malik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ..Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, bugün yayınlanan televizyon programında bölücü terör örgütü Abdullah Öcalan'a övgü gibi sözler sarf etti. Adeta Demokratik Toplum Partisi milletvekili gibi konuşan Özkan eleştiri oklarını medyaya yönelterek, "Medya yalaklık ve yavşaklık içinde." dedi. Özkan'ın Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakarette bulunması da dikkat çekti. Teröristbaşının yakalanmasının 10. yıldönümü nedeniyle Güneydoğu'da çeşitli yerlerde yaşanan eylemlerin konu edildiği sırada söze giren Özkan, bölücübaşı Öcalan'ı şu cümlelerle övdü: "Abdullah Öcalan, Türkiye'deki barışı ve kardeşliği yüceltmek için kullanılamazsa, Abdullah Öcalan'ın bugün kü açılımını ve yaklaşımını Türkiye değerlendiremezse çok yazık eder. Abdullah Öcalan'ın bugünkü siyasi tutumu, Türkiye'nin bütünlüğüne, birliğine çok farklı bir açıdan yarar sağlar. Türkiye biraz akıllı davranmak zorunda. PKK sorunu ya da emperyalizmin Kürt halkını kullanarak Türkiye halkını parçalama olgusu Abdullah Öcalan ile birlikte çözüme kavuşturulabilir. Türkiye bunu çok iyi kullanmak zorunda." Özkan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e hakaret de bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı makamına "Patagonya Milli Eğitim Bakanı" ifadesini kullanan Özkan, "Koskoca Bakan. Patagonya Milli Eğitim Bakanı. Ayıptır ulan. Ayıp artık be. Utanın be. Bir de bunu din adına Allah adına yapıyorsunuz. Sinirlendiriyorsunuz beni sinirlenince de insanlar niye kızıyorsunuz diyor." dedi. yorum : abdullah öcalandan neyi birleştirmeye çalışıcaksın allaşkına ? ordaki insanları kazanmaya uğraşırken , sen ey ulusalcı diye takınan adam , tükürim be sana. demirel gibi siyaset yapıosun tam , kürtler zaten sana da kanarsa artık akıllarından şüphe edicem . oy ve reyting için bi taraflarını açmadın kaldı artık , seda sayan'ı senden daha çok seviyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Tuncay Özkan'dan zerre hazetmem, zaten yukarıdaki ifadeleri de kendisine ait değil, bir partiden almış. Ama dedikleri doğru açıkçası. Bugün Öcalan'a yüzünü dönmüş ve onun laflarına göre hareket eden korkunç büyük bir kitle var. Türkiye'nin çıkarları için kullanılabilir açıkçası. Zamanında yine Öcalan, Atatürk'e övgüler içeren bir yazı yazmıştı da PKK'nın Barzanici kanadından tehditler filan almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ee ne var bunda, Öcalanın konumunu kendi çıkarlarımız için kullanalım demiş adam. Kaynak zaman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bence söyledikleri yanlış yorumlanmış bir övgü göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 arab kralını kendi çıkarlarımız için kullanınca başbakanın anasını .. kalmıştı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ahah ne var mı bunda ? arkadaşlar öcalan'ın konumunu nasıl kullanıcaz allanı severseniz açıklayın bi . demirel gibi siyaset yapmış bariz herif. kaynak zaman evet lol okumayın, kanaltürk ve tuncay özkan sonsuze dek . edit: pekaziz said: zaten yukarıdaki ifadeleri de kendisine ait değil, bir partiden almış. ha hangi parti , kaynak bir de , ben nerden alıntı yaptığımı söyledim , sen doğrusunu bulursan söyle düzeltelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 laf etcem dıe ne hallere düştünüz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 zaman , vakit vb. gibi kağıtların tarafsızlıgına butun kalbımle inanıyorum (hadi lennn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 uhuhe kaynak neyse yalnız çok çamurmuş. 5 benzemez konudan bahsediyor, maksat saldirmak olsun. tuncay özkan kim tanımam bile bu arada (yurtdısındayım alakasızım) ama kaynagın çamur oldugunu görebilecek kadar objektifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ben tuncay özkan'ı sevmem ama buna da inanmadım, onun ağzından çıkmışa benzemiyor. kaynağın neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 -epic fail- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kaynak Hazreti Fetullah Hoca Efendimizin medyası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 OooO0o00oo tamam senin tarafındayız artık malik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Birde Kaynak :) Google da ilk paragrafı yazınca nedense sadece zaman'ın sitesi çıkıyor :) http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=653219 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ulan bok atacam diye ne hallere düşüyorsunuz. Adam APO'yu kullanalım demiş ne var bunda sanki APO kürtlerin olduğu gibi bizimde önderimiz falan demiş gibi haber yazmışlar. Denyo yobazlarda sevindirik olmuş hemen forumlara taşıma yarışına koyulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 patagonya esprisi süpermiş heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Zavallısınız ya, bok atıcam diye yalan dolan yerlerden üstelik kaynak göstermeden yazı paste'liyorsunuz. Bu arada ben bugün programı izledim, son derece doğruları konuşan bir adam. Ama yediremezsiniz kendinize bunu tabi. Milli eğitim bakanına ve başbakana laflar ettiği doğrudur ve ettiği laflarda tamamen doğrudur. Başbakanın eşinin kardeşi, ablasının onayıyla imam nikahıyla 2. karıyı almış. Başımızda kilerin zihniyetine zıçim diyorum. Milli Eğitim bakanında da aynı olay varmış, o yüzden laf ediyor. Etmese kimsenin edeceği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 _ILuVaTaR_ said: bence söyledikleri yanlış yorumlanmış bir övgü göremedim ben. +1 bide aslında biraz faydalanılabilir ama o da bi yere kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 zuhahahaha süperdi bugün ki program. zaman gastesi niye yazmamış acaba programda konuşulan diğer şeyleri hahaha enginar dıç yazıalrından sonra gelen şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ahahah bok atıcam diye 35 tane takla atmışsınız yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Gayet düzgün konuşmuş. Yalaka medyanın taraflı haberleriyle, yorumlarıyla forumu kirletmenin bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 devlet teröristlerle masaya oturmazdı hani? hepsini bombalamak, sürmek gerekiyodu? biz söyleyince bölücü, vatan haini, yalaka oluyoruz, tuncay özkan söyleyince "ne var ki bunda, doğru söylemiş". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hayret t.özkan aklıbaşında laflar etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Sırf milli egitim bakanına ettigi hakaretlerden dolayı bile bu yazısını görmezden gelebilirim hazzetmesemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bebek katilinin nesini kullanabilirsin ya? hala ölen şehitlerimizin katiliyle hangi masaya oturabilirsin? bunun adı ahlaksızlıktır. Teröristlerle masaya mı oturulur ulan? kendinize gelin sogan ulusalcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar