Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 BT ye girmeden arçi kestik. çok rpr parası gitti ama :) (raidde değildim ama yakından takip ettiğim için biliyorum) arçi http://img253.imageshack.us/my.php?image=archivg0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 resim şey olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gangren bi el at ayarlayamadım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hayjal dağı türklerin gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 GZ ama Archimonde u Türkler kesti die haykırmayınca yabancılar bizde zevk alamıyoz :(. Gz. Galiba yeni katılan magelerin etkisi baya oldu. Ovex ve Soulsilencer iyi magelerdir. GZ hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Fin said: hayjal dağı türklerin gz la havle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Thaumiel said: GZ ama Archimonde u Türkler kesti die haykırmayınca yabancılar bizde zevk alamıyoz :(. Gz. Galiba yeni katılan magelerin etkisi baya oldu. Ovex ve Soulsilencer iyi magelerdir. GZ hepinize. The Ancient'in dagılmasına üzüldüm işin aslı ama ordaki arkadaşların gelmesi güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 TA dağılmaya mecburdu. Guildmaster realden arkadaşını bile kaçırttıysa, Swoog die bir warrior vardı dünyanın en şeker, en tatlı fransızı. Onu bile kaçırttıysa o guild patlayacaktı er ya da geç. Oldu da. Şahsen üzülmüyorum. Evet iyi oldu TAlı arkadaşların size geçmesi. Tekrar gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar