arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 15 Nisan 2008'de çıkacak macera oyunu. [video]http://youtube.com/watch?v=X7TUSKFhNS0?feature=oembed" width="459"> said: Minimal requirements * Microsoft Windows XP, Windows Vista * Pentium IV 2 GHz / Athlon 2.4 GHz * 512 MB RAM * 1.5 GB hard-disk capacity * DirectX 9.0c-compatible graphic card with 128 MB RAM (MX series and XGI Volari are not supported) * DirectX 9.0c-compatible keyboard and mouse Optimal requirements * Microsoft Windows XP, Windows Vista * Intel-/AMD-CPU with 3.0 GHz * 1 GB RAM * 1.5 GB hard-disk capacity * DirectX 9.0c-compatible graphic card with 256 MB RAM * DirectX 9.0c-compatible keyboard and mouse Demo (324 MB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Monkey gibi olursa tadından yenmez. Bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 grafikler çok şirinmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 psychonauts oynayasım geldi birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Oha monkey island 4,5!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 threepwood olmayan oyuna monkey island demem ben. sırf gemi var diye hemen monkey island akla gelebilir de, guilds'te de vardı bir sürü gemiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ben dalgasına dedim de görüntüler, gemiler ;) ve o dükkan baya andırdı bana monkey islandı. Hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 hmm ii bari ya grim fandango tadıdna bişey olsa diecem de çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 2 ay varmış beklemeye değer inşalla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 güzel gibi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ben bu oyunu oynadımda, ana karkater sarı saclıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 oynarim valla, bildigin yazdim koseye. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 nileppezdel said: Ben dalgasına dedim de görüntüler, gemiler ;) ve o dükkan baya andırdı bana monkey islandı. Hoşuma gitti :) öyle olsa ne güzel olur. gerçi sadece ünlü kuru kafamız gelse de yeter :P demosunu yeni gördüm. hemen indirelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Money island mizahı geliyor galbia, yaşasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 demosunu yeni gördüm. monkey island'la alakası yok. ancak lucas arts adventure'larla büyümüş kişilerin hoşuna gidebilecek bir oyun olabileceği düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ya bu sene çıkacak baya bir adventure oyun var. hepsine ait bir topic açsak. çıktıklarında haberimiz olsa falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Henüz kesin karar vermek için fazla başlardayım ancak gördüğüm kadarıyla oyun her ne kadar tam bir MI çakması olsa da gayet eğlenceli ve güzel yapılmış bir oyuna benziyor. Bakalım oynadıkça fikrim değişecek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Çabuk haber verde gece dl e koyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 nileppezdel said: Oha monkey island 4,5!!! haha aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 bana böyle oyunlar lazım. hiç bi şeye basmicam klavyeden. mouse ile tıklayıp sakin sakin oynicam. ekşın olmasın yani ateş falan etmim. böyle tek elle oynayabilceğim oyunlar arıyorum. bunu dün oynadım ve hayran oldum. bunalımdaydım ve oyunu kurdum. daha doğrusu bilgisayara kopyaladım. ingilizcem de var zaten, şahane oldu ne bilim. belki çok oyun oynamadığım içindir ama şahane geldi bu oyun bana. içim açıldı resmen. önerin yav, böyle şeyler istiyorum. oyunlara sarıcam bu gidişle. tatlı ve sevimli şeyler istiyorum, böyle oyun vardı bi de adını unuttum. ormanda koşuyoduk, amacım neydi bilmiyorum. orman vardı ve koşuyodum, karşıma absürd nesneler çıkıyodu. bi adam vardı, birlikte sigara içiyoduk falan. adını da hatırlayamadım, çatlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 machinarium oynadın mı soul? şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 oyna işte monkey island serisini baştan, bende öyle yapcam bu aralar yanına full throttle koy, beneath a steel sky koy. klasikler bunlar. yenilerden broken swordlar var ama onlarda klavye kullanıyorduk sanırsam ama yine de oynanır harikadırlar. böyle işte... bu arada jack keane hakketen çok güzel oyundu ya, oynarken ağrılar girmişti karnıma gülmekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar