Buyse Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bu site hem firefox u hem ie yi mahvediyor yahu. ram sorunu falan da yok. bunun sebebini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aynı sorun bende de var. işin ilginç yanı us armory sayfasında sorun yaşamıyorum fakat eu armory açılmıyor buyse'nin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ve bunu blizz e sorunca gelen cevap "beta" oldugu. o beta etiketi ordan gidene kadar yapacak pek bisiy de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Bendede firefoxta sorun oluyordu Opera yukledım sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 aynı durumdayım, hatta arada unutup herhangi bir armory linkine tıkladığımda kahroluyorum, en erken 3dk içinde düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ff kullanıyorum. cok sık gocertiyo sayfa yuklenirken. eskiden daha da berbattı. itemları yuklemesi bile iki saat suruyodu, mouse u itemların uzerinde gezdiremiyodun. simdi biraz daha iyi cursoru getirir getirmez geliyo bilgiler nerdeyse. ama sayfa yuklenisi feci kötü, kanser eder adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Aynısı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Buyse said: bu site hem firefox u hem ie yi mahvediyor yahu. ram sorunu falan da yok. bunun sebebini bilen var mı? OPERA KULLANIN! :P *hızla kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Bende opera kullanıyorum ehrangi bi problem olmadı şimdiye kadar :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 DUDE?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Armory öldü, bizde gömdük yerine http://www.warcrafter.net/ kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar