3goiSt Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 saçma[hline]ultrAslan Heryerde www.antikartal.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: 3goiSt, 22 November 2003 10:00 tarihinde demiş ki: saçma[hline] ?[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 oynuycak varsa ben hazırım. senaryo üç aşşağı beş yukarı hazır. ama daha tam hazır değil.. neyse oynarken arkası gelir, rahat olur.. Şimdi dünya şöyle. Lazer silahları çıkmış. Civ civ ateş ediyorlar. Ama bu silahlar pazarda ekmek gibi satılmıyor. Ancak ordu veya çok zengin insanlar satın alabiliyor. Çünkü mesela bir glock 100 dolarsa, bir lazer pistol 1500 dolar. Ayrıyetten bir şarjörü 100 dolar. Ve bu silah sadece iki katı can götürüyor (frpsel olarak). Ama tabii bazı etkileri var. Mesela kanama olmadığı için yara kapanmıyor. Direk boşluk oluyor orda. Ayrıca sıcak bir lazer fırlattığı için, vurduğu kısmın biraz da etrafını eritiyor. Uzay gemileri çıkmış. Ama bunlar daha çok savaş gemileri. Amerika'nın UFO çalışmaları meyvesini vermiş ve Amerika her yere bu uzay gemilerini yolluyor felan.. Tabii dünyadan başka canlı saptanmamış. Ama ayda kolonizasyon başlamış.. İşte siz böyle bir dünyada, Amerika'da bir mafya örgütünü canlandırcaksınız.. Nokia şirketinin mafyasısınız. Kimse bu mafyadan haberdar değil. Zaten basit yerlerden haraç kesme, Nokia'nın baş adamlarını koruma gibi şeyler yapıyorsunuz.. Hmm. en az bir medic bir engineer iki soldier lazım..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 bone eğer beni de katarsanız çok sevinirim.. acaip şekilde öğrenmek istiyorum bu olayları.. bonepart biraz anlatmıştı mantığını falan ama hiç oynamadım daha önce.. bağlantı sorun olmaz her akşam, çoğu zamanda tüm gün bakabiliyorum foruma..[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 soldier'ım[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ya tamam başlayalım ben hergün bakıyom zaten bi zaman soluyelim grupları felan belirleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 karakterleri özel mesajtan atın bana. strength, dexterity, constituion, intelligence, wisdom, perception, charisma, stamina 100 puanı dağıtın. bir de skill olayı var. istediğiniz kadar skill seçebilirsiniz. Ama başlangıçta bir skille en az 1 en fazla 6 verebilirsiniz. attack bile skillere dahildir. Yani D&D 3e sistemindeki base attack puanını skile dahil ediyorum. cooking foodstan using computer'a kadar düşündüğünüz birçok skill seçebilirsiniz. skiller için 30 puan veriyorum. bir de feat. 4 tane feat. Mesela extra attack var. mesela 16 atack skiliniz var. Her extra atack alışınızda, bir ekstra saldırı yapabiliyorsunuz. , Bir extra attack alınca bu 16 attack skilini 6/10 veya 9/7 gibi bölebiliyorsunuz. Belki bu yeni kural sistemi size bir miktar karışık geldi. Ama D&D 3E'nin biraz daha serbestini kullanmayı düşünüyorum.. Karakter yaratımı hakkında sorununuz olursa özelden sorabilirsiniz.. Karakterlerini hazırlayın, adını soyadını ve mesleğini (mesela engineer) söyleyiniz..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 puuu ulan ben kaldim disarda Benide benide alin.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 gel gel..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: The_Guardian, 26 November 2003 17:45 tarihinde demiş ki: puuu ulan ben kaldim disarda Benide benide alin. da bu arada karisikmis harbi ya.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bende geliorum sen ilk başta öle teknolojik falan deyince tırstım ama senaryoyu biraz açınca hoşuma gitti:) eğer alıosan gruba beni de yolliim hemen karakteri hazırlayıp[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yollayın hocam. sınıfınızı da söyleyin[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 olm masaüstü yapalım diyorum sana sen forumda oynatıcam diyosun 2 haftada bir falan toplanıp oynayalım ilk oyunuda yarın akşam oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oynayın ama sistemsiz bi kee oynayıverin nasıl da oyun sırasında zevkten güleyazacaksınız (oh şu kelimeyi de ömrümde ilk defa kullandımya, kıl olduğumun Öss'si) Ben 2'sini de tatmış birisi olarak beni dinleyin diyorum pokunu çıkartmayın ama[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gerçek hayatta da oynatırım.. ama ilk önce burası için açmıştım topici.. ee oynamak isteyen kimler??[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oynamak isterim.zamanımda var.lakin nasıl oynayacagımızı cozemedim forumdan:-?.ben yazmaya baslıcam bir yerde bırakıcam,arkadas dewam mı edicek...dm ne yapıcak peki:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya 1 ay oynayabilcek herkesin karakterini bekliyorum hadi[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ben de istiooooooom!! C veya A derim[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 anaa adam başlamış durun karakter yazıym[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yolladım karakteri bekliorum oyunun başlamasını[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gözlerim yaşlıykene sizi bu macerada yalnız bırakacağım arkadaşlar!(hani her oyun yanı başınızdayım ya:)) anladım ki her öğle giremiyorum(mesleki nedenler(a.k.a OSS)) siz takılın ben izliyim(zaten bi yığın adam olmuş ben de ben de diye)[hline]Time, will tell. Sooner or later; time, will tell. Ardeth 19 Kasım sabahı panik halinde fizik çalışırken dedi ki: Abi şimdi bu artı sıfır mı oluyor eksi sıfır mı?[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 karakterleri bekliyorum hoca.. birkaç kişi yolladı ama daha tam yollamadılar[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 karakterler güzel oldu.. bu kadar beklettiğim için özür dilerim ama dersler yüzünden karakterlere fazla kafa yoramadım.. herkes yolladı.. son düzeltmeleri yaptım.. bu hafta başlıycaz söz..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ok hadi bakalım *!sabırla bekler*[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 hadi bakalım *!shapshal'ın yanında dikilerek beklemeye başlar*[hline]icq#172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar