Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Shatt da şaman bulamadım bulsam ayılık yapıp drake ile yapcakdım >:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 orgrimmar bankası kadar büyük tauren vardı elixir nerfinden önce ama ss klasörümü silmişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 evet yani gnome ile böyle bi de taurenle görmek lazım ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bloodlust stackleniyorsa onu da çaksaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Var zaten heroism işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bloodlust horde, heroism ally :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 cadılar bayramında büyüten bi buff vardı kabak yiyince bide o olsa daha hayvani bişey olur heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 horde iseniz gidip Sen'jin village'da zalazane kesme questini yapın. ordaki witch doctor size abuk subuk speller atmaya başlayacak, hex falan :D bunlardan biri de grow. ilk growthu alır almaz relog yapın. growth üstünüzde kalıyor ama eleman bir bug sonucu size 2. growthu yerleştiriyor. sonrasında winterfall+bloodlust alıp orgrimmarda yardırın ^^ blooslust bulamadım :( raptor -.- iceberg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Geçen tauren gördüm kododa ötesi yoktur zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kafa ayıkken cek bi dahaki ss i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 onu beklesem growlar fade olacaktı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Gnome >= Tauren mount boyutunda muhtemelen espiri olsun diye gnomelerin mountlari büyük yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Regalya said: Gnome >= Tauren mount boyutunda muhtemelen espiri olsun diye gnomelerin mountlari büyük yapmışlar. Hmm bilmiyordum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 alala hiç farketmedim. shattrath'da hep goruyorum gnomeları ve taurenleri, taurenlerin drakeler hep daha buyuk :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 YABANCILAR CILDIRDI .. en büyük kara binegi türklerin eline geçmiş !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 NeL said: YABANCILAR CILDIRDI .. en büyük kara binegi türklerin eline geçmiş !!! ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 boku çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar