Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Abi gene mi bu, izlemem ben bunu, hoplaya zıplaya gülüyorum sonra eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ::o ::o beste ile güfte tam oturmuş.ama video da nuri alço eksik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Youtube de daha güzel video su vardı bunun bi ara. 3 tane eleman boxerlarla ellirinde gitar bu parçaya playback yapıyolardı. Kanepenin üstüne çıkıp, aşşağı atlıyolardı falan. Sonradan kaldırmışlar elemanlar. O klip daha eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi nası amatör bişidir bu. o solo neydi öyle sonda. böyle alakasız geçişler, böyle uyumsuz solo görmedim hayatımda:D o tapping neydi lan öyle resmen 2 yıl yaşlandım. hayır diceniz takıla takıla soloya mı takıldın o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 huzahzuahza C. Ronaldo'yamı benziyo ne. haksdhalksdhaklsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 peki son kare? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar