Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sabah hava buz, bitaraflarınız dona dona fırına gidip 2şer patates ve zeytinli poğaça istiyorsunuz. Eve geliyorsunuz, çay kaynatıyorsunuz, akşamdan inme animenizi açıyorsunuz, poğaçadan bir ısırık .. o da ne ! POĞAÇALAR PEYNİRLİ !! HEPSİ !!! Peynirden nefret edersiniz. A> Al poşeti git fırıncının gözüne sok. B> Dayı bir ısırık aldım ama diğerleri temiz, al bunları bana istediklerimi ver C> Put it in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 L2adapt, welcome to life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 afiyetlen yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 peynirden nefret edemiyorum, fail oldum , sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bi filmde diyodu gerçek dünyaya hoşgeldin diye onu demicem ben bizim halkın ağzında sakız olmuş olan lafı sölicem BURASI TÜRKİYE yeaaaah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ben peyniri seviyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 B şıkkı ya da uğraşmaz aç kalırdım. edit: peynirli poğaça güzel olur. patatesli daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 zaten bit kadar peynir ya koymuslardır ya koymamıslardır ortasını bırak gerı kalanını ye ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Manavgatlı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 peynirin cinsine bağlı ki pastanelerde genelde yağsız peynir koyuyolar bende onu sevmiyorum. o yüzden A şıkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Çokakıllıadam said: Manavgatlı mısın? ben mi yok deilim edt: ekirek liyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Abi yok kaede'ye sormuştum aslında(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kusura bakma senin kadar akıllı deılım ıdare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yok istanbulluyum. Pişmiş beyaz peynir = fail Kokusu geçsin yetiyor tiskiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Masakari said: kusura bakma senin kadar akıllı deılım ıdare et Yok olur mu asıl sen kusura bakma, altıntı yaparak soruyu kime sorduğumu belli etmem lazımdı. Benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Çokakıllıadam said: Masakari said: kusura bakma senin kadar akıllı deılım ıdare et Yok olur mu asıl sen kusura bakma, altıntı yaparak soruyu kime sorduğumu belli etmem lazımdı. Benim hatam. istirham ederim efenim benim hatam lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hepsi fırıncının hatası.. yapmayın bunu kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 aslında siz kardeşsiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Peki o zaman biraz senin hatan biraz benim hatam, maksat kalpler kırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 en baştan, poğaça almam. sadece poğaçayla kahvaltı mı olur lan!1 giderim bi krep çakarım böle 3-5 tane. sora güzel bi earl grey falan. portakal - ayva - böğürtlen vs. reçelini süre süre yerim krepleri. oyoyoy. zeytin falan da olur arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 o an patates haşlar, ondan üreteceğim patates püresini poğaçanın içine koyar sonra tost makinasında tekrar poğaçaları ısıtıp yerim o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yayın var dinlesenize süper album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kaderine razı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mr_Hand said: en baştan, poğaça almam. sadece poğaçayla kahvaltı mı olur lan!1 giderim bi krep çakarım böle 3-5 tane. sora güzel bi earl grey falan. portakal - ayva - böğürtlen vs. reçelini süre süre yerim krepleri. oyoyoy. zeytin falan da olur arada :D arkadaşın kusuruna bakmayın dubaiden yeni geldi kendisi petrol zengininin oğlu, öğrenci hayatı nedir bilmez orada havyar reçeliyle yapıyor her kahvaltısını. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bi daha o fırıncaya gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar