Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ideas'ta çizim

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Teknik resim 2 dersinde nihayet pc üzerinden çizim yapacağım diye çok ümitliydim. Zira teknik resim 1'den kalınca insan pc dekini yaparım diyor biraz haşır neşirliği varsa. Bugün ilk dersinde hıyar herif bize bir dönem ödevi vereceğini ve bundan sorumlu olacağımızı söyledi. Şimdi efendim, en az 10 en fazla 15 parçadan oluşan bir mekanizma seçmemizi istedi adam. Oyuncak bile olabilir ama içinde çizim yapabileceğiniz miktarda parça (en az 10 parça diyor) ve bir mekanizması olsun diyor. Hatta üstüne özgün bir şey olsun demeyi unutmadı. Yağ pompası, kriko, karbüratörü kesinlikle istemiyor, bu yüzden özgün bir şey olsun demiş adam. Burada da benim bildiğim baya bir makine mühendisi var o yüzden sorayım dedim. Yukarıda bahsettiğim niteliklerde bir parça, oyuncak vs türünde şeyler önerebilecek olanlar var mı acaba? Özgün olmasının yanında ne çok basit ne de çok zor şeyler istemiyor hoca, o yüzden çizimi normal veya kolaya yakın tarzda parçalar tercihim. Ha unutmadan ideas kullanılıyor çizimde, kullanmış elbet vardır. Ideas hakkında yorumlara da açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...