Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 BT ye girmeden arçi kestik. çok rpr parası gitti ama :) (raidde değildim ama yakından takip ettiğim için biliyorum) arçi http://img253.imageshack.us/my.php?image=archivg0.jpg
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gangren bi el at ayarlayamadım ben :)
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 GZ ama Archimonde u Türkler kesti die haykırmayınca yabancılar bizde zevk alamıyoz :(. Gz. Galiba yeni katılan magelerin etkisi baya oldu. Ovex ve Soulsilencer iyi magelerdir. GZ hepinize.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Fin said: hayjal dağı türklerin gz la havle.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Thaumiel said: GZ ama Archimonde u Türkler kesti die haykırmayınca yabancılar bizde zevk alamıyoz :(. Gz. Galiba yeni katılan magelerin etkisi baya oldu. Ovex ve Soulsilencer iyi magelerdir. GZ hepinize. The Ancient'in dagılmasına üzüldüm işin aslı ama ordaki arkadaşların gelmesi güzel oldu.
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 TA dağılmaya mecburdu. Guildmaster realden arkadaşını bile kaçırttıysa, Swoog die bir warrior vardı dünyanın en şeker, en tatlı fransızı. Onu bile kaçırttıysa o guild patlayacaktı er ya da geç. Oldu da. Şahsen üzülmüyorum. Evet iyi oldu TAlı arkadaşların size geçmesi. Tekrar gz.
Öne çıkan mesajlar