Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP oynamak istiyen var mı?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Forumlarda FRP oynatmak istiyorum..
Uzun zamandır ne FRP oynuyorum ne de oynatıyorum.
Eğlenmek için burda birilerini oynatçam
Bir aralar forumlarda BonePART ben dahil birkaç kişiyi oynatmaya çalışmıştı da insanlar sonradan savsaklamıştı..

İstiyen gelsin oynasın.. İsterseniz 20 yıldır FRP'nin içinde olun, isterseniz yeni başlamış olun oynatırım. Ama bana en azından 1 ay gelip forumlara bakabilecek kişiler lazım. 1 ay her saat oynamıycaz. Mesela 3 kişi olcak, o 3 kişinin de kendi sırasında birşeyler yazmasını bekliycez. Bu sayede kimse "aman aman sıramı kaçırmamalıyım" stresi olmuycak..
Ama dediğim gibi en azından 1 ay gelip bakın forumlara. Geçen BonePART'ın oynattığı oyun gibi 2 günde bitsin istemiyorum...

Düşündüğüm bazı temalar var yazayım. Birisini seçin ben de senaryoyu hazırlıyım..

a- Futuristik bir oyun. Uzay gemileri ve lazer silahları yeni yeni çıkmış. PostApocalyptic bir dünya değil ya da Anarchy Online gibi de değil. Normal dünyamıza çok benziyor sadece teknoloji biraz daha gelişkin.

b- Warcraft tarzı bir dünya. Orcları oynuycaksınız..

c- Warhammer tarzı bir dünya. İnsan seçmeniz daha iyi olur ama ırk o kadar farketmez.

d- Hunter: The Reckoning tarzı. Zombieler, vampirler felan avlıycaksınız.

Tabii bu dünyaları sevmesseniz, en son olarak X-Men veya Fantastic Four felan da oynatırım. Ama dediğim gibi ilk dört tercihten nefret ederseniz ya da o şıklarda karar kılamassanız düşünürüm superhero team oynatmanızı. Ancak ne kadar zevk alırsınız bilemem..

Biraz savsak bir giriş oldu ya ne yapalım... Cevaplarınızı bekliyorum..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

her öğle de olabilir.. zaman dert değil...
dediğim gibi, mesela 3 kişi oynuyacaksak, 3 kişi de yazana kadar bekliycem, beklerim..

ama benim tek derdim, 2 gün sonra "sıkıldım" "işim var" gibi bahanelerle oyundan çıkmamanız.. ne demek istediğimi anlatabildim mi?[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Sosyal ağlarda paylaş

bonecrusher ben ne olursa oynarım eger toplamadıysanız tabi partiyi valla cok iyi olur abi hafta sonnari dısında surekli net e girebilrim .

ama benim daha cok tercihim stracraft.biliyorum herkezin basının etini yiyorum ama futuristik bir tarz olur. hunter olur. warcrafti sevmiyorum. simdi belki toplamaısınızdır da partyi hemen soliyim senin mesajin basını okudgum gibi yazdım bu mesajı dolayısı ile toplanmadıysanız beni de yanınıza alın üea :p :?[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

d şıkkı olabülü amma hepsiyle oynarım(gerekli açıklamayı yapın da, d&dden başka bişey bilmeyen balta biri olduğum için)

zaten orta3 te ardethin oyunundan beri oynayamadık, lise son oldum frpye açım:)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS)
Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone sen simdi aldın mı beni gruba:P ama okadar bilgil deigilm yane. bi de gunde genelde sınav haftası olmadımı ki su an oyle bu satlerde 1 saat filan sınav haftası olmadı mı kafama gore takılıorum. senin icq yu alamda haber filan ver sen bana ne bilim iste. bu arada Bence Star Craft olsun yani "A" ama olmaz derlerse "D"[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

ne starcraftı hocam ne lightsaberı?
ben diyorum normal dünyanın teknolojisi biraz daha gelişkini.. adamlar daha yeni yeni uzaya açılmaya başlamışlar siz ise space wars olayına geçtiniz..

5 kişi oynatmayı düşünüyorum ama 6 da olabilir..
9 kişi gönüllü olmuş hmm..

isterseniz şöyle de yapalım ama ne kadar güzel olur bilemem..
mesela 5 kişi a'yı seçti, 4 kişi de d'yi seçti, ona göre iki topic açıyım iki grubu da aynı anda oynatayım..
ama biraz zor olur aslında.. Uzun zamandır oynatmadığımdan oyuncuları kontrolde zorlanabilirim..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Sosyal ağlarda paylaş

a ve de ikisindede bulunabilirim. ancak bone hocam sen sec 2 tane kasmaz mı :P? bana a ve d uyar[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

a şıkkı sibernetik falan gibin diil mi
hayallerim yıkıldı şimdi
*!hayalleri yıkılır*
ya cidden iki oyun kasar bence; daha forumda oyun oynaTmak isteyen var mı?(hadi topic açalım)[hline]Time, will tell. Sooner or later; time, will tell.
Ardeth 19 Kasım sabahı panik halinde fizik çalışırken dedi ki:
Abi şimdi bu artı sıfır mı oluyor eksi sıfır mı?[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kesin bi yanıt diyosan hmm. "A" diyorum ilginc olur ama bayagelismis olsun yani simdiki nsilahların ucuna lazer takıp hedefi belliyen deilde nebiliyim baya bi gelismis olsun. (Starcarafttaki gibi :-P tamam vurma ah)

Ee ni zaman başlirez[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...