Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tamam gayet güzel "bizkaçkişiyiz" kurdular ettiler de, kendi sitelerini niye oraya yönlendirmişler onu anlamadım. kanaltürk'le iletişime geçmek istersem napıcağım peki? yok ki ortada herhangi bir siteleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 [email protected] yada [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hmm sağolasın. sitede yazmıyor e-mail göremedim, direk tv'den sanırım, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 validenin haberleştiği mailler ordan biliyorum :) sen at mail ona cevap verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 peder nası? o da mailleşiyor mu? peki kayınço? görümcük? bilader? baco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 www.haberturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Tuncay Özkan kendisi mi mailleşiyor yoksa çalışanları mı kontrol ediyor merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar