aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Asgari ödemekle borç kapanmıyo, ben bunu gördüm bizzat. Faizi asgariden çok geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kredi karti nolarinizi ozel mesajla atin hemen sorgulayim ok şaka şaka espiri olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 spoilerı okumadan attım ben pm :S:S:SS:SS:Sss lütfen açma yaaa :S:Ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 HACKED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Kredisi daha düşük olan bi bankadan bi kredi çekip,kartınınkini kapatıp kırın kartı.O kredi borcunu biraz kapatınca çıkartırsınız daha düşük limitli bir kredi kartı.En azından öğrenci olarak elimden gelen bu şekilde oluyor,böyle baya borç erittim. Bi de varsa eş dost tanıdık şöyle peşin fiyatına 700-800 ytl'lik bşi alacak olan size versin o parayı siz onu karta yatırın borcu sıfırlayın,elemanın alacağı şeyi siz alın kartla,taksidini ödeyin mesela 12 taksit falan oluyorsa ayda 60-70 ekstre gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar