Xaenin Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Oha ben yeni gördüm bu topiği, gördüğüm en zekasız topic seçtim ve de. İki oyundan bir tanesi hakkında bilgin olsaydı bari de bişey yazsaydın be güzel kardeşim, korkarım sen AoC oynayamayacak çoluk and the çocuk kitlesine dahilsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ikiside guzel oyun olcak ama yurt disinda oyun alirkene kimlek sorulma durumu var... zati biri kafaya koydumu bi yolunu bulur yapar...18+ dan daha kotu oyunlar oynayanlarda var... 18+ bence guzel bi reklam...bazi insan "acaba oyunda ne varda 18+ oldu" die alacaklar... dusuncem budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 gerek sistem gereksinimleri, gerekse wow un popülerliğini kaybetmeyeceği (daha kolay bir mmo gelmedi) faktörünü göz önüne alırsak, AoC serverları o kadar da kalabalık olmayacaktır. çoluk çocuk diye kastettiğiniz kitlenin wow daki rahatını bozup AoC kasacağını hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 atismalarla dolu anlamsiz bir topic. Oyunun rating'i belli ve buna gore verilen kriterleri de hepimiz biliyoruz zaten. Kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar