shapshal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 ooo topic düşüo hadi başlayalım yaw[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 girip bakıyom hergün ama başlayacağı yok hazırım ben charıda gonderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 charı gönderdiniz de son sorduğum sorulara cevap gelmedi bir türlü.. neyse son olarak söyle diyim: buraya karakterinizin adını, classını ve özgeçmişinizi yazın.. karakterinizin son halini de bana yeniden gönderin. sonra da oyuna başlıyalım[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Dorlin Reerblood - Engineer Küçüklüğünden beri elektronikle içli dışlı olmuş bir türlü bu işe girmiştir.Babası da engineer,annesi ise çalışmıyordu.Kendini geliştirdikten sonra 16 yaşında para karşılığında çalışmaya başaldı. 22 yaşında artık kendi elektronik aletler yaratabilecek hale gelmiş,25 yaşında da gruba katılmıştır. 2 senedir patrona hizmet vermektedir. ahanda kısaca bi özgeçmiş karakteri bi daha yolluom şimdi[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 sergei kowaski medic rus bilim adamı...30 lu yaslarında...dünyaca ünlü universitelerde sunumları ve onemli makaleleri vardı.naturel ilaclarla bircok hastalıgın tedavisinde onemli adımlar atmıstı.kesfedilmemiş bircok canlı ve bitkiyle de deneyler yapıyordu.bir suikast girisiminden sonra ortadan kaybolmustur.[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 isim soyad bilinmiyor ama kendisini bi çizgi film karakteri olan "Heffer" adıyla çağırmaktadır. hakkında kesin bir bilgi olmamakla beraber serbest çalıştığı ve casusluk, süikast, vb. işler yaptığı bilinmektedir. İşbu devlet raporunu tamamlarken kod adı heffer olan bu şahıs hakkın.. (bu bölgedeki kan kekesi okumayı imkansızlaştırıyor..) evvet benim karakter bu az önce raporumu yazmakta olan adamda size yetecek kadar bilgi var sanırım dirisi lazım deildi di mi:) neyse fazla geyiğe gerek yok özgeçmiş yazmaya alışık deilim karakter grubun rogue/scoundrel/spy artık ne derseniz osu olcak... Bond, James Bond'un asosyal ve hafif psikopat versiyonu kısaca:-)[hline]icq#172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 şu frp denen oyunu çok merak ediyorum doğrusu ama ne oyun hakkında nede karakterler hakkında hiç bir fikrim yok maalesef nasıl oluyo bu işler??? [Bu mesaj willow tarafından 18 December 2003 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 bir de soldier bulsak başlıyalım ee çok uzadı bu olay da ahuuahuahua[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 karakterim ad:Jenkal soyad: Redmoon cins:Erkek str:18 dex20 cons:17 int:10 wis:10 per:13 char:10 stam:12 meslek:Soldier skiller rifle attack:6 pc kullanma:6 lazer silahları bilgisi:6 use ship:6 kung fu bilgisi(melee fight için):6 elektronik bilgisi(repair felan) :6 Özgeçmiş: jenkal zengin bir ailenin tek çocuğudur. öğrenimini yurt dışının çeşitli ülkelerinde yapmış, kültürlü akıllı bir insandır. italyada okurken bir gün bir mektup gelir ailesinin bir trafik kazasında olduğunu anlatır bu mektup. o sırada savaşta olan ülkesi jenkalin butun mirasını alır. jenkal italyada ozel okulda oğrenimine devam edemez ve atılır. jenkal yıkılmıştır ailesi parası herşeyi elinden alınmıştır. bir arkadaşının uzun sureden beri amerikaya gitme planları vardır. jenkal bu arkadaşına uyar ve beraber son paralarını gemiye vererek amerikaya giderler. kısa sure sonra jenkal pizza dağıtıcısı olarak işe girer. ama arkadaşı buyuk hedefler peşindedir. jenkalin oğrendiğine gore arkadaşı bir mobil telefon şirketinde yonetici olarak çalışmaktadır. jenkal arkadaşıyla aynı ewde oturmaktadır. arkadaşı durmadan ewine değişik silahlar getirip test etmektedir ve bu silahların nasıl kullanıldığını jenkale gostermektedir. ateşli silahlara ilgisi olan jenkal cabucak silah kullanmayı oğrenmiştir. amerika savaş için paralı asker aramaktadır. jenkal gonullu olur . bir uzay gemisinde askerliğe verilir. devriye gorevleri yaparlar. savaşın gerçek yuzunu gorur. askerliği bitip eline biraz para geçince jenkal ewine geri doner. donduğunde arkadaşı bazı insanlar tarafından oldururmuştur. jenkal cok uzulur. tek dostuda bu dunyadan yitip gitmiştir. bunun uzerine jenkal kendini para kazanmaya verir. onun bu hırsını goren nokia herşeyini kaybetmiş adamı mafia orgutune alır [Bu mesaj spawn77 tarafından 18 December 2003 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 heyoooo soldier geldi hadi başlayalım[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hadi ya topic düştü hala başlamadı[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ya kac gunden beri bakıyom adamlar hazır ama bonecrusher istemiyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bone Fr oynamıyormuyduk bu karakterler neyın nesi?[hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 *!Sabırla beklemeye devam eder...*[hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya başlayalım ne bekliyoz bi dm eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bır sey sormak ıstıyorum buyu falan olucakmı oyunda yanı soylekı... En basıt ornekle fıreball nasıl yaratıklar ustunde etkılıyse EMP ball da robot ve uzay gemılerı ustunde etkılı olabılır buna benzer seyler serbest olucakmı....? Ben bunların olmayacagını goz onune alarak soyle bır karakter yarattım kı buda bayagı ılgınc ve fantastık oldu kabul gormeyebılır onu bastan soylıyım kabul edılmezse dıgerını koyucam... Isım:Solomon Kane Class:Cyber Highlander Str:11 Dex:11 Con:20 Int:11 Wis:10 Per:11 Chr:12 Sta:14 -------------------------------------------------- Skills: Melee combat:6 Unarmed combat:6 Consantration:4 hide:4 Climb:2 Bluff:6 Diplomacy:2 -------------------------------------------------- Feats: Highlander defense:(sadece kafa koptugunda olucegi icin can acısını goz ardı edıp digerlerine vakit kazandırmak amaclı,boynunu koruyarak kursun ve laserleri ustune ceker boylece yaralı yada korunmasız diger kisinin kacmasına/saldırmasına/kendini toplamasına(recover)/item,potion,bomb,reload,yapım ve kullanımına vakıt kazandırır. Dead Role:Kursunlandıgı zaman kendını olu gıbı gostererek rakıbın onu cıddıye almamasını ve yakınlasmasını saglıyor. Regeneration:Dikkat cekmemesi icin yaraların kapanması lazım hızı ayarlanabılır. Improved charge:gunde 1 kez bonus dmg lı saldırı. Butun bu yukardakıler,karakter kabul edılse bıle degısebılır dırek DM ıle alakalı,skıll ve featlerın hepsıde degısebılır.Neden yakın dovus karakterıne az str ve dex verdıgımse dırek olarak hıghlander ozellıklerıyle bırbırlerını notrlemelerı yanı zor oluyor ama zorda olduruyor mantıgında. Background:Kendısı yenı dogmus bır iskocyalıdır(yarı ıskoc yarı ırlandalı)(20 yasında) babasıda bır HL olmasına ragmen annesının ırlandalı olması onun bır yarı kanlı oldugunu bu yuzdende bazı ozellıklerının olmadıgı anlamına gelır.(orn:Sadece kafası kesılırse olur ama ınanılmaz kuvvetlı degıldır gıbı)Neyse 18 yasında aılesı ıngılız kralıyet subayları tarafından kacakcılık sebebıyle oldurulur(aslında yalan)her seyını kaybedeb zavallı genc ıntıkam atesıyle IRA ya katılır 2 sene IRA da ıngılızlere karsı mucadele eden karakterımız babasından ogrendıgı aıle gelenegı kılıc kullanma ustalıgını ınsanlara karsı kullanmaya baslamıstır laser sılahı veya teknolojık sılahlar ılgısını cekmez 20 yasında bır baskından zar zor kacar ve Nokıa Corporatıon ın adamları tarafından bulunur(bu zamana kadar unu artmıstır)Fınlandıyaya goturulen karakterımıze az rastlanan bır teklıf yapılır ve kendını bır anda Amerıkaya bılınmeyen bır suıkast gorevıne gıderken bulur...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun [Bu mesaj Dragonutopia tarafından 04 January 2004 04:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 arkadaşlar şimdi bi yoklama yapalım herkes sadece ismini ve classını yazsın eğer yeterince kişi varsa dm değiştirelim yoksa oyunun başlayacağı yok ben dm olurum veya kendine güvenen (yani iyi oynatabilicek ben hiç böle bi zaman+mekanda oynatmadım) dm olabilicek biri varsa olsun veya ben de olurum. dorlin reerblood engineer *!parmakları sayar*[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 saydııma göre Dragonutopia - Barbar gibin bişi :) Heffer - Rogue Spawn77 - Soldier Coronius - Medic (oynayacak mı bilmiyorum son zamanlarda mesaj atmamış) bi de ben engineer ama eğer kabul ediosanız ya ben dm olıym ya da başka bi gönüllü dm seçelim böle başlıcaa yok oyunun[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hergun girip bakıyom bonecrusherin dm olacağı yok seninde dediğin gibi ii dm tecrübesi olan biri dm olsun başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 dm olucaksan hangi diyarda oynucaz onu belirleyelim.benim karakter medicti.kararlastırılan oyun olucaksa ozellikleri yazarım. forumda nasıl oynucaz?bunu bonecrusher a sordugumda cevap vermemisti.aksamları belirli saatlerde mi bilgisayar basına gecicez?o da ayrı sorun?[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 dünya işte gelecek zaman lazer silahları falan var.ben dm olurum kabul ederseniz ama böle bi dünyada tecrübem yok açıkçası. oynanış da herkes işte girip bakıcak durumu takip edicek mesaj atıcak birbirimizi iki saat beklemeyelim tabi sizce uygunsa[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2004 Yaratılan karakterler Bonecrusher ın oyununa gore yaratıldı baska bırı oynatıcaksa onun oyununa gore yaratılmalı karakterler...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 başlayalım artık herşey hazır bu dunyada oynucaz dm ilk msgı atda oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 ben dm olurum kabul mu?[hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2004 tabii kardesim:) str 10 dex 10 con 14 int 20 wis 16 per 10 cha 10 sta 10 use pistol 6 heal wounds 6 anatomy knowledge 6 chemical knowledge 6 driving car 6 dodge weapon experts extra attack lighting reflex benim karakterin ozellikleri buydu:) str,dex,con ve digerleri ne ise yarayacak oyunda.skillere artı puanlar koymadık cunku.ornek:use pistol dex in mi artısından yararlanıcak,str nin mi yoksa wis mı?karıstı iyice:) bence sallayalım kuralları rp yapalım:=)[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar