suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Beşiktaş zor bir deplasman maçına çıkıyor. Denizli'de bahane edilecek hava koşulları yok , fakat Beşiktaş'ın rahat kazanacağını düşünüyorum.Beşiktaşta sakatlıkları devam eden Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve delgado yok. Delgado'nun durumu maç saatinde belli olacak. Onun olmaması az gollü bie maç olacağının göstergesi. Gol atan kazanır diyorum. Yer: Denizli Atatürk Hakem: M.Kamil Abitoğlu Hava: Gündüz 11 - gece 3 Çok bulutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gollü beraberlik bekliyorum, delgado'nun olmaması sorun yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 rahat bi galibiyet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 denizli veya beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 2-2 veya 3-2 denizli alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 beşiktaş 3-0 kazanır... ibrahim toraman rahat 2 gol atar bi topuda direkten döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Denizli'de yusuf bizde delgado yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Alır Bjk rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 0-0 biter bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sonucu kestirmek güç ancak iki takımın da beyin oyuncuları yok. Ben alta yakın diyorum maç, ancak iki takımında defanstaki bireysel hataları düşündürmüyor, değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bjk sezon başından beri defans hattını oturtamadı.3 maç üst üste aynı 4 lü yan yana oynayamadı.ama bundan sonra defans kurgusu oturacaktır diye düşünüyorum.geçen haftaki genç aydının performansını düşünürsek tello'nun asıl yeri olan sol beke çekilmesi ve önünde aydın'nın oynaması daha mantıklı ama 10 seneye yakın bi zmndır orada oynayan ibo'yu da kolay kolay kesmez.bu maçtada rahat bi galibiyet bekliyorum çünkü hücum zenginliği fazla olmayan bi takım denizli geçen hafta kasımpaşa'ya bile gol atamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 aytimania said: kasımpaşa'ya bile gol atamadılar Özetini izledim maçın, Denizli en az 5-10 pozisyona girmiş. Ama çok beceriksizler, şanssızlardı o maç, özetten anladığım kadarıyla. Ayrıca Olimpiyat'ta inanılmaz bir rüzgar vardı. Kaleci degaj vuruyor, orta sahaya düşecek top penaltı noktasına düşüyor, geriye gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yahu bu bjk defansıyla övünülen bi takımdı son 2 senedir tonla maçı var 1-0 aldığı, bu sene ne olduysa ikinci yarıda gol yemediğimiz maç yok.çoğu da saçma sapan goller.bu akşam bu beceriksiz denizliden bile gol yeriz :D ki geçen maçta 2-0 dan çevirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yusufsuz denizliyi bjk rahat yenmeli ama kesin bişey söylenemez. çünkü bjk öyle güven vermeyen bi takimki bizim mahallenin çocuklarıyla maç yapsalar banko beşiktaş demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 benim bildiğim beşiktaş defansı gol yemeden rahat duramaz. ama yusuf da yok, denizli nin gol atması epey zor olacak. bakalım nasıl becerecek beşiktaş bu maçta gol yemeyi. edu falan gerekebilir. ama beşiktaşın bu maçı alamaması ciddi bir mucize gerektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sopcast linkleri vermek ve sormak yasak arkadaşlar. kurallara yazmadık sanırım o yüzden şimdilik sadece siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Holosko güzel oyununu golle süsledi, 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 özür dilerim dikkat etmemişim :( daha doğrusu unutmuşum +holosko attı 1-0 oldu, ilk golü biz attık gol de yemedik uzun süredir aman Allahım kıyamet kopacak sanırım +nobre attı 2-0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Holosko sağ kanattan hızlı geldi, yerden sert ortayı çevirdi. Top Hamiodu'yu geçti, arka tarafta Nobre boş kaleye sert vurdu, 2-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 1-2 81.dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Sigara falan yalan Beşiktaş'tan kanser olcaz biz bu gidişle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hergün bireysel hatadan bi sıkıntı...yeter artık yahu! ali tandoğan profesyonel futbolcu değil ya,rüştü de her hafta saçma sapan hatalar yapıyo bgn de elinden kaçırdı gol yedik. 10 kişi kalmasak ki saçma sapan amaçsız bi şekilde 10 kişi kaldık,maçı rahat götürcez...bu arada holosko süper oynadı yavaş yavaş takıma uyum sağlıyo, seri çalımlara bayıldım.bide saçma bi ofsayt verdi hakem vermese yüzde 70 goldü nese bi maçta böyle geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 güzel oynadık ta ki ali tandoğan densizce atılana kadar. tamam son hareketi bence faul değildi ve sarı kart gerektirmezdi ama ilk sarı kartında hakeme dönüp "hadi lan" demesi ilginçti. geçen hafta rizeli bir oyuncunun tepkisi vardı hakem oyna deyince oynamaya başlamıştı. iki oyuncu arasındaki mantalite farkı buradan bile görülebilir. rüştü'yü de istemiyorum bir süre oynamasın. hakan arıkanı harcıyoruz gereksiz yere. kupa maçından itibaren derbi maçında da hakan'ı kalede görmek istiyorum ben. holosko'nun gerçek yüzünü de bu maçta görmüş olduk. alışıyor gittikçe ısınıyor oyunumuza ve çok kaliteli bir adam. asist yapıyor gol atıyor topa vurmasını biliyor kısacası. 3 kişiyi geçip vurduğu top gol olsaydı jeneriklik olabilir, biz de burada tartışıyor olabilirdik ama olmadı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bana göre Murat Şahin'in yollanması hataydı. Rüştü'den de Hakan'dan da daha çok güven bir kaleciydi, Murat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 rize maçında hakan oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar