Batilc Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 selamun aleykum ve lesselami vealeyhesellam. adım müncebir. gece yatıp sabah kalkamayıp ders kaçırmak gibi bi sorunum var. uyumadan uykumu almış olmak istiyorum, temiz değilim, günde 5 kez banyo yapıp 5 kere 5 25 kere diş fırçalamak istiyorum. Kahve severim, sevmek istemiorum. sigara bağımlıyısım bırakmamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Selam. Adım Sina. Ders bağımlısıyım, hep maksimum olan 25 kredi ders alırdım bu dönem 22 kredi aldım (çünkü 5 projem var asfsfds) Selam. Adım Sina. Proje bağımlısıyım, bu projeler bitince bir daha bir seferde maksimum 3 projeye gireceğim bunlardan en az 1inde de kendimden başka kimseye sorumlu olmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 selam, binanın olduğu yerde zina da vardır, bunu unutmayın. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 selam ben hıdır ultima oynuyorum , ultimayı yaşıyorum , ultima için deli oluyorum , kimse oynamasın bi tek ben ultima oyniyim istiyorum , veya herkes oynasın grup yapalım , hatta oynamayan ölsün vs yok yok benim kafam karıştı siz devam edin. ultima oyniyim zihnim açılsın ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ne biliyorum ne de bağımlıyım oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Selam ben gugılhan kınayt onlayn oynuyorum çok seviyorum ve peka yapmak benim için bir zevk. Müteşekkirim size ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ad3m said: peka yapmak benim için bir zevk. ? beni benden alan cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 her gün bir kaç kere çişim geliyor. bağımlı mıyım neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İtiraf ediyorum,Nescafeye koyacak süt kalmamış. Sütlaç'ın süt kasesindeki sütten ilave ettim. Sütlaç kedim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar