Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Şimdi gollerin tekrarını izliyordum 3.golde Halit Kıvanç süper yorum yapmış.. "Başım önümdeydi birden başımı kaldırdım , Alex kaptan nefis verdi , Semih attı ve gol..3-2 galip Fenerbahçe" süper adam ya Allah uzun ömür versin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 örümü yedin edu v2. 3-1 olacakti bu mac guzel guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abi bir de maç içinde psikoloji olayi var.. Şimdi 1-0 ondesin karşindaki rakip sevilla ve golu edu atiyor.. Hiç bişi yokken adam gol atiyor çaat 1-1.. O dakikadan sonra dagilmamak bir takim için çok zor, ama toplanabilmek de bir başari. Fenerbahçe çabuk toplandi ve gol buldu. Sonra kaçirdigi da oldu.. Sonra bi gol daha, 2-2 oldu bir darbe daha yedi. Gene oyle çok iyi bir pozisyon degil. Guzel bir gol degil. Ama gol işte. Oyle olunca yapacak bir şey yok. Gene o psikolojiye ragmen 3-2 yaptilar. Bir de bunlarin yaninda, sevilla allahim, dakkada bir biri yerde yatiyor.. Top oyundayken 3-4 belki daha fazla kez oyunu hakem durdurdu, hepsinde de sevilla gol yiyebilirdi, yani tamam oyle gol pozisyonu yoktu ama, oyunculari geride kalmisti bildigin ataklari kesti hakem.. Fenerbahce 15 dk'da bir sari kart gormeye basladi. Yan hakem dibindeki taç'in kime gittigini gormuyor, orta hakem'e soruyor, zaten kenarda top nerden bilsin orta hakem, neyseki fenerbahce'ye verdi o taçi, sevilla'ya verse artik tmm derdim yani taşirdi bardagi bu noktada şeklinde.. Ama herşeye ragmen yendik mi ? Yendik arkadaş.. İspanya'da ne olur nasil olur ? Bilemem. Yenilsekde cikamasakda, farketmez, zaten ciksak, gene elenicez, bu sene bu fenerbahçe uefa'ya gidicektiki, aah.. O zmn belki kupa aliriz felan diye heyecanlanirdik.. Ama şimdi zaten biliyoruz, elenicek. Ama hiç yoktan, yapabildiginin iyisini yaparak eleniyor fenerbahçe. İmkanlari iyi degerlendirerek eleniyor fenerbahçe.. Taş gibi 3-2 yenerek eleniyor.. Bana bu yeter. İyi de futbol izletiyor.. :D Bu arada, yahu fenerbahçe taraftari maça kiz arkadasiyla giden bir taraftar, o yuzden oyle çok abarti olaylar goremezsin fenerbahçe tribününde, e tabi elbet vardir bi kitle çarşi'ya ozenen ya da onun gibi olmaya çalişan, ama fenerbahce genelde oyle abi. Gol yiyince uzulur, susar. Gol atinca, futbolcusunun adini haykirmasini da becerir.. Arada bir bazi maçlarda da, futbolcusunu tek tek alkişlar bagirir çagirir.. Fenerbahçe boyle. Ama her fenerbahçelinin fenerbahce takimina maddi anlamda bir destegi elbet vardir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 güzel maçtı, valla sonuna kadar oturup izledim. harbi bu edu'ya gıcık oluyorum böyle giderse gol kralı olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 abi oncede soyluyorum şimdi de, yamulmuyorsam 9.goluydu edunun. Adam hakkaten efsane olucak. Ama ona ragmen gruplardan felan cikiyoruzya, valla helal olsun fenerbahce'ye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sadece Edu mu? Selçuk ve Deivid denyolarına ve stajyer boi Zico'ya rağmen çıkıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 İspanya çok zorlu maç olacak ama umarım FB başarısını devam ettirir. Edu konusunda yorum yapamıyorum yani şanssızlık dicemde hep mi onu buluyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Eğer fenerin teknik direktörü brezilyalı olmasa hayatta ne edu ne de deivid oynar. En azından sağ açıkta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Alexde CL de asist krallığını almış durumda şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 helaolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Slat said: Sadece Edu mu? Selçuk ve Deivid denyolarına ve stajyer boi Zico'ya rağmen çıkıyoruz.. selcukmu denyo. HEÜHEÜHEÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Asist per game olsun futbolda da =]].Adamım Kewell 112 dk.da 3 asist yapmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Rewendor said: Şans??? Şöyle bir bakarsak, FB 4-4lük ya da Avrupa'nın önde gelen takımlarına yaklaşacak bir futbol oynamıyor. galatasaray oynayarakmı uefayi aldi arkadasım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 HAhaahhaha yine şans diyen var ya. Biz ne kadar ezilerek yenildiysek Leverkusen'e. Bir o kadar da ezerek,hiç yenilmeden UEFA'yı aldık. Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 oynayarak mı aldı mı? nası yani? yok bab playstationu açmışlar öyle görüntü olsun diye, konami cup aldık aslında biz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 uefa yazıp 2250 ye gönderdik öle geldi bizim kupa ya böyle şeyler tartışılmasın artık yeter ya ayrıca başlarım kupasına leverkusen den 5 yedikten sonra banane uefadan şl den kupayı getirmiş olsalar ne yazar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 BulletRide said: HAhaahhaha yine şans diyen var ya. Biz ne kadar ezilerek yenildiysek Leverkusen'e. Bir o kadar da ezerek,hiç yenilmeden UEFA'yı aldık. Ok? sen kaç yaşındaydın o uefa alınırken net seyredememişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 fenerbahçe'nin turu atlaması çok zor. alınan galibiyet sevindirici fakat 2 gol yenmesi çok çok kötü oldu yani. muhtemelen sevilla eleyecek fenerbahçeyi. maç çok güzeldi bence ayrıca. iki tane sistem takımının maçını izledik. fenerbahçe'nin sistemi sevilla'nın sistemine göre bence daha başarılı fakat özel yetenek sahibi oyuncu sayısı daha fazla sevilla'da ve malesef defanslarında bir adet Edu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Fenerbahçe zaten varsa yoksa teknik abi. O şekilde ayakta kaliyor. Yoksa takim hizli degil, takim güçlü degil, ne bilem takim herşeyden noksan ama super teknigi var, o şekilde aliyor maçlari. Kopmuyor oyundan kolay kolay artik. Ki edu'da aliştirdi takimi buna, sagolsun, kotu durumlara fenerbahçe'yi sokmakta ustune yok, ama fenerbahçe'de bu şekilde ogrendi oyundan kopmamayi, ne olursa olsun kazanmasini ogrendi.. Şimdi ben elensekde, gam yemem, 5 tane yemiyelimde, sevilla 2-1 1-0 felan kazaniyorsa kazansin.. 2-0 3-1 bu skorlarada raziyim.. Ama 4-0 5-1 6-1 5-0 6-0 yenilmesin. Yeniliyorsa'da savaşarak yenilsin.. Leverkusen gibi bir takim 15 dakka dalga gecemesin.. Bu bana yeter arkadas. Derim takimim hazir degil, derim sevilla guclu takim. Derim deplasman maci.. Ama skor cok farkli olursa, anca yaziklar olsun derim. Bu futbol'a bu teknige, bu futbolculara, bu taraftara yakiştiramaz kahrolurum.. Ama oyle bir şey olur mu ? İhtimal her zaman var, ama fenerbahce o kadar kolay lokma olmaz sanirim.. 4 mart'i bekliyecez.. Belki kazancaz. Belki cikicaz.. O zaman işte benim mutluluguma diyecek olmaz.. Burada istedigim kadar off derim. Supersiniz cocuklar derim. Kimse'de tebrikten başka bişi soyliyemez.. 3-2 skoruna gelince.. Galibiyet galibiyettir arkadas.. fenerbahce 2-0 da kazansa, gene şansi yuzde 50ydi. Sevilla oradan da eleyebilecek bir takim.. Ama edu yapma etme 4 martta dikkatli ol, gozunu seviyim. Yeter artik yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 chealsea eduya talipmiş shevayla takas ediceklermiş forvet sorununu eduyla çözmek istiyorlarmış şl nin en golcü futbolcularından biri olan eduyu kadrosunda görmek abramoviçin en çok istediği şeymiş bu aralar =) şaka bi yana nedir bu fbnin edudan çektiği adam 3 gol 1 asistle oynuyor tersten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 fener turu geçer hemde eduyla, edu bu sefer tutturcak bence doğru kaleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mike said: Slat said: Sadece Edu mu? Selçuk ve Deivid denyolarına ve stajyer boi Zico'ya rağmen çıkıyoruz.. selcukmu denyo. HEÜHEÜHEÜ Selçuk yerine ben, sırtımda ağırlık ağzımda sigarayla oynasam daha iyi oynarım.. Selçuk (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Fenerbahçe bu sezon Galatasaray ,Beşiktaş ,Trabzon ,Sivas ,Anderlecht ,CSKA ,PSV , Inter ,Sevilla tüm üst düzey denilebilecek maçları Kadıköy'de kazandı bu takım motive oldumu gerçekten büyük işler yapabiliyor , günümüzde olursak ordada güzel bir netice elde edip tur atlayacağımıza inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 süperiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar