KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 değil! ahahahahah zuzuzuuzuzu jsalhdajkdhjkadhjkad euhueheuheuh eğlendim.. benimde hakkım dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 istanbul da da tatil.(Uni'ler Hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ankaraya hayırlı olsun :P istanbul'da (üni dahil'e ithafen) sabancıda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gsü'de de tatil değil. nerde tatil tatil istiyorum. geçen sene öss nanesi varken bir kere bile olmadı ondan önceki sene de şimdi üniye girdim her yer tatil. of. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gsü'de kolay kolay olmaz yahu. boğazda olmanın dezavantajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar