Heimdall Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 sorun çıkmaz zaten yavaş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oyunu su anda cok fazla ligle actim, yaklasik 40 tane var, hemen hemen butun onemli ulkelerin en az en ust 2 ligini actim. Oyunu hic oynayamiyorum bu aralar dersler feci yogun, bu topic artik arada uplanir ben yazabildikce, o arada takip edebilirseniz super olur tabi... tahminimce bu hafta icinde yazarim yeni raporu ama henuz degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Heimdall said: sorun çıkmaz zaten yavaş olur Yavaşlık anlamında sorun çıkmadı demek istemiştim zaten. 2-3 sene gittim sorunsuz sonra bıraktım oyunu yeni patch çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 yalnız FSV takımın adı değil herhalde, fussball verein'in kısaltılmışı falandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 eee heyecanla bekliyoruz yeni bölümler yok hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 abi ben huge database açtım fm2008de 40 lig falan heralde continue dedim mi real time oynarım artık her pazar bir maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bekliyoruz azmo, hadi !11!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar