Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Özkan ve Öcalan yorumu

malik

Öne çıkan mesajlar

..
Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, bugün yayınlanan televizyon programında bölücü terör örgütü Abdullah Öcalan'a övgü gibi sözler sarf etti.

Adeta Demokratik Toplum Partisi milletvekili gibi konuşan Özkan eleştiri oklarını medyaya yönelterek, "Medya yalaklık ve yavşaklık içinde." dedi. Özkan'ın Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakarette bulunması da dikkat çekti.

Teröristbaşının yakalanmasının 10. yıldönümü nedeniyle Güneydoğu'da çeşitli yerlerde yaşanan eylemlerin konu edildiği sırada söze giren Özkan, bölücübaşı Öcalan'ı şu cümlelerle övdü:

"Abdullah Öcalan, Türkiye'deki barışı ve kardeşliği yüceltmek için kullanılamazsa, Abdullah Öcalan'ın bugün kü açılımını ve yaklaşımını Türkiye değerlendiremezse çok yazık eder. Abdullah Öcalan'ın bugünkü siyasi tutumu, Türkiye'nin bütünlüğüne, birliğine çok farklı bir açıdan yarar sağlar. Türkiye biraz akıllı davranmak zorunda. PKK sorunu ya da emperyalizmin Kürt halkını kullanarak Türkiye halkını parçalama olgusu Abdullah Öcalan ile birlikte çözüme kavuşturulabilir. Türkiye bunu çok iyi kullanmak zorunda."

Özkan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakaret de bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı makamına "Patagonya Milli Eğitim Bakanı" ifadesini kullanan Özkan, "Koskoca Bakan. Patagonya Milli Eğitim Bakanı. Ayıptır ulan. Ayıp artık be. Utanın be. Bir de bunu din adına Allah adına yapıyorsunuz. Sinirlendiriyorsunuz beni sinirlenince de insanlar niye kızıyorsunuz diyor." dedi.

yorum : abdullah öcalandan neyi birleştirmeye çalışıcaksın allaşkına ? ordaki insanları kazanmaya uğraşırken , sen ey ulusalcı diye takınan adam , tükürim be sana.

demirel gibi siyaset yapıosun tam , kürtler zaten sana da kanarsa artık akıllarından şüphe edicem .

oy ve reyting için bi taraflarını açmadın kaldı artık , seda sayan'ı senden daha çok seviyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

Tuncay Özkan'dan zerre hazetmem, zaten yukarıdaki ifadeleri de kendisine ait değil, bir partiden almış.

Ama dedikleri doğru açıkçası.

Bugün Öcalan'a yüzünü dönmüş ve onun laflarına göre hareket eden korkunç büyük bir kitle var. Türkiye'nin çıkarları için kullanılabilir açıkçası. Zamanında yine Öcalan, Atatürk'e övgüler içeren bir yazı yazmıştı da PKK'nın Barzanici kanadından tehditler filan almıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah ne var mı bunda ?

arkadaşlar öcalan'ın konumunu nasıl kullanıcaz allanı severseniz açıklayın bi . demirel gibi siyaset yapmış bariz herif.

kaynak zaman evet lol okumayın, kanaltürk ve tuncay özkan sonsuze dek .

edit:
pekaziz said:
zaten yukarıdaki ifadeleri de kendisine ait değil, bir partiden almış.

ha hangi parti , kaynak bir de , ben nerden alıntı yaptığımı söyledim , sen doğrusunu bulursan söyle düzeltelim .
Sosyal ağlarda paylaş

Zavallısınız ya, bok atıcam diye yalan dolan yerlerden üstelik kaynak göstermeden yazı paste'liyorsunuz. Bu arada ben bugün programı izledim, son derece doğruları konuşan bir adam. Ama yediremezsiniz kendinize bunu tabi.

Milli eğitim bakanına ve başbakana laflar ettiği doğrudur ve ettiği laflarda tamamen doğrudur. Başbakanın eşinin kardeşi, ablasının onayıyla imam nikahıyla 2. karıyı almış. Başımızda kilerin zihniyetine zıçim diyorum. Milli Eğitim bakanında da aynı olay varmış, o yüzden laf ediyor. Etmese kimsenin edeceği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...