Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 volkanda tam psikopat gibi haa saçlar kaşlar ne o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oha beeeeeeeeee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Llama said: yanlız 2 2 biter bu söyleyim ben baştan iddaa da beraberlik verdim bu maça şom şom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yok abi yok bi yere kadar ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Çok kötü oldu, 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 good game fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yiğit kâr var mı yine kâr=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Gilean said: msn loglarından göstririm fener ilk 20 dakkada atarsa 3-1 alır dedim arkadaşa.. yanlız sevillayı bu kadar iyi beklemiyodum..fener 3ü bulsa bile her an yiyebilir 2yi çok sakat takımmış adamlar valla dedim dünyanın en sakat takımmı valla ben bööle bişi görmedim..3-0 yap 4-3 alırlar valla nası bi oyun anlayışıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kanka kârı eşitledik de şimdi sevilla ya basabilirim her an düşünmüyorum değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Roberto Carlos'un sakatlığı umarım ciddi değildir, devam edemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Jandor said: şom şom yok abi şomlukla alakası yok ben arklara taa iddaa yaparken dedim ama gol olur bu daha maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Edu'nun bu sene Avrupa'da iyiyi geçtim de vasat orta oynadığı bile bir maç var mı? Adam kötü oyunda istikrar abidesi adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 basma ya 2-2 biter ya da 3-2 alır fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 milan-arsenal imi izlesem bunu mu cok arada kalmiştim. cok güzel oyun oluyor. pişman olmadim bol gol, bol pozisyon. tek handikap spiker ve yorumcular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kaçıncı söyleşim artık ama yemin ederim hayatımda bu kadar sakat takım görmedim..müthiş bi takımmış valla sevilla..bu sene hiç izlememiştim ondan önceki senelerm üthişlerdi ama hala öyleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 3 tane atsak olmuo demi 4 tane atmamiz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 nasıl yani aramis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bu tribünler nie bu kadar suskun ya çeyrek finale çıkma mücadelesi 20 dakka var sus pus iki ateşlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Aramis said: 3 tane atsak olmuo demi 4 tane atmamiz lazim 1 tane daha atsa fener yine avantaj saglar ama en azındna deplasmanda bi gol daha atmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 avantajli skoru yakalamamiz icin 4 -2 mi bitmesi lazim yoksa 5-2 felanmi ? yani 3-2 avantajli bi skor degil bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 TRA_GS said: bu tribünler nie bu kadar suskun ya çeyrek finale çıkma mücadelesi 20 dakka var sus pus iki ateşlesinler herkez çarşı olamaz: )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 böyle biterse 0-0 sevilla 1-1 sevilla 2-2 uzar 3-3 fb fb her türlü galibayette biz alırız sevilla yine aynı sekilde onlar alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 TRA_GS said: bu tribünler nie bu kadar suskun ya çeyrek finale çıkma mücadelesi 20 dakka var sus pus iki ateşlesinler ha bi de onu dicem..ne biçim taraftarınız var ayıp be..bi tek gol attınca ve ondan sonraki 5dakkada bağırıosunuz..yediğiniz an bi dahaki gole kadar sus pus oturuorunuz ayıp denen bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Aramis said: avantajli skoru yakalamamiz icin 4 -2 mi bitmesi lazim yoksa 5-2 felanmi ? yani 3-2 avantajli bi skor degil bildigim kadariyla tabi 4-2 daha avantajlı ama 3-2 alsın fener yine çok şanslı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 3-2 de iyi bir skor. ordaki her türlü beraberlikte geçiyosun sonuç itibariyle ama 80 3-2 88 4-2 yapar ordada turlarız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar