bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 (JK ne kadar hoş duruyormuş ya FC CF gibi kısaltmaların yanında yni farkettim:) ) Stad:Kamil Ocak Hakem: Ali Aydın Ahmet Y. İbrahim Zago İlhan Pancu suz Beşiktaşımıza başarılar dileriz. skor tahminim : 2-1 bjk alır goller de İlle(oynarsa) ve tayfur ilk kez böyle tahminde bulundum içime doğdu :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PKD Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 JK hosta, acılımı komedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 farklı olmak güzeldir. O JK orda olmasaydı Türkiye de spor daha yeni gelişiyor olurdu.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 hatta hiç gelişmezdi, türkler hala güreşirdi sadece futbol başlamaz, olimpiyatlara gidemezdik herşey o iki harfin yan yana gelmesiyle başladı zaten[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 rofl[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 BASTIR GAZİANTEP[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Güzel gol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 işte gs ile bu kadar çok dalga geçerseniz sonunuz böle olur. :p[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 2 net ve güzel pozisyon kaçırdı bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Direkten döndü hasan özerin 2. kafa vuruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Nerdeyse 3 e 1 yakalandı bjk savunması hasan özer bencillik yaptı atamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 İbrahim toraman ve gökhan zan iki takımında genci ve kusursuz oynadılar bu dakkaya kadr bence Cordobanın paslarına hasta oldum tam göğsüne atıyo helal olsun Bizim yusufunda çalımları hala devam ediyo beni mumla ariyacaklar demitşi doğru demiş koşmasa bile pasları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Antep resmen 2.lig takımı gibi oynuyo bjk karşısında çok korkuyo 1 atak bulup yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 maç kaç kaç?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 2. yarı başlicak antep 1-0 önde ama skora baktığımızda 2-2 olması lazımdı çok net kaçırdı 2 takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 2-0[signature][hline]me me me....me too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 gülme komşuna gelir başına demişler eh iyi oldu[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 işte budur bjk de gitti yrn yeneriz samsun u umarım keşke bu lig maçı olsaydı yaa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 cocukken böle durumlarda "gitti namus" derdik. ne alakaysa?[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: fizban, 28 January 2004 22:20 tarihinde demiş ki: 4-1 şu an gs bjk yenildi. darısı fenerin başına :-p Ben de diyorum Fenerbahçe niye tansfer yapmıyır. Eğer en iyi transferler Fenere aitmiş. ;)[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hehhe ben güle oynaya seyrettim 5 kırmızıdan sonra belliydi böyle olacağı[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 ulen yıne fark yedık[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 lol kimbilir 10 tane yeseler ne yazıcaktı nukem[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 işte beşiktaşın üstün olmasının nedeni;inanılmaz zengin kadrosu var bjknın 6eksiğin varken(ahmethassan6) böyle kadro çıkarabilio. ama yaramadı pekgibi geldi bana :) neyse geçmiş olsun bjkya.. ha bi de, hakemlere laf edionuz ama ronaldonun o maçı tamamlaması büyük bir şans sizin için, oenaltıda sarı bile çıkartmadı ki bariz gol şansı niyse[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: nbl_silencer, 28 January 2004 22:26 tarihinde demiş ki: said: fizban, 28 January 2004 22:20 tarihinde demiş ki: 4-1 şu an gs bjk yenildi. darısı fenerin başına :-p Ben de diyorum Fenerbahçe niye tansfer yapmıyır. Eğer en iyi transferler Fenere aitmiş. ;) atıp tutma ya samsun maçındaki 5 kırmızı karttan (ahmeti hatrınız için hariç tutabiliriz) hangisi haksızdı sölermisin?! imalı imalı konuşma ya zora düştümü hemen hakemleri satın aldınız oluyo hayret bişeysin ya geçen sene hakemler sizi kollarken çok mutluydunuz?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar