Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtalyanca öğrenebilmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben italyanca öğrenmek istiyorum!!!
Delirmek üzereyim gerçekten
özel bir kursta italyanca öğrenmek bu kadar zormu

tek bir kayıt tarihi koca bir sene için
saçma sapan seviyeler ve zaman uzunlukları

sizden ricam
bana bildiğiniz bi kurs var ise yada istanbulda en iyi nerde ve nasıl italyanca öğrenilir 0 dan bilgilendirirseniz çok sevinirim..
şimdiden teşekkürler
Mesaj tarihi:
Öncelikle Buon Giorno!

Eğer İngilizce ya da Almanca dilbilgisine hakimsen İtalyanca öğrenmen için bir kursa gitmene gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dil yapısı çok benziyor ve kuralları daha anlaşılır. Yakınındaki büyük bir kitap mağazasından İtalyancaya Giriş tarzında bir kitap alarak başlayabilirsin. Daha sonra istersen iTunes Store daki İtalyanca podcastlerine bakabilirsin.

Ama ben İtalyancanın ciğerini sökeceğim, edebi eserler okumak istiyorum falan diyorsan kursa gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an Eskişehirdeyim. İstanbul hakkında pek bilgim yok.
Mesaj tarihi:
Rageseer said:
Öncelikle Buon Giorno!

Eğer İngilizce ya da Almanca dilbilgisine hakimsen İtalyanca öğrenmen için bir kursa gitmene gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dil yapısı çok benziyor ve kuralları daha anlaşılır. Yakınındaki büyük bir kitap mağazasından İtalyancaya Giriş tarzında bir kitap alarak başlayabilirsin. Daha sonra istersen iTunes Store daki İtalyanca podcastlerine bakabilirsin.

Ama ben İtalyancanın ciğerini sökeceğim, edebi eserler okumak istiyorum falan diyorsan kursa gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an Eskişehirdeyim. İstanbul hakkında pek bilgim yok.

Bunda ciddi misin? Öyleyse süper. Ben Fransızca'Ya yakın zannediyordum. Evde İtalyanca kitaplarıda var. Bir ara çalışayım.
Mesaj tarihi:
Almanca`ya neresi yakin merak ettim dogrusu ?

( Italyanca dersi hic almadam ama ispanyolca aldim , birbirine yakin olduklari kesin,isp de alm in alakasini goremedim ben o yuzden soruorm )
Mesaj tarihi:
Pek sanmıyorum italyancanın ingilizce ve almancayla ile benzer olduğunu.
Fransızca bilmek avantaj sağlıyor, ondan eminim. Dilbilgisi benziyor, bir çok kelime de resmen andırıyor birbirini.

Kitapla cdle dil öğrenilmez sanırım ya, kursa gitmeye çalış.
İzmirdeysen İtalyan kültür var işte kıbrıs şehitlerinde, haftanın 3 günü akşam saatlerinde ders veriyolar. Bi de Tömer var onu da hep söylerler..
edit:izmir'de değilmişin geç gördüm=)
ama istanbulda da vardır italyan kültür ve tömer..
Mesaj tarihi:
said:
Pek sanmıyorum italyancanın ingilizce ve almancayla ile benzer olduğunu.

kelime lazım , şu anda görebildiğim bu .kelime , gramer olarak falan da pek benzemiyorlar açıkçası ,telaffuzu da hoş ve gülünç bana göre .şeker bir şey .
Mesaj tarihi:
ingilizce almanca ispanyolca dersleri almis :) kiz arkadasi italyada olan biri olarak sunu diyebilirim

ingilizce almancayla pek alakasi yok italyancanin

ispanyolca fransizca italyanca cok benziyor birini konusan digerinide bir sekilde ogrenir, fransizca italyanca yakin bayag. Portekizce mesela tamamen farkli hepsinden
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
İtalyanca vurgular yüzünden zor gelebilir baya bir. Genelde ilk önce ispanyolca öğrenin sonra italyancaya geçin diyorlar (en azından benim araştırdığım kadarıyla öyleymiş).
Mesaj tarihi:
olay 'italyanca öğrenmek için önce ispanyolca öğren' değil, 'italyanca öğrenirken çekeceğin zorluğun bir kısmını ispanyolca öğrenirken çek sonra üstüne italyancayı daha kolay öğrenirsin' mantığıyla 2 dil öğrenmeye göre belli bir miktar az zaman ve emek harcayarak 2 dil öğrenmek =p
  • Yeni Oluştur...