Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monitör yerine Televizyon

taz

Öne çıkan mesajlar

Tavsiye etmem...

Monitörlerin özelliği refresh rate'inin yüksek olmasıdır..

TV'lerin refresh rate'leri çok düşüktür. Bu nedenle TV kullandığın zaman alacğaın görüntünün kalitesi çok düşük olacaktır. Yazıları okumakta fln zorlanacaksındır yüksek çözünürlüklerde. Net olmayacaktır + 3 günde gözünü bozarsın..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum ben hitman oynamya çalışmıştım televizyonda.iğrenç oluyo. insan PS oynuyomuş gibi hissediyo kendini. Dayanamadım ve kalktım başından zaten.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime
The person you have seen is going to suicide.Please remember him...
Sosyal ağlarda paylaş

doğru olabilir ama monitörün anasını ağlattım, iğrenç iğrenç birsürü dalga efekti oluştu yazılardan gölge fln cıkıyo berbat tüm ekran dikey çizgi şu an böle iğrenç ya 800 600 kullanıorum zaten, bi tv denicem bakim olmassa değiştiririm.. bi yardım ederseniz yapim şu olayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

O zman ya tamire verecen yada yeni bir ekran alıcaksın. TV olayını aklından çıkar tvyde bozman söz konusu bir de oyle de bak olaya.
100 dolar civarlarına 15 inch ekranlar var piyasada bir de taksit de yapıyolar vade farksız felan bence en azından oyle bir sey al çok zorda kaldi isen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 30 January 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
Monitörlerin özelliği refresh rate'inin yüksek olmasıdır..

TV'lerin refresh rate'leri çok düşüktür. Bu nedenle TV kullandığın zaman alacğaın görüntünün kalitesi çok düşük olacaktır. Yazıları okumakta fln zorlanacaksındır yüksek çözünürlüklerde. Net olmayacaktır + 3 günde gözünü bozarsın..

olur mu ya refresh rate i düşük olduğu için televizyon izlerken gözün yoruluyo mu? belirli bi uzaklıktan izlediğin için bozulmuyo. pcyi bağlarsan da aynı şey olur ve uzakta durduğun için refresh rate in azlığını hissetmezsin diye tahmin ediyorum. gerekli cihazlar nedir bu olay için bilmiyorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
tvlerin nokta aralıgı cok düşük
monitörlerin fazla
bu yuzden tvlerde ekran geniş oldugu için tv yi pc ye baglayıp dvd izlemek mantıklı olsada windows desktop fln berbat kalitede görünür
hiç tavsiye etmem[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Yönetim iş başındadır olaylara zamanında müdahele eder
karakedi, 26 January 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
kavga etmeyin bu konu başlığında.

karakedi, 26 January 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
justin sende aşık olup durma zırt pırt :P

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...