Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL - Denizli vs Beşiktaş - 22 Şubat -20.00


suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Beşiktaş zor bir deplasman maçına çıkıyor. Denizli'de bahane edilecek hava koşulları yok , fakat Beşiktaş'ın rahat kazanacağını düşünüyorum.Beşiktaşta sakatlıkları devam eden Serdar Kurtuluş, Serdar Özkan, Mehmet Sedef ve delgado yok. Delgado'nun durumu maç saatinde belli olacak. Onun olmaması az gollü bie maç olacağının göstergesi. Gol atan kazanır diyorum.


Yer: Denizli Atatürk
Hakem: M.Kamil Abitoğlu
Hava: Gündüz 11 - gece 3 Çok bulutlu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bjk sezon başından beri defans hattını oturtamadı.3 maç üst üste aynı 4 lü yan yana oynayamadı.ama bundan sonra defans kurgusu oturacaktır diye düşünüyorum.geçen haftaki genç aydının performansını düşünürsek tello'nun asıl yeri olan sol beke çekilmesi ve önünde aydın'nın oynaması daha mantıklı ama 10 seneye yakın bi zmndır orada oynayan ibo'yu da kolay kolay kesmez.bu maçtada rahat bi galibiyet bekliyorum çünkü hücum zenginliği fazla olmayan bi takım denizli geçen hafta kasımpaşa'ya bile gol atamadılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aytimania said:
kasımpaşa'ya bile gol atamadılar

Özetini izledim maçın, Denizli en az 5-10 pozisyona girmiş. Ama çok beceriksizler, şanssızlardı o maç, özetten anladığım kadarıyla. Ayrıca Olimpiyat'ta inanılmaz bir rüzgar vardı. Kaleci degaj vuruyor, orta sahaya düşecek top penaltı noktasına düşüyor, geriye gelip.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hergün bireysel hatadan bi sıkıntı...yeter artık yahu! ali tandoğan profesyonel futbolcu değil ya,rüştü de her hafta saçma sapan hatalar yapıyo bgn de elinden kaçırdı gol yedik. 10 kişi kalmasak ki saçma sapan amaçsız bi şekilde 10 kişi kaldık,maçı rahat götürcez...bu arada holosko süper oynadı yavaş yavaş takıma uyum sağlıyo, seri çalımlara bayıldım.bide saçma bi ofsayt verdi hakem vermese yüzde 70 goldü nese bi maçta böyle geçti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güzel oynadık ta ki ali tandoğan densizce atılana kadar. tamam son hareketi bence faul değildi ve sarı kart gerektirmezdi ama ilk sarı kartında hakeme dönüp "hadi lan" demesi ilginçti. geçen hafta rizeli bir oyuncunun tepkisi vardı hakem oyna deyince oynamaya başlamıştı. iki oyuncu arasındaki mantalite farkı buradan bile görülebilir.

rüştü'yü de istemiyorum bir süre oynamasın. hakan arıkanı harcıyoruz gereksiz yere. kupa maçından itibaren derbi maçında da hakan'ı kalede görmek istiyorum ben.

holosko'nun gerçek yüzünü de bu maçta görmüş olduk. alışıyor gittikçe ısınıyor oyunumuza ve çok kaliteli bir adam. asist yapıyor gol atıyor topa vurmasını biliyor kısacası. 3 kişiyi geçip vurduğu top gol olsaydı jeneriklik olabilir, biz de burada tartışıyor olabilirdik ama olmadı işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...