Spider Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Arkadaşlar Bir Scp Lazım Sphere Şu Anda Kurulu Ve Birçek Gelimiş Playerler Var Ben Bir Scp Bulmam Lazımki Onlar Oyuna Girdiginde Bir Kereligine Sadece Bir Kereligine Bir Koordinata Gitsinler Elinde Böle Bir Scp Si Olan Varmı Yada Yazabilecek Olan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 bunu spheretables.scp dosyasınının hemen üstüne ekle . ON=@LOGIN if !(==0) src.go xxx,xxxx,xxx // x lerin yerine koordinat yazılcak src.sysmessage Buraya Isinlandiniz . src.tag.gidis=1 return 1 else return 0 endif[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 spheretables.scp ye girin [STARTS] // new client - bı satırı bulun Yew The Sturdy Bow 5254,415,15 Minoc The Barnacle Tavern 5254,415,15 Britain Sweet Dreams Inn 5254,415,15 Moonglow The Scholars Inn 5254,415,15 Trinsic The Traveller's Inn 5254,415,15 Magincia The Great Horns Tavern 5254,415,15 Jhelom The Morning Star Inn 5254,415,15 Skara Brae The Falconers Inn 5254,415,15 Vesper The Ironwood Inn 5254,415,15 bu koordinatların hepsini sizin istediğiniz yer yaparsanız , her oyuna ilk giren karakter istediğiniz yerde başlar[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ya Arkadaşlar ilk verilen scp olmadı zaten ikinci verilen scp benim işimi görmez ben biliyom onun Ne işe yaradıgını ama bana bu çok acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 yazdığınız yazıdan benim yazdığım cevabı sorduğunuz anlaşılıyor , daha açık yazarsanız , yardımcı olmaya çalışayım[signature][hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: zgrw, 30 January 2004 00:08 tarihinde demiş ki: bunu spheretables.scp dosyasınının hemen üstüne ekle . if !(==0) endif tag check'i ole yaparsan console'a undefined keyword " hatasi verir.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Dmx, 30 January 2004 01:23 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 30 January 2004 00:08 tarihinde demiş ki: bunu spheretables.scp dosyasınının hemen üstüne ekle . if !(==0) endif tag check'i ole yaparsan console'a undefined keyword " hatasi verir. Bende hep böyle yaparım şimdiye kadar hiç hata almadım?[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 arkadaşlar ii ce kafam karıştı biri toparlaya bilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: zgrw, 30 January 2004 00:08 tarihinde demiş ki: bunu spheretables.scp dosyasınının hemen üstüne ekle . ON=@LOGIN if !(==0) src.go xxx,xxxx,xxx // x lerin yerine koordinat yazılcak src.sysmessage Buraya Isinlandiniz . src.tag.gidis=1 return 1 else return 0 endif burayı yanlış yazmışım eofun hemen üstüne olcaktı :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Arkadaşlar Her Yerde Degişik Bişi Var Tam Fixlenmiş Scpyi Yazacak Biri Varmı Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Yani sende bu yazılanlardan bir script çıkartamadıysan bu işi bırak sadece ultima oyna başka bir işe karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 version kargaşası yaşamyin beyler bazı versionlarda deyişik bazı şeyler okea[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spider Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Ya Ben Anlayamadım Yokmu Bunu toplarlayıp Yazacak Birisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: HerenIstiaron, 30 January 2004 01:03 tarihinde demiş ki: yazdığınız yazıdan benim yazdığım cevabı sorduğunuz anlaşılıyor Bence sen oyle anlamissin, soru sirf yeni charlar icin sorulmamis, dikkat edersen 'suan bircok oynayan player var' falan da denmis.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 said: Black1ce, 30 January 2004 01:42 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 30 January 2004 01:23 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 30 January 2004 00:08 tarihinde demiş ki: bunu spheretables.scp dosyasınının hemen üstüne ekle . if !(==0) endif tag check'i ole yaparsan console'a undefined keyword " hatasi verir. Bende hep böyle yaparım şimdiye kadar hiç hata almadım? Kontrol ettigin tag'a deger verilmisse hata vermez konsol, tag'in degeri bos ise hata verir.[signature][hline]Quaxis Admin & Developer - Delinquent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar