Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Conan First PVP General Beta (new server)

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Greetings to you, bold and brave tester!

The time is upon us.

We will begin one of the most critical phases of the General Beta on Thursday 21st February 2008 at 3pm GMT (Servers will go down at 12 noon GMT).

It is time for the grand opening of the first Age of Conan PvP server!

While we’ve run technical tests to focus on minigames and playfields, this will mark the first time an Age of Conan server runs under PvP rules as part of the General Beta. Finally, a chance to crush your foes, drive them before you, and hear the lamentations of the women!

The opening of the PvP server also means that the time has come for a character wipe. This was a hard decision to make, but given the massive response to this on our survey (close to 70% of people said a character wipe was necessary!), we think it’s time to give everyone a chance to start fresh.

This is for three reasons: Partly so everyone can start on an equal footing and partly because a lot of content has been tweaked and changed, and we need everyone to go through the beginning of the game again to catch anything we may have missed! And, finally, we’re kicking off a new contest. It’s a race to level 80!

The first player in each class to reach the top level will get one year of Age of Conan free. If you’re not into PVP, rest assured, we will also be granting those playing on the regular server the same chance at a prize. Just to clear, the first player in each class to reach the top level on both servers will get the free year of Age of Conan! (Important note: We want you to report exploits, certainly, but if you use them to repeatedly cheat the competition, you will be disqualified from the contest). We will post the winners shortly after the contest concludes.

Destruction, mayhem, and the crushing of skulls are simply not enough, however. We know lots of players (yourselves included!) are looking forward to Age of Conan as the Next Great PvP Game, and we definitely want to give it to them. Your participation and feedback on the PvP server will be especially important in that regard, because you’ll be helping us to finalize the direction and playability of PvP in Age of Conan through launch and beyond. As always, file your bug reports, but we also want to know what you’re thinking and feeling!

All of us at Funcom appreciate the time and dedication you’ve shown so far. We’ll see you on the field of battle!

Best,
Funcom

--------------------------------

Hanım, kılıç kalkanımı getir!

Edit: The first player in each class to reach the top level will get one year of Age of Conan free. ohohoho olaya bak, türkçe meali, her class dan top level a vuran adamlar bir yıl boyunca beleş oynuyacak oyunu.

GR
Sosyal ağlarda paylaş

1 kere başvuru yapmıştım çok uzun zaman önce, bugün geldi beta ile ilgili mesaj ilk kez. pazar günü 3 saatlik teknik beta testmiş. nedir 3 saat için mi sadece?!?!?! hiç yoktan iyidir heralde görmüş olurum. anlamadığım daha çok görme şansımız olacak mı yoksa sadece o kadar mı - 3saat?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o kadar ertelemeden sonra soğudum ben oyundan iyice.

Taa ilk zamanlar AOC yapılırken birde Dx10 hedesi destekleyecek dediklerinde "vay anasını obarey" diye sevinip dört gözle beklemeye başlamıştık. Şimdi LOTRO da bile DX10 desteği oyun çıktıktan 2 ay sonra geldi ama AOC da tık yok. Beklemekten baydım sırf beta içinde oturup 15-20gb dosya da indiremem bu saatten sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:
Valla o kadar ertelemeden sonra soğudum ben oyundan iyice.

Taa ilk zamanlar AOC yapılırken birde Dx10 hedesi destekleyecek dediklerinde "vay anasını obarey" diye sevinip dört gözle beklemeye başlamıştık. Şimdi LOTRO da bile DX10 desteği oyun çıktıktan 2 ay sonra geldi ama AOC da tık yok. Beklemekten baydım sırf beta içinde oturup 15-20gb dosya da indiremem bu saatten sonra...

dx10 bir çok seçenek sunuyor. piyasadaki bir çok oyun(mesela bioshock,lotro) dx10'un sadece ufak bir özelliğini kullanarak dx10 destekliyoruz diyorlar. lotr'da bunlardan. dx9'a göre tasarlanmış ama sudaki efekti vermek için dx10 ile birlikte gelen 1-2 özellik araya sıkıştırılmış mesela. bilmem anlatabildimmi. bu oyunlar tam anlamıyla yararlanmıyor dx10'dan.conan için nasıl olacak bilmiyorum ama inanıyorumki lotro gibi kandırmaca olmayacak :D
Sosyal ağlarda paylaş

Crysis full dx10 destekli diyoruz ama dx9 ile arasında çok bir fark yok hatta FPS den dolayı dx10 da çok sorun çıktıgından çoğu kişi dx9 la oynadı.

Lotro'un DX9 lu hali bile gayet iyi ve her geçen gün daha iyi optimize ediyorlar grafikleri vs. DX10 destekli kartım yok şu an ( AOC cıktıktan sonra değiştirmeyi düşünüyorum ) o yüzden dx10 özelliklerini açınca ne kadar fark eder bilemiyorum yinede dx10 un sorunlarından dolayı pek çok kişinin dx10 nimetlerinden yararlanacağını sanmıyorum şimdilik..
Sosyal ağlarda paylaş

Fena değil işte.

Beklentilerinize göre iyi kötü kavramı anlam kazanır.

PVP,PVE ve sosyal içerik 80 ve öncesi doğmuş kuşak için gayet yeterli. Yeni kuşak bir mmo dan ne bekler, beni aşıyor açıkçası.

DX10 olayı Lotro da tamamen implement edilmedi ama edilse bile ne katacak oyuna? Mmo = content

Pvp bile content e girer oyunda, nice mmo lar güme gitti sırf bu yüzden.

Özetle grafikleri takmayın, 700 milyona ekran kartı almayın oyun min 1 yıl oyalayacak büyüklükte, tüketip bir sonrakine geçeceğiz ömrümüz AoC da geçmeyecek nasılsa. Çok acaip expansionlar çıkacak vaatlerine de kanmadığımıza göre :) Germeye gerek yok...

GR
Sosyal ağlarda paylaş

Öff çoğu beta tester oyunun berbat olduğundan bahsediyor, sanırım biraz haklılık payları var

http://sovin-nai.org

Bu sitede nda felan kalmamış, beta'nın halini merak ediyorsanız girip bakın.

Yine de halen umudum var, anladığım kadarıyla quest ve melee combat sistemi güzel olmuş, WoW gibi item grind olayı yok fakat cheetah 2 ilkinden daha sorunlu diyorlar

8800 GTX ve 4GB RAM'i olan adam sadece kamerayı çevirmekle 3fps'e düştüğünü felan yazmış.

Üzüldüm biraz büyük ihtimalle eve online'a devam edeceğim gib gözüküyor, neyse yine de 3 ay var ve funcom deneyimli bir şirket.
Sosyal ağlarda paylaş

o fps düsmesini anlatiim sana , oyun suan beta asamasinda , kodlarla doluyor doluyor ve doluyor
sisiyor kısacası 30gb client oldu suanda bende yani ne ziplenmiş halde datalar , nede temizlenmiş halde

evet oyunu 8800 ile 60 fps 1280x1024 detayda rahat oynuyorum ama arkama hızlıca döndüğümde 2saniyelik takılmalar fpsnin 1-3 e düsmesi yasaniyor ama bunun en büyük sebebi şişen oyun dataları temizlenmedikce düzelmeyecek , ve oyun suan dx10 destegi tam olarak yok (beta clientinda yok)

funcom u savunmak gibi bi derdim yok ama söylenen coğu problem sadece release de düzeltilebilecek türden seyler (item modellerinin olmaması gibi)

said:
14. Performance is pretty bad. There is also way too much loading, and loading takes too long 30-40 secs on my PC, and I have pretty high end PC with 8800 GTX and 4GB RAM. There is also memory leak associated with loading, so after you switch about 3 zones, you will have to restart the game. By that time game will use 90% of your RAM and your FPS will go from 50FPS to 3FPS or very often to SPF (Seconds Per Frame). Their current rendering engine is piece of shit. Just by turning around FPS can jump from 50FPS to 5FPS. It is next to impossible to run on a horse through the zone, as horse travels faster, rendering engine can't catch up and you can end up crashing the game client if you keep pushing it. A lot of this is expected to be fixed in upcoming Cheetah 2.0 engine that we are supposed to get pretty soon (currently they are using cheetah 1.x engine)

betada full oyunun clientini kullanmayacaklarını söylemişlerdi zaten yani betanın bittiği gün kötü olan pek cok seyin "düzgün" olacağını tahaddüt ediyorlar, ha dedikleri yalan cıkarsada funcom = loser olucaktır en basitinden =)
Sosyal ağlarda paylaş

oyun içinde bol bol ara yükleme olduğundan bahsediliyordu en son. teknik açıdan o grafiklerle ara yüklemesiz geçişleri olan bir dünya yapmak zor olabilir tabi katılıyorum ama bir binaya girerken yada bir bölgeden diğerine geçerken instance a girer gibi paso ara yükleme olması soğutur insanı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ani dönüşlerde memory flush sorunu var, ani ne yaparsanız memory flush problemi var :)

Diğer arkadaşın bahsettiği gibi, Beta Client da memory leak mevcut çünkü debug build şu anda oynadığınız veyahut yorumlarını okuduğunuz yazılım. Bütün debug level ları açık ve milyon tane çöp code var için de.

Son sürüm ile piasaya çıkacak oyunun 5 katı bandwith yiyen, sürekli crash etmeye meyilli ( her türlü felaket senaryosu için data farming yapıyorlar) monitor başında esneseniz server a update gönderen paranoyak bin bir tane module ü barındıran adı üstünde BETA sürümü.

Herhangi bir yazılım, üretim ve test aşamasında main ve branch olarak ikiye ayrılır. Şu anda main den en ufak bir kırıntı bile yok, bilmem kaçıncı branch i oynuyoruz ayrıca tech ve general olarak ikiye ayrılmış branch ların içeride Funcom testlerları tarafından gece gündüz test edilen iki ayrı versiyonu daha var.

Demem o ki, ne zaman ki open beta ya dahil olur ve bu sorunların devam ettiğini görürsünüz, o zaman vazgeçin bu oyundan.

P.S: Gider warhammer oynarız, dünyanın sonu değil :) . Kendi adıma AoC beta dan çok zevk alıyorum inşallah release e yetiştirirler bilinen sorunların çözümlerini.

GR
Sosyal ağlarda paylaş

conan'ı övmek yada yerin dibine sokmak gibi bir niyetim yok. ama çıkmasına 3 ayı olan bir oyunun tech batasındaki deneyimlere göre berbat olduğunu iddia etmek yersiz. bana sorarsanız oyun sandığımdan iyi durumda dün girdiğim tech beta'da gördüğüm kadarıyla. inşallah release'de sağlam bir oyun yaparlarda insanlar kaçmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Download bitti ama beta geçti. 9 Mart ta tekrar bir techbeta varmış ona girerim artık umarım cok buyuk patch cıkmaz.

Ayrıca 3ay ı kalmış oyunda böyle sorunlar olucak diyip güldürmeyin, Conan 3 gunde yapılan bir oyun değil kaç yıldır bunla uğrasıyorlar,ertele ,ertele baydılar millet, closed beta ya bilmem kaç bin kişi aldılar, artık bu teknik sorunların olmaması lazım, sorun çıkarsa da oyundaki bugdır, dengesizliklerdir ötesi olamaz bu saatten sonra...

edit: Ayrıca LOTRO da content yok diyenin alnını karışlarım :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...