiyorum ama hordeler heryerde bizi farmlıyolar allylerin fixedden başka şansı yok horde honor dream burası bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 İşte öyle server da kötü aslında :P Benim de oynadığım eski serverlardan birinde ally eziliyodu, bi süre sonra artık full premade geliyolar. Farklı farklı 3-4 kere üstüste premade geldiğini hatırlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 deathwing'den uzak dur zor kaçtım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ne yaparsanız yapın Misery battlegroup ta açmayın. Horde o kadar ezikki inanamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Stormscale'i tavsiye ederim, pvp takımı kurupta, skilled player bulmak konusunda zorluk çekmezsiniz. Sunstrider'da fena değil, queueler 1dk nın altında bgler için, arenalarda 7-8 dkk gündüz! :) Ama Vindicationdan kaçın arkadaşlar, blizzard nasıl bir kazık atmış o bg serverlarına belli değil, topu topu 6 server var, şöyle bir honor kasayım desen oturur ağlarsın :D world pvp yapayım desen anca sincap kesersin :D İyi karar verin aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 biz bl de her yere 1 dk da giriyoruz (ally) avda hep kazanırdık hordelar son zamanda galva defe basladılar neden yaparlarsa normalde 15 dk biticek oyun 30-40 dk suruyor bizim saf ally illaki galva yapıcak. diger bg lerde ab de eziliyoruz cogunlukla wsg de eziliyoruz gibi eos eh cogunlukla alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Fin said: deathwing'den uzak dur zor kaçtım =p yılın angutu olarak kendimi gösteriyorum jaedenar yerine sylvanas'a migrate ettim nasıl olduysa bilmiyorum aklımda bi sekilde oyle kalmıs hersey bu sabah /who dan arkadasları aramamla kafama dank etti sogudum oyundan pf açsınlar migrate hakkımı shit :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Jaedenar Horde mu ally mı? Horde isen Jaedenar çok ezik. Ama guildim önceden hazır diyorsan o ayrı mesele zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 alliance'ım kaldım sylvanasta oyle =p guild flm hersey hazırdı zaten mevcut guildı disband edip oyle gittik ama ben nasıl oyle bişi yaptım hala inanamıyorum >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar